Αργυρώ Ροτσίδου: Σε ενδιαφέρουσα!

Η Αργυρώ Ροτσίδου και ο Ευθύμιος Δίπλαρος δηλώνουν πανευτυχείς, καθώς αποκαλύπτουν στο Celebrity ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ήταν και για τους δυο το ωραιότερο νέο της κοινής τους ζωής, η οποία θα γεμίσει σε τέσσερις μήνες ακόμη περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να πούμε πως οι δυο τους ήδη τρέχουν και δεν προλαβαίνουν καλά - καλά να βρεθούν, με τη βουλευτική του ιδιότητα ο Ευθύμιος και το Pilates Center που απαιτεί την αφοσίωση της Αργυρώς.

Της Πράξιας Αρέστη

Αν και προέρχεσαι από μία οικογένεια δικηγόρων, δεν ασχολήθηκες καθόλου με το επάγγελμα. Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τη γυμναστική και το pilates;
Από μικρή ασχολούμουν με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα με το βόλεϊ, και φαίνεται με κέρδισε περισσότερο η άσκηση απ’ ό,τι η νομική, την οποία δεν είχα ποτέ στη σκέψη μου να ακολουθήσω. Για μένα έγινε τρόπος ζωής ο αθλητισμός και έτσι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού που αγαπώ. 


Είσαι ιδιοκτήτρια του Pilates Center στη Λεμεσό. Μίλησε μας λίγο για τα μαθήματα που προσφέρει και σε ποιους απευθύνεται.
Στο Pilates Center προσφέρουμε αποκλειστικά μαθήματα pilates. Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που βοηθούν τον ασκούμενο, καθώς επίσης και προγράμματα εδάφους. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους ανθρώπους. 


Διατηρείσαι σε άριστη φόρμα. Πες μας κάποια μυστικά της διατροφής σου.
Δεν έχω κάποιο μυστικό πέραν του ότι ακολουθώ ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και πίνω πάρα πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και αυτό το οφείλω στη μητέρα μου, η οποία πάντα φρόντιζε να μαγειρεύει υγιεινά και μου έμαθε τους βασικούς κανόνες μιας ισορροπημένης διατροφής. 


Ποιες τροφές αποφεύγεις;
Τα λιπαρά, τα τηγανιτά και τους πολλούς υδατάνθρακες, χωρίς, ωστόσο, να είμαι υπερβολική και απόλυτη. Πάντα προσπαθώ να διατηρώ μια ισορροπία μεταξύ άσκησης και διατροφής.   


Περίγραψέ μας το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Το πρόγραμμά μου δεν διαφέρει από των υπόλοιπων γυναικών, αφού ξεκινά και τελειώνει με πολύ τρέξιμο. Ξυπνώ στις 6.30, ετοιμάζω πρωινό και για τους δύο και φεύγω κατευθείαν για τη δουλειά. Κάνω ένα σύντομο μεσημεριανό διάλειμμα και επιστρέφω πίσω στη δουλειά, όπου τελειώνω από τα μαθήματα γύρω στις 9.00 το βράδυ. 


Πώς περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο;
Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, συνήθως, τον αξιοποιούμε μαζί με τον Ευθύμιο είτε για να βρεθούμε οι δύο μας είτε με φίλους και την οικογένειά μας. Είναι κάτι που μας ξεκουράζει και μας χαλαρώνει, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.    

Ας μιλήσουμε λίγο και για τον πρόσφατο  πολυσυζητημένο γάμο σας. Περίμενες ότι θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο και τα έντυπα;
Όταν θα παντρευόμουν τον Ευθύμιο ασφαλώς και γνώριζα ότι ως δημόσιο πρόσωπο που είναι ο γάμος μας δεν θα ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητος. Ωστόσο, αυτό που με ξάφνιασε ήταν η υπερβολή γύρω από αυτό, το ψέμα και η προσπάθεια κάποιων να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη μέρα για πολιτικές ή προσωπικές τους σκοπιμότητες. Έτσι είναι όμως, με τον Ευθύμιο έχουμε μάθει να αντέχουμε τα πάντα, ακόμα και τα πικρόχολα και κακεντρεχή σχόλια.


