4 AND THE CITY

Η ιδέα για το κατάστημα 4 AND THE CITY προέκυψε σε μια τυχαία κοινωνική συνάντηση των τεσσάρων. Η Inessa έριξε την ιδέα στο τραπέζι, αφού και οι τέσσερις διαθέτουν μοναδικές δημιουργίες, και έτσι αποφάσισαν να κάνουν μαζί ένα μαγαζί ενόψει των γιορτών. Έσμιξαν το ταλέντο τους και δημιούργησαν έναν χώρο που συμπληρώνεται με δημιουργίες για όλα τα γούστα. Παρ’ όλο που η συνεργασία τους θα κρατήσει δύο μόλις μήνες, είναι ένα μαγαζί που αξίζει να το επισκεφτείτε, αφού εκεί μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά κομμάτια.

 

Inessa Seroff


Έχει ένα πάθος με τα αξεσουάρ. Γι’ αυτό τον λόγο ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία καπέλων, τα οποία κάνει και κατά παραγγελία, ενώ διαθέτει επίσης μια σειρά από ανδρικά αξεσουάρ. Για τα καπέλα της χρησιμοποιεί δύο είδη υφασμάτων, ένα για τους χειμερινούς και ένα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Παράλληλα, πειραματίζεται με βιολογικά υλικά και μελετά συνεχώς τις επιλογές της. Εμπνέεται από το περιβάλλον της τη δεδομένη περίοδο. Μελετά συνεχώς τις τάσεις και τα δρώμενα της εποχής και αναλόγως δημιουργεί. Μάλιστα, το κάθε κομμάτι έχει μια ξεχωριστή σημασία, αφού εργάζεται μαζί με τον πελάτη για να δημιουργήσει κάτι που θα αντικατοπτρίζει το γούστο του πελάτη αλλά και το δικό της. «Για γιορτινό δώρο προτείνω καπέλο για τις κυρίες και μπουτονιέρες για τους άνδρες». Μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της στη σελίδα Hat Couture Inessa Seroff στο Facebook.
 
Έλενα Φύσα


Πέρα από τα χρηματιστηριακά, ασχολείται και με τη μόδα. Στο κατάστημα 4 AND THE CITY διαθέτει ρούχα δικής της δημιουργίας και συλλεκτικά vintage κομμάτια επώνυμων οίκων, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. «Οι επιλογές μου γίνονται με βάση το Hollywood και πιο συγκεκριμένα από τις δεκαετίες του ’50, ’60, ’70 και ’80». Από τη δική της συλλογή ξεχωρίζει μαύρα απλά δαντελένια φορέματα και από τη vintage συλλογή της ξεχωρίζει μεταξωτά φορέματα κεντημένα στο χέρι με παγιέτες και τα βραδινά ρούχα. Για τις φετινές γιορτές προτείνει μικρά προσωπικά δώρα, όπως κοσμήματα, ζώνες, καπέλα και τσάντες. Η συλλογή της θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο κατάστημα 4 AND THE CITY, ενώ μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της και στο Facebook, στη σελίδα Advintage Studio.
 
Ρίτα Γεωργιάδου


Έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα εργάζεται με τον σύζυγό της σε ασφαλιστικό γραφείο. Το πραγματικό της πάθος, όμως, είναι η μόδα. Έτσι ξεκίνησε να σχεδιάζει και να δημιουργεί ρούχα. Από τη συλλογή της ξεχωρίζει τις κάπες, τις οποίες διαθέτει σε διάφορα χρώματα. «Χρησιμοποιώ διάφορα ήδη υφασμάτων. Αυτή τη σεζόν επιλέγω αρκετά με κρόσσια, ενώ πολλά από τα ρούχα μου είναι φτιαγμένα από λεπτά πλεκτά υφάσματα με λεπτομέρειες που γίνονται στο σμιλί». Εμπνέεται από τα υλικά και τα υφάσματα που χρησιμοποιεί τόσο κατά τη διαλογή τους, όσο και την ώρα της δημιουργίας. Για τις γιορτές προτείνει δώρα που είναι μοναδικά και ιδιαίτερα. Η συλλογή της θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο κατάστημα 4 AND THE CITY, ενώ μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της και στο κατάστημα Κούκλα στη Λευκωσία, καθώς και στον χώρο όπου εργάζεται.
 
Άντρη Δημητρίου


Παρ’ όλο που έχει σπουδάσει τουριστικά, την κέρδισε ο χώρος της μόδας και καλλιέργησε το ταλέντο του σχεδιασμού και δημιουργίας κοσμημάτων με την επωνυμία Kzeni Handmade Jewellery. Από τις δημιουργίες της ξεχωρίζει τα κομμάτια που χρειάστηκαν τον περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθούν. «Παρ’ όλο που με δυσκόλεψαν, αφήνουν μια γλυκιά ικανοποίηση στον πελάτη. Δεν χρειάζεται μόνο να πουλάς, η αναγνώριση παίζει σημαντικό ρόλο για έναν καλλιτέχνη». Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι αλυσίδες, δέρμα, φτερά, κρύσταλλα, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, πέρλες και ξύλο. Συνήθως αντλεί έμπνευση από το περιβάλλον της και το πώς αυτό επηρεάζει τη διάθεση και την ψυχολογία της. Η πρότασή της για γιορτινό δώρο είναι τα διαχρονικά αντικείμενα, όπως κοσμήματα. Η συλλογή της θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο κατάστημα 4 AND THE CITY, ενώ μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της και στο Facebook, στη σελίδα Kzeni Handmade Jewellery, καθώς και στο studio της στον Άγιο Δομέτιο.

 
  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα