Αστρολογικές Προβλέψεις 8 - 14 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη καθώς αρχίζει η βδομάδα και έχετε όρεξη για δράση, όμως δυστυχώς η ρουτίνα θα σας επαναφέρει πίσω στην πραγματικότητα μέχρι την Τετάρτη. Και καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε λίγο και να μην βιάζεστε καθώς θα είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα. Μέχρι την Παρασκευή θα πάρετε αυτό που θέλετε και έτσι το Σαββατοκύριακο θα σας βρει ήρεμους και ευχαριστημένους.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αρχές της εβδομάδας πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις με ένα ή περισσότερα άτομα του κύκλου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ειρήνη στη ζωή σας. Μέσα της βδομάδας σάς περιμένουν καλές στιγμές με φίλους, ενώ στη δουλειά θα πάρετε τα πάνω σας. Στο σπίτι θα βρείτε τρυφερότητα, ενώ οι single ίσως βιώσετε ένα ρομάντζο. Ενδιαφέρουσα γενικά εβδομάδα  που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η βδομάδα σας βρίσκει πανέτοιμους να τα βάλετε με τον οποιοδήποτε εκεί έξω σας χαλάει τη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι στα μέσα της βδομάδας θα κουραστείτε λίγο όμως οι διασκεδαστικοί σας φίλοι και οι φρέσκες ιδέες θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Συνήθως δεν δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας, όμως αυτή τη βδομάδα θα σας συμβεί. Καθώς το Σαββατοκύριακο πλησιάζει η δράση και το ρομάντζο φουντώνουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες, αυτές τις μέρες, για κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών, αλλά και για καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας. Παρόλο που θέλετε να εντυπωσιάσετε και να δείξετε καλό πρόσωπο, προσέξτε μην αδειάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ώρα να ξεμπερδεύετε, λοιπόν, με τις παρεξηγήσεις που τυχόν δημιουργήθηκαν. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο γιατί ίσως έλθετε σε ρήξη με κάποιο δικό σας άτομο. Επίσης, βάλτε ένα τέλος στην αναποφασιστικότητά σας.
 
ΛΕΩΝ
Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη στον αέρα; Όλοι θέλουν να έλθουν πιο κοντά σας με το ξεκίνημα της βδομάδας, όμως στα μέσα της βδομάδας θα προτιμήσετε να περάσετε ήσυχες στιγμές και να κάνετε μια αυτοκριτική. Η εσωστρέφειά σας θα κρατήσει μόνο για λίγο και θα επιστρέψετε μέχρι την Παρασκευή δριμύτεροι και πιο κοινωνικοί από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο σάς περιμένουν καλές στιγμές με φίλους. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι σχεδόν αδύνατον να καταπιέσετε την ανάγκη σας για τάξη και οργάνωση, όμως προσπαθήστε να μην μεταδίδετε το άγχος σας σε άλλους. Η Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες για να ξεκινήσετε καινούργια πρότζεκτ και να συγυρίσετε τα παλιά. Παρασκευή και Σάββατο θα χρειαστεί να πάρετε κάποια ασυνήθιστα ρίσκα και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Έχετε εμπιστοσύνη στις επικοινωνιακές σας ικανότητες.
 
ΖΥΓΟΣ
Η ομαδικότητα και η δημιουργικότητα θα σας βρουν αυτή τη βδομάδα στα καλύτερά σας. Και παρόλο που σε κάποιες περιπτώσεις θα πάρετε τον ρόλο του «ηγέτη», να είστε έτοιμοι να παραδώσετε το σκήπτρο σας στα μέσα της βδομάδας, καθώς θα πρέπει να πάρετε τον ρόλο του ακροατή. Να είστε επίσης έτοιμοι να δεχτείτε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας που δεν μπορεί ν’ αποφύγετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια προβλήματα με το αφεντικό σας αυτή τη βδομάδα πιθανόν να σας εκνευρίσουν, όμως προσπαθήστε να βάλετε μπροστά τις διπλωματικές σας ικανότητες για να βγείτε κερδισμένοι. Κάποια μυστικά και κάποιες ιδέες θα ανταλλάξετε με φίλους, όμως κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας. Όσο η βδομάδα προχωρά, τόσο οι καρδούλες του έρωτα μεγαλώνουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε έτοιμοι ν’ αυξήσετε το στοίχημα; Γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας γι’ αυτό αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, όμως κάντε το με τακτ. Ένα ραντεβουδάκι με τον σύντροφο ή το ποθητό σας πρόσωπο θα βοηθήσει γενικά τα πράγματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η βδομάδα σάς βρίσκει λίγο απογοητευμένους όμως προσπαθήστε να μείνετε αισιόδοξοι. Οι μέρες σας πιθανόν να είναι λίγο δύσκολες και θα είστε επιρρεπείς στα λάθη. Αντί να σας πάρει από κάτω, δείτε πως θ’ αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν και κάντε καινούργια σχέδια. Ακόμη και τα οικογενειακά σας πιθανόν να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο, γι’ αυτό στραφείτε σε πράγματα που αγαπάτε για να βρείτε τις ισορροπίες.

ΙΔΡΟΧΟΟΣ
Μήπως χρειάζεστε μια δημιουργική λύση; Πάρτε τα ρίσκα που πρέπει, κάντε σωστό σχεδιασμό και πειραματιστείτε. Μέσα απʼ όλο αυτό θα γνωρίσετε νέα άτομα και θα ζήσετε καινούργιες εμπειρίες. Παρʼ όλα αυτά μην ξεχνάτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ιδιαίτερα την Κυριακή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ξανασκεφτείτε τα επόμενά σας βήματα στο ερωτικό κομμάτι και μην μπερδεύετε τον έρωτα με τη συμπάθεια!

ΙΧΘΥΕΣ
Θα δώσετε κάποιες καλές συμβουλές που πιθανόν να μην εισακουστούν, όμως καλύτερα να κρατηθείτε μακριά από τα προσωπικά δράματα άλλων. Θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση για το αν θα δώσετε χέρι βοηθείας ή όχι σε κάποιον που θα σας το ζητήσει. Στα οικονομικά και στις συνεργασίες να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και καχύποπτοι. Από την άλλη η ερωτική σας ζωή έχει ωραία εξέλιξη!
  

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»