30 Ερωτήσεις με την Ιωάννα Μωυσέως

Αν ένα άτομο ξέρει τι πάει να πει στιλ, τότε είναι η Ιωάννα Μωυσέως. Όλη της η ζωή είναι ένα catwalk, με περιπλανήσεις σε fashion weeks, περιοδικά μόδας και πολύ έμπνευση. Από τον χώρο των media μπήκε στον χώρο των επιχειρήσεων όταν απέκτησε το δικό της κατάστημα, την μπουτίκ Flashback στη Λευκωσία. Σήμερα μας υποδέχεται στο κατάστημα Flashback στη Λεμεσό και, όπως λέει κι η ίδια, αυτό είναι μόνο η αρχή… Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή που έδωσε για το Περιοδικό Celebrity.
 
Με δύο καταστήματα, πολλές υποχρεώσεις, ένα γεμάτο πρόγραμμα, ξέροντας πως έχεις έναν γιο, πώς καταφέρνεις να μοιράζεις σωστά τον χρόνο σου σε οικογένεια και δουλειά;
Μα δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι τόσο πολύ δύσκολο ή ακατόρθωτο. Έχω όνειρα και στόχους για πολλά περισσότερα. Εμείς οι γυναίκες γενικότερα έχουμε αυτό που λέμε γυναικεία δύναμη, αυτή τη σπουδαία υπερδύναμη που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις δεκάδες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μας με δυναμισμό και ενέργεια. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι μου. Λειτουργώ πάντα με πρόγραμμα, προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι το κάθε μου λεπτό και να μην αφήνω εκκρεμότητες, διότι οι εκκρεμότητες με γεμίζουν με άγχος. Επίσης είμαι πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου τους γονείς μου, που είναι πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε ό,τι κι αν χρειαστώ.

Ως μια επιτυχημένη επαγγελματίας, πιστεύεις πως είσαι γυναίκα καριέρας ή οικογένειας;
Τον γιο μου τον λατρεύω όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου και θα θυσίαζα τα πάντα γι’ αυτόν χωρίς δεύτερη σκέψη. Όμως η δουλειά μου με γεμίζει με έναν διαφορετικό τρόπο, μου δίνει μια δημιουργική ενέργεια, μια εσωτερική ικανοποίηση που με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένη, με κάνει δηλαδή αυτό που είμαι. Θέλω όμως αυτά τα δύο να μην είναι ξένα μεταξύ τους. Δηλαδή ο γιος μου ήταν δίπλα μου κατά τη διάρκεια του στησίματος του καινούργιου Flashback στη Λεμεσό. Του έβαλα δουλειές, είχε ευθύνες, με βοήθησε πραγματικά με αυτά που μπορούσε και ένιωσα πολύ περήφανη γι’ αυτόν γιατί το έκανε με όρεξη και πάθος. Θέλω να μάθει ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται στη ζωή, ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε.

Τι σου έχει μάθει ο γιος σου;
Ο Βίκτωρ μου μού έμαθε τι θα πει αγάπη χωρίς όρια, χωρίς κανόνες, χωρίς εγωισμό. Μου δίνει απίστευτη δύναμη και ευτυχία με την παρουσία του στη ζωή μου γιατί είναι το νόημα της ζωής μου.
 
Είσαι θα έλεγες fashion victim;
Ναι, φυσικά και είμαι. Όλη μου η ζωή έχει να κάνει με τη μόδα. Όλη μέρα μιλάω για τη μόδα, γράφω για τη μόδα, σκέφτομαι τη μόδα, ασχολούμαι με τη μόδα, αγχώνομαι, ζω και αναπνέω για τη μόδα. Και δεν θα άλλαζα τίποτα απ’ όλα αυτά. Πιο fashion victim δεν γίνεται. 
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα