The specialists

Κάθε ένας και καταξιωμένος στον χώρο του. Ένωσαν δυνάμεις και έκαναν πραγματικότητα το Constantina Evripidou Fashion Workshop. Ηγέτης του project η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, με πιστούς συνεργάτες στο πλευρό της. Ώρα να τους γνωρίσουμε έναν προς έναν.
 
Κωνσταντίνα Ευριπίδου
H ιδέα

«Το Workshop στη μορφή που υπάρχει σήμερα προέκυψε πριν από τρία χρόνια. Λίγο μετά τη λειτουργία του blog μου και την επανέναρξη της σχολής μου στη Λεμεσό, δημιουργήθηκε η ιδέα για ένα χώρο στη Λευκωσία που να στεγάζει τη σχολή, για την οποία υπήρχε μεγάλη ζήτηση, αλλά και για ένα χώρο ολοκληρωμένο για όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσα να προσφέρω σε πελάτες, είτε ιδιώτες είτε επαγγελματίες του χώρου της μόδας», αναφέρει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Έτσι δημιουργήθηκε το Fashion Workshop, στο οποίο στεγάζεται η σχολή μόντελινγκ και μαθημάτων θηλυκότητας Catwalk, το blog μου
www.styleicon247.com που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του www.fashionworkshop.com.cy αλλά και οι υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων μόδας».
 
Δικαίωση
«Ήταν ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεράκι και όρεξη για να προσφέρει ό,τι καλύτερο χρειάζεται ο χώρος και οι άνθρωποι της μόδας και κάθε μέρα που βρίσκομαι εκεί κάνω όνειρα και βάζω στόχους. Σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση και για τα τρία brands/υπηρεσίες, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη».
 
Οι στόχοι
«Η συνεχής αναβάθμιση κάθε τμήματος του Fashion Workshop και η εδραίωση στην αγορά αυτή με σταθερά βήματα για να εμπλουτίσουμε τον χώρο της μόδας αλλά και την κοινωνία γενικότερα με γυναίκες που έχουν άποψη, στιλ και ισορροπημένη προσωπικότητα. Ν’ αναβαθμίσουμε τις εκδηλώσεις μόδας και τον χώρο αυτό στα μάτια του Κύπριου αλλά και του ξένου που ζει στην Κύπρο. Με λίγα λόγια, να επαναπροσδιορίσουμε τη γυναίκα και τον χώρο της μόδας στην Κύπρο μακριά από προχειρότητες και προκαταλήψεις».
 
Τα μαθήματα
«Κάνουμε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και συνεχώς αναλύουμε την πορεία τους και σκεφτόμαστε καινούργιες ιδέες και προσαρμογές. Προς το παρόν διδάσκονται μαθήματα styling, makeup, hairstyling, ψυχολογίας (προσωπικής ανάπτυξης), savoir vivre, φωτογραφίας και φυσικά βαδίσματος και πασαρέλας. Όλα αυτά προσαρμόζονται στις διαφορετικές ηλικίες και στα κίνητρα κάθε κοπέλας, γιατί δεν διδάσκονται μόνο κοπέλες που έχουν στόχο τον χώρο της μόδας αλλά και κοπέλες που θέλουν να βελτιώσουν το στιλ τους. Βέβαια γίνονται και διάφορα projects στα οποία συνεργάζονται οι εκπαιδευτές-συνεργάτες και έτσι δημιουργούμε πραγματικά ενδιαφέροντα πρακτικά μαθήματα, παιδαγωγικά σωστά, με στόχο και νόημα για τις κοπέλες».
 
Στις μαθήτριές μου λέω πάντα
«Να είναι ο εαυτός τους, έχοντας πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια, φτάνει να σέβονται τους γύρω τους. Να ψάχνουν, να μαθαίνουν και να δημιουργούν τάσεις της μόδας χωρίς αντιγραφή».
 

Χρίστος Αρτεμίου, Hair Stylist
Ο ρόλος μου

«Ο ρόλος μου στο Workshop είναι πιο πολύ συμβουλευτικός. Ένας κομμωτής είναι απαραίτητος για την οικοδόμηση μιας ισχυρής σχέσης με τις γυναίκες που θέλουν να συζητήσουν ποιο χρώμα μαλλιών είναι καλύτερο για αυτές και φυσικά ποιο ταιριάζει καλύτερα με το πρόσωπό τους και τα trends της εποχής».
 
Τις μαθήτριές μου
«Τις συμβουλεύω να επιλέγουν το χτένισμα που ταιριάζει πραγματικά στην κάθε μια και να μην παρασύρονται μόνο από τα trends της κάθε εποχής».
 

 
Μάριος Παπακυπριανού, Φωτογράφος
Ο ρόλος μου

«Ο ρόλος μου στο Workshop είναι να διδάξω τη σημασία της φωτογραφίας στο μόντελινγκ, με βάση την εμπειρία μου ως απόφοιτος του School of Visual Arts of N.Y. Επίσης ως μέλος του International Model Agency N.Y. και από το πέρασμά μου από τους εκδοτικούς ομίλους SPP Media και Δίας».
 
Διδάσκω
«Φωτογραφική πόζα, πραγματική φωτογράφιση, συζήτηση αποτελεσμάτων, εξέλιξη».
 
Στις μαθήτριές μου
«Λέω πάντα ότι το κάθε μοντέλο είναι ξεχωριστό και έχει τη δική του προσωπικότητα. Το αγαπημένο μου ρητό είναι το “παν μέτρον άριστον”».
 
