Αστρολογικές Προβλέψεις 31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Τη Δευτέρα θα λάβετε πολλές πληροφορίες για διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσετε να τις συγκρατήσετε όλες. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, σας ακολουθούν στα νέα σας σχέδια. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε έντονα ερωτικοί κι αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας ή θα σας οδηγήσει σε κάτι καινούργιο.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώσετε άνετα και θα βγάλετε στην επιφάνεια ένα δύσκολο θέμα με κάποιο δικό σας άτομο. Ίσως ένα βράδυ οργανώσετε και δείπνο για αγαπημένους σας φίλους. Προς το τέλος της βδομάδας, η σχέση σας θα δοκιμαστεί και θα καταλάβατε ότι η ταπείνωση είναι η πιο κατάλληλη στάση. Το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε ότι όλα είναι τέλεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Δευτέρα θα είναι σχεδόν τέλεια για εσάς, γεμάτη με καλούς ανθρώπους και ωραίες συζητήσεις. Μια ελαφρά σύγχυση θα σας καταλάβει την Τρίτη και θα κρατήσει για μερικές μέρες, όμως αν κρατήσετε τον έλεγχο, δεν θα σας έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι μία καλή στιγμή να κάνετε κάποιους υπολογισμούς όσον αφορά την περιουσία σας. Μην διστάσετε να βάλετε καινούργιους και ενδιαφέροντες ανθρώπους στον κοινωνικό σας κύκλο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη Δευτέρα, ίσως βγείτε έξω από τους συνηθισμένους σας ρόλους και αυτό θα σοκάρει κάποιους ανθρώπους που νόμιζαν ότι σας ήξεραν καλά. Γενικά, αυτή η βδομάδα θα έχει να κάνει με εσάς και τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα αφουγκραστείτε τα αισθήματά σας και θα τα ακολουθήσετε. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία γρήγορη αγορά ή συμφωνία, όμως σκεφτείτε το καλά.
ΛΕΩΝ
Οι φιλοδοξίες σας θα βγουν στην επιφάνεια αρχές της βδομάδας, ακόμη κι αν βρίσκεστε σε συζητήσεις με φίλους ή την οικογένειά σας. Η ευάλωτη πλευρά σας θα βγει προς τα έξω. Ίσως να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι στο να αντιλαμβάνεστε τις προσβολές των άλλων. Το Σαββατοκύριακο θα εξελιχθεί υπέροχα για εσάς και θα κάνετε πράγματα τα οποία απολαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η λογική σας θα σας οδηγήσει σε νίκες. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε σε μία ή δυο διαφωνίες που θα έχετε. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη θα δώσετε την ενέργειά σας σε άλλους ανθρώπους και θα ανακαλύψετε ότι σας αρέσει να οργανώνετε πράγματα. Αν και η ατζέντα σας για το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει μια-δυο υποχρεώσεις, προσπαθήστε να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Η βδομάδα θα σας βρει απασχολημένους και ίσως αναλάβετε ακόμη περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις απ’ ό,τι αντέχετε, αλλά μην απελπίζεστε. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και πάρτε χρόνο να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ χαλαρό και θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για συμφωνίες και επανασυνδέσεις όλων των ειδών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μερικές περίεργες και μικρές λεπτομέρειες θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιές, αλλά αν είστε προσεκτικοί θα τις αποφύγετε. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και η διαίσθησή σας θα είναι πολύ δυνατή. Προσπαθήστε ν’ αφήσετε τους άλλους να διαλέξουν το δικό τους μονοπάτι, ακόμη κι αν κάνουν λάθη. Το Σαββατοκύριακο ίσως να έχετε ένα μικρό μπλέξιμο με τις Αρχές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην βασιστείτε σε κανέναν τη Δευτέρα. Όλα θα εξαρτιούνται από εσάς, ενώ οι γύρω σας θα είναι  οι απασχολημένοι για να μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Ίσως νιώσετε ότι δεν ταιριάζετε ή δεν συγχρονίζεστε με τους γύρω σας, όμως λίγη καλή θέληση θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα. Την Παρασκευή η καλή τύχη θα σας χαμογελάσει, γι’ αυτό μην αφήνετε τα πλεονεκτήματα της θέσης σας να πάνε χαμένα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμά σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη θα περάσετε μια έντονη κατάσταση που θα σας γεμίσει με ενέργεια. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για ν’ αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους που συναντάτε, με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Ενδεχομένως να προκύψει ένα επαγγελματικό πρόβλημα την Παρασκευή ή το Σάββατο. Τέλος, ψάξτε την απάντηση για ένα ερώτημα που σας απασχολεί και σας ταλαιπωρεί.  
 
YΔΡΟΧΟΟΣ
Τη Δευτέρα πιθανόν να έχετε μια έντονη συνομιλία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μία αξιόλογη σύνδεση. Η ζωή στο σπίτι θα έχει κάποιες δυσκολίες μέχρι την Παρασκευή. Προσπαθήστε να διαχειρίζεστε ένα-ένα τα θέματά σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και θα τα πάτε μια χαρά. Μην διστάσετε να αρνηθείτε ό,τι πιστεύετε πως θα σας χαλάσει το Σαββατοκύριακό σας.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Προσπαθήστε να παραμείνετε στη θέση σας, γιατί ένα ταξίδι και οι μετακινήσεις θα είναι εμπόδιο. Τις περισσότερες μέρες της βδομάδας θα έχετε δημιουργικές δραστηριότητες και πολλή διασκέδαση. Ένα μυστήριο θα σας κρατήσει απασχολημένους και θα προσπαθήσετε να συνδέσετε το παζλ. Κάποιοι συνάδελφοι ή συγγενείς θα σας δημιουργήσουν  προβλήματα, όμως αντιμετωπίστε τα χαλαρά.
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη - «Λήξη... συναγερμού»
Το άλμπουμ της ζωής του κορυφαίου του θεάτρου και κινηματογράφου, Γιάννη Φέρτη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμαθα τον θάνατο του αδερφού μου πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή»
Απίστευτη ιστορία με τον πατέρα του James από το #SurvivorGR: Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Eίχα τεράστια αγωνία. Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου»