Αστρολογικές Προβλέψεις 13 - 19 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας έχει να κάνει με την ανανέωσή σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Περιμένετε μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη για να κάνετε όλες τις κινήσεις που θέλετε. Έχετε περάσει μία μακροχρόνια διαδικασία μέχρι να καταλήξετε στο τι θέλετε, και τώρα που ξέρετε, ήρθε η στιγμή να το διεκδικήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο κόσμος σας πλημμυρίζει με αισθήματα στην αρχή της εβδομάδας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ευαισθησίες σας υπό έλεγχο, ειδικά γύρω από άλλους. Και την Πέμπτη, αν συναντήσετε κάποιον με δογματικές απόψεις, να είστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι απ’ ό,τι είστε συνήθως, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι έχει αυτό το άτομο να σας πει. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που θα σας πουν ίσως σας ενοχλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιου η υγεία σάς απασχολεί και ίσως μπείτε και στη διαδικασία να το ψάξετε λίγο παραπάνω διαδικτυακά. Αυτή τη βδομάδα έρχεστε πιο κοντά στους φίλους σας. Ο υπόλοιπός σας χρόνος θα απορροφηθεί από τη δουλειά (σκληρά deadlines, κρυμμένες ατζέντες, δύσκολες προσωπικότητες). Κάποιος προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή σας με ενδιαφέρουσες και έντονες συζητήσεις και σας βάζει σε σκέψεις, παρ’ όλο που στην αρχή δεν θα τον βρίσκετε καθόλου σέξι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιος προσπαθεί να κλείσει μία συμφωνία μαζί σας, όμως καλύτερα να κρατήσετε το χέρι σας στην τσέπη σας. Καμία χειραψία, μέχρι να ξέρετε στα σίγουρα τι ακριβώς επιζητά από εσάς. Περάστε την Τρίτη και την Τετάρτη κάνοντας κάτι που θα θρέψει το μυαλό σας (βιβλίο, μουσική, βόλτες κλπ.) και ζυγίστε τις επιλογές. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, αν νιώθετε ότι δεν θέλετε να βγείτε με φίλους, ενημερώστε τους.

ΛΕΩΝ
Όλοι βάζουν τις επιθυμίες τους στο τραπέζι κι εσείς πρέπει να καταλάβετε τι θέλουν, προτού κάνετε συμφωνίες μαζί τους. Καλή τύχη σε αυτό! Θα πρέπει να βασιστείτε στην αριστοτεχνική σας διαίσθηση για να τα βγάλετε πέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε χρόνο ν’ ακούσετε τα μικροπαράπονα των άλλων και ότι θέλετε να επικεντρωθείτε στον έρωτά σας και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε τις ιδέες σας έχουν εντελώς διαφορετικές προοπτικές από σας, κι αυτό θα σας βγει σε καλό, γιατί έτσι μπορείτε να είστε ειλικρινείς και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να πάτε με το ρεύμα, ειδικά την Τετάρτη, για να τα πάτε καλά με δυνατές, δημιουργικές προσωπικότητες. Την Παρασκευή, οι πρόσφατες προσπάθειες στην ερωτική σας ζωή θα πιάσουν τόπο.

ΖΥΓΟΣ
Κάτι αλλάζει στη ζωή σας και δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε. Ίσως νιώσετε ότι είναι εγωιστικό να απορροφηθείτε στα δικά σας, όμως αυτό είναι γελοίο. Βρείτε τους τρόπους να εκφράσετε όσα νιώθετε την Τρίτη και την Τετάρτη, όμως την Πέμπτη κλείστε το στόμα σας και παίξτε το cool. Η διάθεσή σας έχει τα πάνω και τα κάτω της και αυτό είναι φυσιολογικό με όλα όσα συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε τα χέρια σας και όλοι θα είναι στις υπηρεσίες σας τη Δευτέρα. Έχετε μία μοναδική δύναμη πάνω στους ανθρώπους και θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Η Παρασκευή θα είναι η κατάλληλη μέρα για να προτείνετε ένα καινούργιο σχέδιο, όμως το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ξεχάσετε τη δουλειά και να επικεντρωθείτε στην οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε ότι τα πράγματα κινούνται κάπως αργά στην αρχή της βδομάδας, κυρίως επειδή είστε εξαντλημένοι και ακόμη κολλημένοι σε κάποια ονειροχώρα. Όμως από την Τρίτη θ’ αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας. Οι άνθρωποι αγαπούν την ευθύτητά σας. Συνεχίστε να επικοινωνείτε με τον ίδιο έντονο τρόπο, ακόμη και με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Στην πορεία ίσως αποδειχθούν καλοί φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε συγκρατημένοι στο να υλοποιήσετε μία απόφαση που πήρατε, όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσετε. Γνωρίζετε όλα τα γεγονότα και οι φίλοι σας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Κάποιος θα παραδεχθεί ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος μαζί σας. Όσοι είστε σε σχέση, το έδαφος είναι πρόσφορο για συζητήσεις σε ό,τι αφορά έναν μακροπρόθεσμο στόχο σας. Οι singles έχετε καλά αποτελέσματα, αν αναλάβατε πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξέρετε πως ο μόνος τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε είναι να μη βιαστείτε και να προσεγγίσετε το θέμα μεθοδικά. Σκεφτείτε τη Δευτέρα ως μία ευκαιρία να εξασκήσετε την υπομονή σας. Οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι είστε αλλού αυτές τις μέρες και είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Η πειθαρχία είναι το κλειδί για ν’ αντισταθείτε στις υπερβολές την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ένα σχέδιο μαζί σας τη Δευτέρα, όμως υπάρχουν ακόμη κάποιες ασάφειες. Σιγουρευτείτε ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε. Αρκεί να είστε προσεκτικοί την Τρίτη και την Τετάρτη και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, το ίδιο και οι φίλοι σας. Η στήριξη που σας παρέχεται είναι μεγάλη απ’ όλους, γι’ αυτό μη διστάσετε να ζητήσετε κάποιες συμβουλές μέσα στο Σαββατοκύριακο.
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»