Νότα Συρίμη, Διατροφολόγος
Ο ρόλος μου

«Είμαι η διατροφολόγος του Workshop και ο ρόλος μου είναι μέσα από τα διάφορα σεμινάρια που διεξάγονται να βοηθήσω τις κοπέλες να αντιληφθούνε κάποια πράγματα γύρω από τη διατροφή και να μπορούν πλέον συνειδητά να κάνουν σωστές διατροφικές επιλογές».
 
Στις μαθήτριές μου
«Τονίζω ότι πρέπει να έχουν ένα σωστό διατροφικό πλάνο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, όταν αυτό γίνεται με μέτρο και μέσω της σωστής οδού».
 
Λευτέρης Ευριπίδου, Γυμναστής
Ο ρόλος μου

«Εργάζομαι ως fitness instructor και personal trainer. Είμαι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και ιδιοκτήτης του Body Workshop by Evripidou στη Λεμεσό. Ασχολούμαι με την προσωπική και ομαδική εκγύμναση, καθώς και με τον σωστό τρόπο ζωής, την υγεία και την ευεξία».
 
Ευθύνη μου
«Είναι η σωστή εκγύμναση για κορίτσια που ασχολούνται με τον χώρο του modeling αλλά και για μικρά κορίτσια σε πιο ευαίσθητες ηλικίες που θέλουν πολλή προσοχή και ακόμη πιο σωστή καθοδήγηση».

Βαρβάρα Νικολακάκη, Makeup Artist
Διδάσκω

«Makeup στις κοπέλες και γενικά συνεργαζόμαστε σε διάφορα projects, όπως φωτογραφίσεις και fashion shows».
 
Βιογραφικό
«Στον χώρο είμαι τα τελευταία 10 χρόνια και έχω συνεργαστεί με τα καταστήματα MAC ενώ τον τελευταίο χρόνο διατηρώ τη δική μου σχολή makeup, The MakeUp Pro by Barbara Nikolakaki».
 
Στα κορίτσια λέω πάντα
«Πως είναι σημαντικό να νιώθουν ο εαυτός τους και με το makeup και το ντύσιμό τους να μην κάνουν υπερβολές».
 
Ανδρέας Ζεν, Stylist
Διδάσκω

«Το μάθημα του styling. Σπούδασα Fashion Design Womenswear στο Central Saint Martins του Λονδίνου, όπου έκανα και makeup course. Δούλεψα ως σχεδιαστής για τους Bora Aksu και Eley Kishimoto και παράλληλα έκανα freelance δουλειές ως stylist και makeup artist».
 
Στις μαθήτριές μου
«Λέω πάντα να με ακούν και να έχουν τα μάτια και το μυαλό τους ανοικτά και δεκτικά».
 
Μιχάλης Ηλιάδης, Hair Stylist
Ο ρόλος μου

«Είναι αυτός του session hair stylist. Είμαι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Tony & Guy. Συνεργάστηκα με τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας στην Κύπρο, fashion shows, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλες εκδηλώσεις».
 
Διδάσκω
«Μαθήματα κομμωτικής, για το πώς πρέπει να περιποιούνται σωστά τα μαλλιά τους σε σχέση με την υγεία και την εμφάνισή τους».
 
Στα κορίτσια λέω πάντα
«Να φροντίζουν τα μαλλιά τους για να παραμένουν υγιή».
 
Τερέζα Μάντη, Makeup Artist
Διδάσκω

«Μαθήματα makeup και στόχος μου είναι οι κοπέλες να μάθουν να περιποιούνται το δέρμα τους και να μακιγιάρονται σωστά για τα castings αλλά και για την καθημερινότητά τους».
 
Στόχος μου
«Είναι να τους μεταδώσω έναν τρόπο ζωής για να είναι πάντοτε υγιείς και περιποιημένες έτσι ώστε το μακιγιάζ να αναδεικνύει τη φυσική τους ομορφιά».

Χάρης Ευαγόρου, Φωτογράφος
Διδάσκω

«Φωτογραφική πόζα και ό,τι έχει να κάνει με τη φωτογράφιση μόδας και την αισθητική έκφρασης και σώματος. Σπούδασα Fashion Photography στην Αγγλία και είμαι στον χώρο τα τελευταία δέκα χρόνια».
 
Στις μαθήτριές μου
«Λέω πάντα “Keep working”».
 
Χριστόφορος Μιχαλιάς, Physical Trainer
About me

«Είμαι καθηγητής φυσικής αγωγής και certified Stott Pilates instructor και διδάσκω στα κορίτσια το μάθημα της γυμναστικής».
 
Στόχος μου
«Είναι να κάνω τα κορίτσια να αγαπήσουν τη γυμναστική για να είναι πάντα υγιή και fit στο σώμα και στο πνεύμα».
 
Είπα «ναι»
«Στην πρόταση του Constantina Evripidou Fashion Workshop μιας και μου άρεσε το γεγονός πως θα δουλέψω με νεαρά κορίτσια, στα οποία θα μεταδώσω το νόημα της σωστής γυμναστικής».
 
Στις μαθήτριές μου
«Λέω πάντα να ακούνε εκείνους που έχουν αυτό που θέλουν».
 
Της Δήμητρας Γεωργίου
Φωτογραφίες Jo Michaelides
  
 
 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»
Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του