Θα άλλαζες κάτι από τη μέρα του γάμου σου; 
Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Για μας ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, γεμάτη αγάπη και περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που μας αγαπούν. Αυτό μας συγκίνησε πάρα πολύ και μας έδωσε δύναμη για να προχωράμε μαζί μπροστά.  


Έχετε πάει για μήνα του μέλιτος; Αν όχι, πώς τον ονειρεύεσαι; 
Δυστυχώς τα προγράμματα και των δυο μας δεν το επέτρεψαν να αποδράσουμε, όσο θα θέλαμε τουλάχιστον. Αν και το μέρος δεν το έχω σκεφτεί ακόμη, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να είναι κάπου ήρεμα. Εύχομαι αυτό να γίνει σύντομα.


Πώς είναι η ζωή της συζύγου ενός βουλευτή;
Ως σύζυγος πολιτικού προσώπου επέλεξα να ζω όλο αυτό πίσω στα παρασκήνια. Είμαι πάντα στο πλευρό του, στηρίζω και βοηθώ τον Ευθύμιο όπου και όποτε μου το ζητήσει ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να εμπλέκομαι άμεσα στην καριέρα του. Για μένα ο Ευθύμιος δεν είναι μόνο πολιτικό πρόσωπο αλλά ο σύζυγός μου, οπότε προτιμώ το σπίτι μας να αποτελεί για μας καταφύγιο από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Τον γνώρισα ως πολιτικό και ξέρω ότι πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και σ’ αυτό τον στηρίζω απόλυτα. 


Νιώθεις κάποτε να είσαι στο στόχαστρο ως σύζυγος βουλευτή;
Όχι ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα όταν ο σύζυγός μου γίνεται στόχος, αυτό επηρεάζει κι εμένα. Προσπαθούμε πάντα να τα συζητάμε όλα και μετά από συνεννόηση να αντιμετωπίζουμε μαζί κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει.     


Ασχολείσαι καθόλου με την πολιτική;
Στο παρελθόν, πριν γνωρίσω τον Ευθύμιο, καθόλου δεν ασχολούμουν. Τώρα πλέον, θέλοντας και μη, ασχολούμαι αρκετά με την πολιτική και θα είμαι δίπλα του στη νέα εκλογική αναμέτρηση. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις. 


Ταιριάζετε και στην ιδεολογία με τον Ευθύμιο;
Οφείλω να πω πως ναι. 


Σε ποια πράγματα διαφωνείτε έντονα;
Σίγουρα όχι για πολιτικά. Συζητάμε πάρα πολλά θέματα που τον απασχολούν ως βουλευτή και πάντα ζητά την άποψή μου. Οι απόψεις μας δεν είναι πάντα οι ίδιες, αλλά μέσα από τον διάλογο επιχειρούμε πάντα να βρίσκουμε τις λύσεις.  


Τι σε εκνευρίζει περισσότερο σε αυτόν;
Το κινητό του! 


Ο Ευθύμιος αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας στη δουλειά του. Αυτό επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας;
Ναι, αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά του, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση μας, αφού κι εγώ εργάζομαι αρκετές ώρες, έτσι προσπαθούμε να περνάμε όμορφα μαζί στον ελεύθερο μας χρόνο. Συνήθως βρισκόμαστε μετά τις 10 το βράδυ. 

Πώς τα πάει η εγκυμοσύνη; 
Είμαι στον πέμπτο μήνα και δόξα τω Θεώ όλα καλά.  


Ήταν κάτι που είχατε προγραμματίσει ή σας βρήκε εντελώς απροετοίμαστους;
Αν και δεν ήταν προγραμματισμένη, ήταν σίγουρα καλοδεχούμενη και μας έκανε και τους δυο πάρα πολύ χαρούμενους. Ήταν κάτι το οποίο θέλαμε και οι δυο. 


Πώς ανακοίνωσες στον Ευθύμιο τα νέα;
Δεν ανακοίνωσα τα νέα στον Ευθύμιο, πήγαμε μαζί στον γιατρό, ο οποίος και μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα. Ήταν μια εξαιρετικά συγκινητική έκπληξη και για τους δυο.


Η εγκυμοσύνη επηρεάζει καθόλου το καθημερινό σου πρόγραμμα;
Όχι, μέχρι στιγμής το πρόγραμμά μου παραμένει το ίδιο.

 

 

 


 

 

 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»