O Ράϊ Χριστοφόρου απαντά σε 30 ερωτήσεις

Bon viveur, άτομο με άποψη και στυλ. Διαθέτει όλο το πακέτο του σύγχρονου άντρα, που ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Έχει εμμονή με την τελειότητα, τη μόδα και τα ταξίδια. Η φιλία είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή του, ενώ με τον έρωτα παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Ράϊ Χριστοφόρου μίλησε στο Περιοδικό Celebrity, για τους φίλους, τους έρωτες, τα λάθη και τα πάθη του.

 

 

Η λέξη που πιστεύει ότι τον χαρακτηρίζει είναι «τελειομανής». Από τότε που θυμάται τον εαυτό του σε κάθε τι επεδίωκε την τελειότητα και ποτέ δεν συμβιβαζόταν με τη μετριότητα είτε αυτό είχε να κάνει με την προσωπική του ζωή είτε με τον χώρο του.

Με στόχο την τελειότητα έφτιαξε και το δικό του σπίτι, το Casa Hermes, που πήρε το όνομά του από τον αγαπημένο του σκύλο Ermi. Στα δικά του μάτια μοιάζει σαν ένας παράδεισος. Όπως τον είχε ονειρευτεί. Τα σχέδια και τη διακόσμηση τα επιμελήθηκε ο ίδιος και είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου και κλασικού.                                                    Αν και του αρέσει να ζει κάθε χώρο του σπιτιού, μια ιδιαίτερη αδυναμία στους εξωτερικούς χώρους την έχει, όπως λέει, ενώ κάθε αντικείμενο του σπιτιού του το θεωρεί ξεχωριστό. Το κάθε τι έχει τον συμβολισμό και την ιστορία του. Αυτό όμως που δεν μπορεί ν’ αποχωριστεί, είναι όσο κι αν φαίνεται παράξενο, τα πλυντήριά του.

