Η νέα συλλογή των Mi-Ro θα σε πάει στον παράδεισο

Ένα λαμπερό event διοργάνωσε το ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO με αφορμή την παρουσίαση της νέας τους συλλογής Υψηλής Pαπτικής “Birds of Paradise” για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2015/16. Το event πραγματοποιήθηκε σ’ ένα από τα πιο επιβλητικά κτίρια της Αθήνας στο Μέγαρο Υπατία, το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου. Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία πολλοί άνθρωποι  από το χώρο της μόδας καλλιτέχνες, φίλοι συνεργάτες και πιστοί ακόλουθοι του Οίκου.

Η νέα συλλογή “Birds of Paradise”, εμπνευσμένη από την Αγγλία της δεκαετίας του '20, καθήλωσε τους παρευρισκομένους καθώς και οι υπέροχες υψηλής ραπτικής δημιουργίες της συλλογής των σχεδιαστών, εναρμονίστηκαν απόλυτα με την περίτεχνη διακόσμηση και ύφος του Μεγάρου δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο και συνάμα σαγηνευτικό αποτέλεσμα.
Στην κολεξιόν κυριάρχησαν οι αποχρώσεις του λευκού της πέρλας, του κρέμ, του ιριδίζοντος γκρί, αλλά και του ερυθρού, του μπορντό, του κεραμιδί, του κόκκινου βουργουνδί και του ρουμπινί. Οι χυτές γραμμές σε ύφασμα σατέν, τα λιτά σχήματα και οι αστραφτερές παγέτες δημιούργησαν ένα πολυσύνθετο patchwork. Αποδομημένα βολάν που στροβιλίζονταν γύρω από "jolie madame" μικρά σύνθετα βραδινά flapper και cocktail φορέματα που σε προκαλούν - προσκαλούν να χορέψεις σε ρυθμούς Charleston και να ονειροπολήσεις ταξιδεύοντας σε μια άλλη εποχή.
 


Τις μοναδικές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής των σχεδιαστών ολοκλήρωσε τo styling των μαλλιών που επιμελήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά η Wella Professionals, με προϊόντα από την πολυ-αγαπημένη πλέον επαγγελματική σειρά  styling #EIMI. Τα looks μας ταξίδεψαν στο Λονδίνο της δεκαετίας ‘20, δίνοντας μας μια γεύση από την παλιά αίγλη και την όμορφη αισθητική του τότε.
Το μακιγιάζ των μοντέλων το ανέλαβε η εταιρεία M.A.C πάντα σε αρμονία με το concept της συλλογής, αναδεικνύοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, ενώ τα παπούτσια που ξεχώρισαν ήταν του καταστήματος Καλογήρου. Η Άννα Αλμπάνης και η ομάδα της από το «Νύχι Νύχι» ανέλαβε τα nail look των μοντέλων  με προιόντα της κορυφαίας Γαλλικής εταιρείας βερνικιών Kure Bazaar για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ η ομάδα του Fashion Workshop by Vicky Kaya βοήθησε στο συντονισμό  και προετοιμασία του backstage.

 

Tα ζαχαροπλαστεία Fresh Pastry Shops για συνεχή φορά υποστήριξαν το fashion show, δημιουργώντας πουγκάκια γεμάτα με λαχταριστή τριμμένη σοκολάτα. Tον επίγειο "παράδεισο" της Συλλογής ολοκλήρωσαν οι μοναδικές συνθέσεις λουλουδιών  από τη Βαλεντίνη Κρασσά και το Τhe Secret Garden.
Την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Λευτέρης Κεφαλάς. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα cocktail από τους top of the line bartenders της Belvedere Vodka, της  super premium vodka από την Πολωνία που δημιούργησε για άλλη μια φορά μοναδικά cocktails, εμπνευσμένα και ειδικά διαμορφωμένα για τη βραδιά: το Βelvedere Fall Punch, και το Αmelia For MΙ-RO. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του show ανέλαβε για άλλη μια φορά ο ταλαντούχος Νικόλας Γεωργίου, ενώ τη διοργάνωση και παραγωγή η εταιρεία Live Experiences.  

 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton