Αστρολογικές Προβλέψεις: 10 - 16 Ιανουαρίου

 ΚΡΙΟΣ
Αυτή η βδομάδα είναι κατάλληλη για να βάλετε μπροστά κάποιες ιδέες που κρατούσατε στο μυαλό σας. Η δύναμή σας ίσως φοβίσει μερικούς ανθρώπους, όμως θα εμπνεύσει άλλους. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποια κοντινά σας άτομα. Προς το τέλος της βδομάδας θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο πρόβλημα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή τη βδομάδα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο να ξεχωρίσετε ποια ρίσκα να πάρετε. Να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Το αφεντικό σας θα σας φέρει στα όριά σας, όμως μην τον αφήσετε να νικήσει. Έχετε κάποιους φίλους που περνάνε τα ίδια με εσάς, μιλήστε τους για να τα βγάλετε πέρα. Γιατί να μην κλείσετε τη βδομάδα με ένα δείπνο ή μικρό πάρτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δικοί σας άνθρωποι κάνουν επιλογές με τις οποίες δεν συμφωνείτε. Δώστε στους φίλους σας την ελευθερία να μάθουν από τα λάθη τους. Ίσως απομακρυνθείτε από κάποιους, όμως θα έρθετε πιο κοντά σε άλλους. Μπερδεμένα θα είναι τα πράγματα στη δουλειά την Τετάρτη και την Πέμπτη. Καλύτερα να μείνετε θεατές σε ό,τι συμβαίνει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώστε ελεύθερα και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας τις πρώτες δύο μέρες της βδομάδας. Χρειάζεστε μια μεγάλη δόση ΤLC. Κάποια προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Αποκαταστήστε τη θετική σας ενέργεια αφού αγαπήσετε τον εαυτό σας. Ίσως νιώσετε λίγη μοναξιά, καθώς η βδομάδα συνεχίζεται. Ψάξτε για ευκαιρίες να βοηθήσετε άλλους και θα καταλήξετε να βοηθάτε τον εαυτό σας.
 
ΛΕΩΝ
Ρομαντικές αναμνήσεις θα κολλήσουν στο μυαλό σας όλη τη βδομάδα και θα σας δίνουν ώθηση όταν τα πράγματα γίνονται πληκτικά. Προσέξτε, όμως, μήπως η περηφάνια σας μπει στη μέση της σχέσης σας. Οι μικρόμυαλοι άνθρωποι θα σας ενοχλήσουν, όμως μην τους δώσετε σημασία. Προς το τέλος της βδομάδας προσέξτε μην γίνει η περηφάνια εμπόδιο στη σχέση σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξέρετε πως θα πηγαίνατε πιο γρήγορα αν κάποιοι άνθρωποι βγουν από τη μέση. Το πραγματικό ερώτημα είναι: χρειάζεται να πηγαίνετε πιο γρήγορα; Προσπαθήστε να μειώσετε ταχύτητα και νιώστε την θετική επίδραση. Μία οικογενειακή υποχρέωση ίσως προκαλέσει διαμάχη. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ένα μικρό φλερτ στη δουλειά. Να εκτιμάτε τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί κάνουν το καλύτερο που μπορούν, όπως κι εσείς.
 
ΖΥΓΟΣ
Ψάξτε για νέες εμπειρίες και καινοτόμες ιδέες μέσα στη βδομάδα. Ακόμη κι αν κάποιες άσχημες αναμνήσεις ξυπνήσουν από το παρελθόν, χρησιμοποιήστε τις για να μάθετε απ’ αυτές. Ένα ρομαντικό αεράκι την Παρασκευή θα σας ανανεώσει, όμως αντισταθείτε στο να κάνετε βιαστικά σχέδια για καινούργια πρότζεκτ. Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με κάτι εποικοδομητικό τόσο για εσάς όσο και για τους γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε πολύ καλό ένστικτο αυτή τη βδομάδα. Οι άνθρωποι γύρω σας θα σας πουν να πάτε με το ρεύμα, όμως εσείς ακούστε την καρδιά σας. Η φιλοδοξία εμποδίζει τον αυτοέλεγχο σας, καθώς η βδομάδα προχωρά. Προσέξτε από όσους σας δίνουν άδειες υποσχέσεις στη δουλειά. Υπάρχει μία αρνητική ενέργεια στο σπίτι στο τέλος της βδομάδας. Ίσως μία αλλαγή στη διακόσμηση να είναι το καλύτερο αντίδοτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ζεστά και όμορφα συναισθήματα επιφυλάσσει αυτή η βδομάδα για εσάς. Ένας φίλος που θαυμάζετε θα σας δείξει ακριβώς πόσο σας εκτιμά. Τα χρήματα και συγκεκριμένα κάποιοι μεγάλοι απλήρωτοι λογαριασμοί θα είναι στο μυαλό σας. Ίσως βοηθήσει αν δοκιμάσετε διάφορα μικρά για να κάνετε οικονομία, π.χ. να φτιάχνετε το γεύμα σας στο σπίτι. Στο τέλος της βδομάδας ίσως νιώσετε συναισθηματικά εξαντλημένοι, όμως βγείτε έξω γιατί κάποιοι περιμένουν να σας γνωρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η τελειομανία σας θα σας είναι πολύτιμη αυτή τη βδομάδα, καθώς θα σας βοηθήσει ν’ αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Η πειθαρχία είναι το κλειδί. Μείνετε στο αρχικό σας σχέδιο. Από την Πέμπτη και μετά θα μπορείτε να χαλαρώσετε και θα μπορείτε να χαρείτε όσα καταφέρατε. Θα πάρετε θετικό feedback στη δουλειά κι αυτό θα σας δώσει δύναμη να περάσετε το Σαββατοκύριακο, καθώς θα προκύψουν κάποιες περιπετειούλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σας περιμένει μία βδομάδα γεμάτη ευκαιρίες. Στα μέσα της βδομάδας μία μεγάλη δόση ενέργειας θα σας ωθήσει να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή και να εξερευνήσετε νέα πράγματα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε ένα καλά ανεπτυγμένο σχέδιο γι’ αυτή την αλλαγή, αλλιώς θα καταλήξετε να κάνετε κύκλους. Προσέξτε τα έξοδά σας, γιατί ένα τραπεζικό λάθος ίσως σας δώσει λανθασμένη εντύπωση για τα οικονομικά σας.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
Με μια διαμάχη θα ξεκινήσει η βδομάδα. Υποστηρίξτε όσα πιστεύετε, ακόμη κι αν αυτοί που έχουν τη δύναμη διαφωνούν. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι λειτουργείτε διπλωματικά και χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις. Θα χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να βοηθήσετε τους φίλους σας και η ευγνωμοσύνη τους θα σας δημιουργήσει ζεστά συναισθήματα.
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»