Λάουρα Νάργες: ''Δέχτηκα σωματική βία σε σχέση μου και δεν έφυγα''

 Η Λάουρα Νάργες περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της αφού πλέον δείχνει συνειδητοποιημένη για τις επιλογές της και τα θέλω της.

Η προσωπική της ζωή ευδοκιμεί ξανά αφού εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει στο πλευρό της τον Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσο. Οι δυο τους βέβαια προτιμούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το ότι έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές από τους φωτογράφους.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στο περιοδικό YOU για τα νέα της σχέδια, τις επιθυμίες της και όλα όσα την απασχολούν αλλά και την ηρεμούν. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς ήταν εκείνη σε σχέση της μέχρι σήμερα αλλά μίλησε και για τα… λάθη της. Η Λάουρα Νάργες ανέφερε πως στο παρελθόν έχει βιώσει σωματική βία από σύντροφο της: «Κατά μία έννοια νομίζω ναι. Σωματική βία στο παρελθόν. Έκανα το λάθος και δεν έφυγα αμέσως» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως την δεύτερη φορά που συνέβη, έφυγε.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως υπάρχουν γυναίκες που δέχονται σωματική βία κατ’ εξακολούθηση, ακόμη και όταν βρίσκονται μέσα σε ένα γάμο όχι μόνο επειδή αγαπούν τον άνθρωπο τους αλλά και επειδή υπάρχει μέσα τους η ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. «Νομίζω δεν είναι μόνο η αγάπη αλλά και η συνήθεια γιατί πιστεύεις ότι: ήταν η πρώτη φορά, ίσως ήταν και η τελευταία! και θα σταματήσει αυτό. Πιστεύω ότι οι γυναίκες ζουν με αυτή την ελπίδα. Αλίμονο, δεν τις κατηγορώ καθόλου, αλλά αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη», εξήγησε.

Όσο για το αν η ίδια έχει σηκώσει ποτέ χέρι σε άντρα, η Λάουρα απάντησε στον Γιώργο Μπέζα «χαστούκι όχι, αλλά προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω σπάσει τίποτα σε τσακωμό, τασάκια νομίζω έχουν φύγει».

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»
Από το καλό στο καλύτερο, η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Όσα δήλωσε η σύντροφός του