Οι 20 πιο περιζήτητοι εργένηδες του 2016

Άλλοι είναι μοντέλα, άλλοι επιχειρηματίες, άλλοι ηθοποιοί, άλλοι μεγάλα ''μυαλά''΄και άλλοι απλώς τυχαίνει να ανήκουν σε μια διάσημη οικογένεια. Όλοι τους όμως, είναι εργένηδες και το μαθαίνουμε και φέτος από τη σχετική λίστα του περιοδικού Τ&C. Διαλέξαμε 20 από τους συνολικά 50 που περιλαμβάνει και σου τους παρουσιάζουμε.

KIT HARINGTON 
Είναι ωραίος και κάνει τις γυναίκες να λιώνουν με ένα βλέμμα τόσο ως Kit αλλά και ως Jon Snow στην σειρά Game of Thrones. Είναι αρρενωπός, coοl χωρίς να το προσπαθεί και έχει την αίσθηση του χιούμορ. Πολύ πιθανόν αυτό να οφείλεται στον προ-προ-προ παππού του που ήταν ο Λόρδος Chamberlain.
 

PETE CASHMORE 
Είναι ένας 30αρης που με τα πλούσια μούσια του κλέβει την καρδιά κάθε γυναίκας. Σε ηλικία 19 χρονών ίδρυσε το διάσημο Blog Mashable ένα από τα 10 καλύτερα blogs παγκοσμίως. Οι επιτυχίες του είναι πολλές σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
 

JACK DORSEY
 Ο Jack Dorsey που είναι μόλις 39 ετών είναι ένας Αμερικανός προγραμματιστής και επιχειρηματίας  που έγινε ευρέως γνωστός ως συν-ιδρυτής του Twitter.

MATT MULLENWEG 
Είναι συνιδρυτής του WordPress - ένα σύστημα blogging διάσημο σε όλο τον κόσμο. Και ελεύθερος.

ELON MUSK 
Ένας άντρας που δεν δυσκολεύεται καθόλου να εκφράσει τα συναισθήματα του. Ερωτεύεται χωρίζει και ξανά η ίδια ιστορία. Και το πιο σημαντικό για τον Elon Musk; Είναι ιδρυτής των εταιριών PayPal, Tesla, και SpaceX.

EVAN SPIEGEL 
Συνιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος του Snapchat. Ένας πολύ πολύ γοητευτικός άντρας που με τίποτα δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα εργένηδων του περιοδικού Town & Country.

JOHN HERING 
Ξεκίνησε ως ένας απλός χάκερ, τότε που εφευρέθηκε το Lookout, μια εφαρμογή που προστατεύει τα τηλέφωνα από ιούς. Η εταιρεία του τώρα αξίζει $ 1 δις.
 

DOUGLAS BOOTH 
Πόσο ωραίος άντρας είναι αυτός; Μέσα από την υποκριτική κατάφερε να ξεπεράσει τη δυσλεξία του. Τώρα είναι εθελοντής στο HeForShe και στις προσφυγικές οργανώσεις του ΟΗΕ.

NAT WOLFF 
Είναι ένα παιδί-θαύμα: Σε ηλικία τεσσάρων χρονών μπορούσε να παίξει πιάνο, στην ηλικία των επτά έκανε παραστάσεις δρόμου και από εννέα χρονών βρισκόταν στην μεγάλη οθόνη.
 

LOUIS SPENCER 
Είναι ανιψιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ξάδελφος του πρίγκιπα Χάρι. Δεν είναι ένας κούκλος; Ε μα έτσι είναι άμα στις φλέβες σου κυλά αίμα βασιλικής οικογένειας.

WILL PELTZ 
Είναι ταλαντούχος ηθοποιός, γιος του τραπεζικού μεγιστάνα Nelson Peltz και αδελφός της ηθοποιού Nicola Peltz. Έχει παίξει στις ταινίες In time 2012, Men, Woman and Children και στις σειρές Entourage και CSI: Cyber.

SEBASTIAN THEROUX 
Μια φωτογραφία με τον αδελφό του ήταν αρκετή για να γίνει γνωστός και περιζήτητος. Ναι, είναι ο αδερφός του Justin Theroux και εργένης.

QUINN TIVEY 
Είναι καλλιτέχνης και εγγονός της Elizabeth Taylor. Κληρονόμησε τα υπέροχα μάτια της και τον ακτιβισμό της.

GEORGE MERCK 
Ο πανέμορφος κληρονόμος της φαρμακευτικής Merck, έχει επενδύσει τα χρήματα του σε μια εταιρεία υποδημάτων και σε αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης.

PATRICK SCHWARZENEGGER 
Είναι ένα αγόρι άκρως γοητευτικό, μοντέλο και ηθοποιός. Είναι γιος του Αμερικάνου bodybuilder, ηθοποιού Arnold Schwarzenegger και της δημοσιογράφου Marias Shriver.

JACK QUAID 
Έπαιξε τον Marvel στην ταινία του 2012 The Hunger Games. Γιος της ηθοποιού Meg Ryan και του ηθοποιού Dennis Quaid.

HOPPER JACK PENN 
Άμα είσαι γιος του Sean Penn τότε τι περιμένεις; Είναι και αυτός ηθοποιός που δεν τα πάει καθόλου καλά με τους δημοσιογράφους, όπως ο πατέρας του.

JORDAN SPIETH 
Είναι το νούμερο ένα στον κόσμο στην επίσημη κατάταξη World Golf. Ο Αμερικάνος επαγγελματίας γκόλφερ που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει δύο φορές στο πρωτάθλημα FedEx Cup είναι και εργένης.

JACK SOCK 
Αν δεν τον είχε πιάσει ακόμα το μάτι σου φίλη μου τότε πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσεις να τον γνωρίζει. Είναι ο Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης του τένις σήμερα στο ATP Tour. Μμμ..

BROOKLYN BECKHAM
 Τα έχουμε ξαναπεί για αυτό το παιδί. Πώς να μην είναι τόσο γοητευτικός εφόσον είναι ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria, που του αρέσει να κάνει skateboard και να πηγαίνει για κούρεμα με τον μπαμπά. Στο instagram έχει πάνω από 5.000.000 ακόλουθους. Και είναι μόνο 16 χρονών.

Λοιπόν φίλη μου, είσαι έτοιμη να κατακτήσεις καρδιές;  
 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»