NULL

Ο Chef του εστιατορίου Ζυγός, Νικόλας Κωνσταντίνου, μοιράζεται μαζί μας την δική του συνταγή, για να φτιάξουμε σαλάτα με κόκκινο quinoa, πορτοκάλι, παντζάρι και αμύγδαλα, συνοδευόμενη με σάλτσα από γιαούρτι και φρέσκο δυόσμο, συνοδευμένη με σάλτσα από γιαούρτι και φρέσκο δυόσμο.
 
Υλικά για την Σαλάτα
200γρ Άγρια Ρόκα
100γρ Quinoa
1 Πορτοκάλι Μεγάλο
2 Μέτρια Παντζάρια
50γρ Αμύγδαλα Ασπρισμένα

Εκτέλεση
  • Ψήστε το quinoa σε ζωμό λαχανικών για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να ανοίξει το σποράκι και να είναι μαλακό
  • Αφήστε το να κρυώσει
  • Καθαρίστε τα παντζάρια και βάλτε τα σε νερό να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν
  • Αφήστε τα να κρυώσουν και κόψτε τα σε λεπτές φέτες
  • Καθαρίστε το πορτοκάλι κόψτε το σε μοίρες
  • Αναμείξτε όλα τα υλικά και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι
Υλικά για την Σάλτσα
50μλ Γιαούρτι
Λίγο Νερό
30γρ Δυόσμο Φρέσκο, Ψιλοκομμένο
Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση
  • Σε λεκάνη ανακατέψτε το γιαούρτι με το νερό να ανοίξει μέχρι η πυκνότητα του να γίνει κατάλληλη για σάλτσα
  • Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και το ψιλοκομμένο δυόσμο
  • Περιχύστε την σάλτσα πάνω από την σαλάτα
 

Δειτε Επισης

Βίντεο από τις διακοπές της Kylie Jenner στην Κεφαλονιά
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η Ζέτα Δούκα είναι πάντα το μέρος που θα τρέξω για να κλάψω»
Έφη Θώδη: «Είχα σύντροφο που με κακοποιούσε, ήταν ακραία η συμπεριφορά του»
Κάρμεν Ρουγγέρη για τον θάνατο του συζύγου της: «Είναι διαφορετική η ζωή χωρίς εκείνον, είναι πληγή μέσα μου»
Βίκυ Πρωτογεράκη: «Μεγάλη Πέμπτη με πήραν κούρσα σατανιστές με ταξί. Θα με σκότωναν»
Στη Βόρεια Εύβοια, Σκιάθο και Σποράδες με το πολυτελές του σκάφος ο Cristiano Ronaldo
Εύη Βατίδου κατά Αλέξη Κούγια: «Δούλευα και σεζόν για να πηγαίνει με τις γκόμενες στα μπουζούκια»
Το «ευχαριστώ» της Αγγελικής Νικολούλη και οι αποκαλύψεις για την Ειρήνη Μουρτζούκου που σοκάρουν
Ο Γιώργος Κιμούλης καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση του μοναδικού του μάρτυρα
Η πρώτη συνέντευξη του Derek Dixon μετά την αγωγή 260 εκατ. δολ. σε βάρος του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Τyler Perry