Σε 24 ώρες  
Το 24ωρο του θα το έλεγες συνηθισμένο. Σπίτι, δουλειά και μετά με φίλους. Θα τον πετύχουμε, όμως, και στο γυμναστήριο. Με δυσκολία καταφέρνει να κρατιέται σε φόρμα, ομολογεί, ευτυχώς τα πάει πολύ καλά με τη γυμναστική, γιατί με τη διατροφή τα βρίσκει σκούρα. «Εκεί δεν είμαι και πολύ πειθαρχημένος. Κάνω αρκετές παρασπονδίες, όμως ευτυχώς έχω καλό μεταβολισμό». Σε αυτό που δεν μπορεί να αντισταθεί, όσο και αν προσπαθεί, είναι οι σοκολάτες.
The traveler
Τον λες και ταξιδιάρη. Συχνά - πυκνά παίρνει το αεροπλάνο και φεύγει για διάφορους νέους προορισμούς. Αγαπημένη του πόλη όμως παραμένει πάντοτε το Λονδίνο και αξέχαστες οι διακοπές που πέρασε στη Μύκονο πριν από 20, περίπου, χρόνια: «Όταν η Μύκονος ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπουμε σήμερα. Ήταν πιο χλιδάτη, πιο γκλάμουρ, με έναν άλλο αέρα». Τι προτείνει για καλοκαίρι και τι για τον χειμώνα; Τα ελληνικά νησιά και το Λονδίνο, αντίστοιχα: «Ειδικά τα Χριστούγεννα το Λονδίνο είναι must». Παρόλα αυτά, ο ίδιος θα περάσει τις γιορτές στην Κύπρο, κλασικά, με οικογενειακές συνάξεις, πολύ φαγητό όπως πάντα, πάρτι και δείπνα με φίλους. Αν και τα ταξίδια είναι μια από τις μεγάλες του αγάπες, όπως είναι η κατάσταση ανά το παγκόσμιο, δεν πάει πουθενά.
Στιλ και shopping
Ως άτομο που αγαπά τη μόδα ακολουθεί τα trends της εποχής, χωρίς όμως να γίνεται fashion victim. Δεν θα φορούσε ποτέ κάτι που δεν του πάει και δεν τον εμπνέει. Του αρέσει να προσαρμόζει τη μόδα στο δικό του στυλ. «Ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει τι του ταιριάζει και τι όχι. Μπορεί εύκολα να ξεφύγει, στην προσπάθειά του να δείχνει μοντέρνος ή πιο προχωρημένος. Κάθε άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει τι τον κολακεύει αναλόγως του σωματότυπου και των χρωμάτων του», λέει.                                                     Αγαπημένοι του σχεδιαστές και οίκοι του εξωτερικού είναι οι Vivienne Westwood, Alexander Mc Queen  και Yves Saint Laurent. Από τους Κύπριους δημιουργούς ξεχωρίζει την Afroditi Hera, το ταλέντο της οποίας, όπως εκτιμά, είναι ισάξιο με εκείνο σχεδιαστών του εξωτερικού.                               Στην γκαρνταρόμπα ενός άντρα, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως ένα μπλε blazer, που αποτελεί πάντα μια εύκολη λύση. Είναι κάτι αντίστοιχο με το little black dress για τις γυναίκες. Μεγάλο πάθος, όμως, έχει με τα παπούτσια. Όσα κι αν έχει το σίγουρο είναι πως θα αποκτήσει κι άλλα. Πάντως, η καλύτερη αγορά που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι o Ironman, το ρομπότ που σιδερώνει πουκάμισα και blazers.                                                                              
Ετοιμάζει blog
Ετοιμάζεται να μοιραστεί τις δικές του σκέψεις, προτάσεις και απορίες με όλο τον κόσμο, μέσω του δικού του blog στην κατηγορία Celebrity του www.reporter.com.cy. «Το blog θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Θα έχει να κάνει με πολιτιστικά, κοινωνικά θέματα, μόδα και τάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό. Stay tuned.
Η φιλία
«Η φιλία είναι το παν για μένα», λέει, την ίδια ώρα που οι αληθινές φιλίες στην εποχή μας είναι είδος προς εξαφάνιση. Ο ίδιος δηλώνει πως κατάφερε να έχει αληθινές φιλίες που άντεξαν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Ανάμεσα στους αμέτρητους φίλους του ξεχωρίζει τη Συλβί Μαυροπούλου και τη Άντρεα Λόρδου. Μια φιλία που κρατά χρόνια, με τους τρεις του να είναι αχώριστοι. Εκτός από την αγάπη τους για τη μόδα, ταίριαξαν ως χαρακτήρες από την αρχή. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και μια πολύ καλή επικοινωνία. «Περάσαμε πολλά μαζί, όμορφα και άσχημα, μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Τα δύσκολα μας ένωσαν ακόμη περισσότερο. Είμαστε σαν μια οικογένεια. Όπως είπε κάποτε η Συλβί, είμαστε κομμάτια από το ίδιο σώμα». Στη Συλβί λατρεύει τον αυθορμητισμό και το ενδιαφέρον που δείχνει για τους φίλους της. «Είναι άτομο που θα βάλει τα δικά της θέλω στην άκρη για να βοηθήσει και να στηρίξει τους φίλους της». Στην Άντρεα ξεχωρίζει την καλοσύνη και την ευγένειά της. «Είναι πάντα εκεί να βοηθήσει, να ακούσει, να συμβουλεύσει και να τρέξει να στηρίξει».
Ο έρωτας
Τον μεγαλύτερο, τον σημαντικότερο, αλλά και τον πιο επικίνδυνο ρόλο, έχει στη ζωή του ο έρωτας. Ως άνθρωπος του σπιτιού και της ζεστασιάς είναι μονογαμικός και πιστός. Έχει ανάγκη τη σταθερότητα στη σχέση του, δεν τον λες όμως και ζηλιάρη. Από έρωτα, ευτυχώς, δεν έχει πληγωθεί. Οι σχέσεις του ήταν πάντα μακροχρόνιες και όταν ερχόταν η στιγμή του τέλους, έπρεπε να έρθει. Τι δεν θα έκανε, όμως, ποτέ; «Δεν θα χειροδικούσα και δεν θα έκανα σκηνές δημοσίως. Είμαι γενικά ενάντια στη βία σε ανθρώπους και ζώα».
Οι ήρωες
Σε ήρωες και είδωλα δεν πιστεύει. Υπάρχουν μόνο άτομα που θαυμάζει. Μοναδικός ήρωάς του η μαμά του. Η λέξη «μετανιώνω» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. «No regrets, just bad moments» λέει συχνά. Άλλωστε, ξέρει καλά πως από τα λάθη και τα πάθη μας μαθαίνουμε. 
 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»