Υβόννη Μπόσνιακ: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Αντώνη Ρέμο;

Tα τελευταία χρόνια, πολύ πριν γίνει μαμά, η Υβόννη Μπόσνιακ έχει αποκτήσει μια σχέση αγάπης με τη μαγειρική, μάλιστα συχνά βλέπουμε να δημοσιεύει φωτογραφίες με λαχταριστά εδέσματα που ετοιμάζει στο λογαριασμό της στο instagram. «H μαγειρική μου αρέσει πολύ, είναι για μένα ένα είδος ψυχοθεραπείας. Και αγαπώ το καλό φαγητό. Μάλιστα τρώω αρκετά. Μόνο τώρα τελευταία προσέχω λίγο», λέει στο People.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης, πάντως, φαίνεται να τα έχασε εύκολα, καθώς οι φωτογραφίες της με μαγιό το καλοκαίρι δεν μαρτυρούσαν πως λίγους μήνες πριν είχε γίνει μανούλα. Όπως εξηγεί η Υβόννη «Με βοήθησε πολύ σε αυτό και ο θηλασμός, για τον οποίο είμαι πολύ υπέρ για πολλούς λόγους. Σκέψου πως όσο είσαι έγκυος έχεις μέσα σου ένα μωρό για εννέα μήνες. Όταν έρχεται στον κόσμο, από τη μια στιγμή στην άλλη αυτό αλλάζει κι ο θηλασμός είναι ο μόνος τρόπος να ξανανιώσει το μωρό αυτή τη ζεστασιά και την επαφή με τη μητέρα. Παρόλο που ο θηλασμός ήταν εξαιρετικά δύσκολος για μένα, με πολλή θέληση και πολλή προσπάθεια και υπομονή κατάφερα να το κάνω για τέσσερις περίπου μήνες. Πέρα από τα υπόλοιπα, με βοήθησε πολύ και στο να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Έχω ακόμα κάποια κιλά, έχει αλλάξει και το σώμα μου μετά το μωρό, αλλά καθόλου δεν με νοιάζει, έχω γεννήσει ένα παιδί. Το σώμα μας είναι ένα θαύμα και πρέπει να το σεβόμαστε και να το αγαπάμε».

Η Υβόννη έχεις μια αδελφή, με την οποία μάλιστα είναι πολύ δεμένες, και έναν αδελφό. Θα ήθελε και η μικρή Ελένη να αποκτήσει αδελφάκι; «Ναι, θα ήθελα μια μέρα να αποκτήσει ένα αδελφάκι. Ό,τι θέλει ο Θεός», λέει, ενώ όσον αφορά στο γάμο που προανήγγειλε ο Αντώνης Ρέμος μετά τη βάφτιση της κόρης τους, εξηγεί πως δεν είναι κάτι που έχουν ήδη προγραμματίσει. «Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Εδώ και χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι γυναίκα του Αντώνη, αλλά ουσιαστικά έγινα γυναίκα του την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί μας. Αν με ρωτάς αν με αφορά ο γάμος, θα ήθελα να έχουμε την ευλογία του Θεού μέσα από το μυστήριο κάποια μέρα, αλλά όλο το υπόλοιπο, τα νυφικά, η γιορτή, δεν με νοιάζουν καθόλου».
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα