7 καλλονές που ερωτεύτηκαν τον Sean Penn

Δύο Όσκαρ, τεράστιες ταινίες και πληθωρική πρωσοπικότητα που όμοιά του δεν θα ξαναδεί το Χόλιγουντ. Ο Sean Penn έκανε 2 γάμους, είχε πολλές sexy παρτενέρ στο παρελθόν και ακόμα κυνηγάει 24χρονα μοντέλα.

Πίσω στη δεκαετία του '80 έγινε διάσημος όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο και τη συνεργασία του με σημαντικούς σκηνοθέτες, αλλά και για τον 'άγριο' γάμο του με τη σούπερσταρ Madonna.

Την γνώρισε στα γυρίσματα του 'Material Girl' στα 27α γενέθλιά της, την παντρεύτηκε και χώρισαν 1989.

Ο αστικός μύθος θέλει αυτό το ζευγάρι να έχει μια καρμική σχέση γεμάτη βία και ατελείωτους καβγάδες, που έφεραν την τελική ρήξη.

Ο Penn έδερνε τους παπαράτσι, χτύπησε τη Madonna με ένα ρόπαλο, πυροβολούσε τα ελικόπτερα που πετούσαν πάνω απ' το σπίτι του και δημιουργούσε τεράστιους καβγάδες που ακολουθούνταν από παθιασμένες “συμφιλιώσεις”.

Παράλληλα μονίμως παραστρατούσε από τους γάμους και από τις σχέσεις του, ενώ σήμερα έχει δεσμό με μια ηθοποιό 33 χρόνια μικρότερή του! Δείτε 7 πώνυμους δεσμούς του με καλλονές που ερωτεύτηκαν τον οξύθυμο χαρακτήρα του...

Elizabeth Mcgovern  

Η ηθοποιός Elizabeth Mcgovern  έπαιξε μαζί με τον Sean Penn στο «Racing with the Moon». Αρραβωνιάστηκαν το 1984, αλλά εκείνη διέλυσε τον αρραβώνα. Σήμερα πρωταγωνιστεί ως Lady Cora στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey».

Μadonna

Ο πιο γνωστός δεσμός του ηθοποιού, που κατέληξε σε γάμο, είναι αυτός με την ποπ σταρ Madonna. Ήταν παντρεμένοι από το 1985 εως το 1989 και ήταν απίστευτα ανταγωνιστικοί. Πολλοί μίλησαν και για βια που ασκούσε ο Πεν στην Μαντόνα. Κάτι που δεν εμπόδισε πολλές καλλονές να κάνουν σχέση μαζί του...

Jewel

Φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να έχει σχέση με την folk τραγουδίστρια Jewel το 1995. Ο ηθοποιός σκηνοθέτησε το βίντεο του τραγουδιού της, You Were Meant For Me .

Petra Nemcova

Ο ηθοποιός είχε επίσης δεσμό με το μοντέλο και ακτιβίστρια Petra Nemcova το 2008 - ενώ ξαναβρέθηκε μαζί της το 2012.

Jessica White

Αφού έκανε αίτηση διαζυγίου από τη Ρόμπιν Ράιτ το 2009, ο Sean Penn  δεν έχασε χρόνο και βγήκε δημόσια να επιδείξει τη νέα του δίμετρη αγαπημένη, μοντέλο του Sports Illustrated, Jessica White.

Scarlett Johansson

Σπάνιες οι κοινές τους φωτογραφίες, όμως ο δεσμός του Sean Pennμε τη Scarlett Johansson ήταν φλογερός, παρά τα 24 χρόνια που τους χωρίζουν. Η σχέση έγινε το 2011, αμέσως μετά το διαζύγιό της με τον Ryan Reynolds.

Charlize Theron

Την αποκάλεσε γυναίκα της ζωής του, αλλά χώρισαν τον Ιούνιο του 2015. Η κούκλα - και πολύ ψηλότερή του - Charlize Theronδεν δήλωσε το παραμικρό για τον χωρισμό τους. Το μόνο που κυκλοφόρησε έιναι ότι η 41χρονη νοτιοαφρικανή σταρ διέλυσε τον αρραβώνα τους ανεπιστρεπτί.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»