NULL

Το Kiehl’s Daily Reviving Concentrate προσφέρει στο δέρμα του προσώπου ενισχυμένη άμυνα που βοηθά στη μείωση των σημαδιών κούρασης, μέσα από ένα μείγμα από 100% φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου αιθέρια έλαια από ρίζες τζίντζερ, tamanu και έλαια από ηλιόσπορους.  Σχεδιασμένο για να μειώνει την καθημερινή οξείδωση του δέρματος και να  μειωμένη εμφάνιση μαύρων στιγμάτων και ακμής.  Είναι ελαφρύ καθολου λιπαρό, απορροφάται γρήγορα και βοηθά στην ενδυνάμωση και προστασία της άμυνας του δέρματος, προσφέροντας απαλό, φρέσκο και υγιές δέρμα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΡΕΣ 

Οι επιστήμονες των Kiehl’s ανέπτυξαν το Daily Reviving Concentrate από 100% φυσικά συστατικά αιθέριων και φυτικών ελαίων, για να υποστηρίξουν τη φυσική άμυνα του δέρματος, με αποτέλεσμα την άμεση και ορατή βελτίωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της μέρας και μακρόχρονα προσφέρει τονωμένη και λαμπερή εμφάνιση.

«Όταν έπρεπε να διαλέξουμε τα συστατικά για τη φόρμουλα, θέλαμε να ενισχύσουμε τη δύναμη των φυσικών συστατικών με δυνατές ιδιότητες όσον αφορά την προστασία και τη βελτίωση της φυσικής εμφάνισης», ανέφερε ο Δρ. Geoff Genesky, επικεφαλής του εργαστηρίου των Kiehl’s. «Το έλαιο ηλιόσπορου των Kiehl’s υφίσταται ένα επιπλέον στάδιο απόσταξης με αποτέλεσμα να ανακτάται  περισσότερη συγκέντωση ελαίου, χωρίς όμως να χαλά τις ιδίοτητες του. Το αποτέλεσμα έχει πολλά πλεονεκτήματα για υγιές δέρμα και ενίσχυση της άμυνας του δερματος με μεγαλύτερη ενυδάτωση. Το έλαιο Tamanu είναι γνωστό για την απαλότητα που προσφέρει, κάνοντας το την τέλεια επιλογή για καθημερινή χρήση. Τέλος επιλέξαμεε το έλαιο από ρίζες τζίντζερ λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων.»

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου