NULL

Ο Chef του εστιατορίου Ζυγός, Νικόλας Κωνσταντίνου, μοιράζεται μαζί μας την δική του συνταγή, για να φτιάξουμε σαλάτα με κόκκινο quinoa, πορτοκάλι, παντζάρι και αμύγδαλα, συνοδευόμενη με σάλτσα από γιαούρτι και φρέσκο δυόσμο, συνοδευμένη με σάλτσα από γιαούρτι και φρέσκο δυόσμο.
 
Υλικά για την Σαλάτα
200γρ Άγρια Ρόκα
100γρ Quinoa
1 Πορτοκάλι Μεγάλο
2 Μέτρια Παντζάρια
50γρ Αμύγδαλα Ασπρισμένα

Εκτέλεση
  • Ψήστε το quinoa σε ζωμό λαχανικών για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να ανοίξει το σποράκι και να είναι μαλακό
  • Αφήστε το να κρυώσει
  • Καθαρίστε τα παντζάρια και βάλτε τα σε νερό να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν
  • Αφήστε τα να κρυώσουν και κόψτε τα σε λεπτές φέτες
  • Καθαρίστε το πορτοκάλι κόψτε το σε μοίρες
  • Αναμείξτε όλα τα υλικά και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι
Υλικά για την Σάλτσα
50μλ Γιαούρτι
Λίγο Νερό
30γρ Δυόσμο Φρέσκο, Ψιλοκομμένο
Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση
  • Σε λεκάνη ανακατέψτε το γιαούρτι με το νερό να ανοίξει μέχρι η πυκνότητα του να γίνει κατάλληλη για σάλτσα
  • Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και το ψιλοκομμένο δυόσμο
  • Περιχύστε την σάλτσα πάνω από την σαλάτα
 

Δειτε Επισης

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι η μητέρα τους δεν τα παράτησε ποτέ»
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η οικογένεια της κόρης μου είναι η μαμά της και τα αδέρφια της»
Νικολέττα Καρρά για το διαζύγιό της: «Το απωθημένο να με δω νυφούλα έγινε, δεν υπάρχει πια»
Ζέτα Δούκα: «Φέτος το Πάσχα, έκανα αυτό που είχα πραγματικά ανάγκη»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε στην Μύκονο για (κατανυκτικό) Πάσχα
Φίλιππος Σοφιανός: «Έχω μετανοήσει για πράγματα. Όλοι μας έχουμε κάποιους βρικόλακες μέσα μας»
Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Ντουμπάι με τον πέντε μηνών γιο της, για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού
Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έχασαν την πτήση τους από το Μπαλί – «Ψάχνουμε να βρούμε λύση»
Γιώργος Παπακώστας: «Η δουλειά στην Αμερική είχε πολλή πίεση, χρειαζόσουν ναρκωτικά να ανταπεξέλθεις»
Η Εύη Βατίδου ξαναχτυπά με ανάρτηση για τα παιδιά της: «Η απουσία σας... Πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας»