Ο Stallone κερδίζει Χρυσή Σφαίρα και… ‘ξεχνάει’ να ευχαριστήσει τους συντελεστές της ταινίας!

Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Β’ Ανδρικού ρόλου απέσπασε ο Sylvester Stallone για την ερμηνεία του στην πολυαναμενόμενη ταινία Creed, που αναζωπυρώνει την ιστορία του θρυλικού Rocky. Όταν ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και χειροκροτούσε, συμπεριλαμβανομένου και του συμπρωταγωνιστή του στην ταινία, Michael B. Jordan, που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή του. Τα συναδελφικά αισθήματα όμως δεν φάνηκε να είναι αμοιβαία, αφού κατά την ευχαριστήρια ομιλία του ο Sly ‘ξέχασε’ να ευχαριστήσει τόσο αυτόν όσο και τον σκηνοθέτη της ταινίας Ryan Coogler. Η παράλειψη αυτή είτε συνειδητή είτε όχι, δεν πέρασε απαρατήρητη αφού ο ηθοποιός Samuel L. Jackson και η σκηνοθέτης Ava DuVernay, φανερά ενοχλημένοι έσπευσαν να ευχαριστήσουν οι ίδιοι τους συντελεστές της ταινίας μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter.
Παρόλα αυτά, ο Stallone καταχειροκροτήθηκε όταν τελειώνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε βαθιά συγκινημένος τον χαρακτήρα που τον καθιέρωσε σαν ηθοποιό: «Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό μου φίλο Rocky Balboa που είναι ο καλύτερος φίλος που είχα ποτέ». Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες ενώ ήταν υποψήφιος ακόμη δύο φορές για την αρχική ταινία Rocky στα Globes του 1977. 
Το Creed, αποτελεί ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του πασίγνωστου Rocky Balboa και την έβδομη εμφάνιση του Stallone στον εμβληματικό του ρόλο. Η ταινία διηγείται την ιστορία του νεαρού Adonis Johnson (Michael B. Jordan), γιου του παγκόσμιου πρωταθλητή Βαρέων Βαρών Apollo Creed. Θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του ταξιδεύει στην Φιλαδέλφεια και βρίσκει τον καλό φίλο του πατέρα του, Rocky, ο οποίος γίνεται μέντοράς του και αναλαμβάνει να τον προπονήσει για να αντιμετωπίσει τον πιο θανάσιμο αντίπαλο στο ρινγκ.

Εντύπωση προκάλεσε στις αρχές Δεκεμβρίου, το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε ο Stallone στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter που έδειχνε τον Michael B. Jordan να πέφτει φαρδύς πλατύς στο πάτωμα κατά τα γυρίσματα της ταινίας από την αληθινή γροθιά του Βρετανού πρωταθλητή μποξ Tony Bellew! Τότε ο Stallone επαίνεσε τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του για το θάρρος του, αφού ο ηθοποιός σηκώθηκε κανονικά και συνέχισε το γύρισμα. 

Η προβολή της ταινίας ‘Creed’  ξεκινά σήμερα 15 Ιανουαρίου σε όλα τα K Cineplex. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»