Τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας για τους μονομάχους στην Κυπριακή tv!

Άλλη μια τηλεοπτική εβδομάδα ξεκίνησε και τα κανάλια και οι εκπομπές κάνουν ότι μπορούν προκειμένου «να κλέψουν»  λίγη από την αγάπη του κοινού!

Οι τηλεοπτικοί «μονομάχοι» ρίχνονται στην «αρένα της τηλεθέασης» και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό «για μια θέση στον ήλιο» της AGB
Για να δούμε τι «συγκομιδή» σε τηλεμερίδια,  έχουν οι αγαπημένες εκπομπές της Κυπριακής τηλεόρασης σε πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Κωνσταντίνα Ευριπίδου &  Μιχάλης Σοφοκλέους Vs. Λουκάς Χάμαστος
Το πρωινό δίδυμο του Μega με το πιο hot πρόσωπο της φετινής σεζόν,  την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τον παρτενέρ της Μιχάλη Σοφοκλέους, μας καλημερίζουν με κέφι και ζωντάνια κάθε πρωί στις 8! Στην χθεσινή αναμέτρηση το ζευγάρι έφτασε το 13, 7% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ την ίδια ώρα η τηλεθέαση στο Ρικ είναι εντυπωσιακή! Ο Λουκάς Χάμαστος και η παρέα του, πολύ απλά έκαναν ένα πρωινό περίπατο της τάξης του 23,2% και μπράβο τους!

Χριστιάνα Αριστοτέλους Vs. Αλεξία Αναστασίου
Οι δυο κυρίες τις απογευματινής ζώνης δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε απόγευμα! Η μεν Χριστιάνα είναι το πιο δυνατό χαρτί της Κυπριακής τηλεόρασης, η δε Αλέξια το πιο υποσχόμενο πρόσωπο! Και οι δυο με τις άξιες ομάδες τους δίνουν καθημερινή μάχη!
Χτες τα νούμερα τηλεθέασης έδωσαν στο γενικό σύνολο το αξιοσέβαστο 19.6% με καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά, ενώ η Χριστιάνα είχε μια ασυνήθιστα όχι και τόσο καλή πτήση για την ίδια (γιατί για το κανάλι είναι εξαιρετικά καλά) που έφτασε μέχρι το 13%.

Γιαννάκης Καρεκλάς  Vs. Αιμιλία Κενεβέζου
Το βράδυ είχαμε ακόμα μια μάχη μιας και ο Γιαννάκης Καρεκλάς έκανε την τηλεοπτική επανεμφάνιση του από την συχνότητα του Sigma και βρέθηκε αντιμέτωπος με την Αιμιλία Κενεβέζου και την ενημερωτική της εκπομπή στο Mega! O πρώην Διευθυντής ειδήσεων του κρατικού καναλιού και η πρώην κεντρική παρουσιάστρια του ΡΙΚ βρέθηκαν απέναντι!
Ο μεν Γιαννάκης Καρεκλάς έφτασε το 4,8% ενώ η Αιμιλία Κενεβέζου στο 8,9%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα νούμερα του ΡΙΚ1 και του Αντ1 την ίδια ώρα είναι το λιγότερο διθυραμβικά!

 

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων
#TemptingFortuneGR: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σόκαρε τους 12 παίκτες με το καλησπέρα σας
«Η Γη της Ελιάς» Δ’ κύκλος: Οι ιστορίες παίρνουν νέα τροπή
Η Καρολίνα Πελενδρίτου σε ένα πρωτοποριακό live οn stage, ανοιχτό για το κοινό, τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος
Μήνυση κατά της Miley Cyrus - Την κατηγορούν ότι αντέγραψε τον Bruno Mars για το #Flowers
Ο Μάρκος Σεφερλής απειλεί τους παρουσιαστές μετά την αρνητική κριτική τους: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους»
Ανατροπή με το καλησπέρα στο #SurvivorGR - Η πρώτη ψευδοαποχώρηση - Έφυγε για να... μείνει στο κρυφό νησί