NULL

 Ψωμάκια, χαλάρωση, γενικώς περιττά κιλάκια και αυτή η εκνευριστική νωθρότητα του «βαριέμαι ν’ αρχίσω γυμναστική, αλλά πρέπει, έρχονται γιορτές», έχει καταντήσει μόνιμη επωδός. Αναβλητικότητα όμως και βαριεστιμάρα δεν βγάζουν πουθενά αλλού εκτός από την καθόλου επιεική ζυγαριά που όλο κι ανεβαίνει, λόγω και της δικαιολογίας «ένας μήνας περίπου μας έμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα, έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνω να χάσω κιλά και ψωμάκια».                                                                            
Με τη δική μου σειρά, έρχομαι να σας διαβεβαιώσω, πως η δικαιολογία δεν στέκει. Αν θέλετε, προλαβαίνετε και fit να είσαστε και πανέτοιμες για να μπείτε σ’ εκείνο το «θεόστενο» φόρεμα που έμεινε με τις ετικέτες στο ερμάρι, γιατί δεν έκλεινε το φερμουάρ δυο ώρες πριν το ρεβεγιόν της περσινής Παραμονής. Φέτος όμως και θα κλείσει και θα φορεθεί. Γι’ αυτό αρχίζουμε εντατικά με γυμναστική και καλή διατροφή:
  • Κλείστε πάραυτα ραντεβού με διαιτολόγο και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος, μέχρι που να τον δείτε κόψτε γλυκάκια και λοιπές λαιμαργίες, μειώνοντας στο μεταξύ και τις μερίδες σας, αφαιρώντας ένοχα τηγανιτά, λαδερά και άλλα τινά.
  • Βρείτε ένα καλό γυμναστήριο ή αν προτιμάτε έναν προσοντούχο personal trainer και καταρτίστε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τους στόχους σας.
  • Επιλέξτε αποτελεσματικές για τη δική σας περίπτωση μορφές άσκησης και συνδυάστε αερόβια με αναερόβια εκγύμναση.
  • Η αερόβια άσκηση, όπως, περπάτημα, ποδήλατο, διάδρομος, κολύμπι, aerobics, aqua aerobic , χορός κ.ά. συμβάλλει στην καύση λίπους και βελτιώνει την κατανάλωση οξυγόνου από το σώμα.
  • Η αναερόβια άσκηση βελτιώνει τη δύναμη και χτίζει μυϊκή μάζα. Χρησιμοποιούνται αντιστάσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης, μηχανήματα στο γυμναστήριο και βάρη.
  • Η κυκλική προπόνηση είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους άσκησης. Ετοιμάζουμε μια ομάδα ασκήσεων και εκτελούμε τη μια μετά την άλλη με περιορισμένη ή καθόλου ξεκούραση.
  • Και να θυμάστε πάντα:  Αν εκτελείτε τις ασκήσεις σας σωστά, πετυχαίνετε αύξηση δύναμης και μυϊκής αντοχής, βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης ,αύξηση της καρδιαγγειακής αντοχής, γράμμωση και μείωση του λίπους.

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο για την Idra Kayne: «Ασυνείδητη αγνόησε το κόκκινο κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω μου»
Γιώργος Αυτιάς: «Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο»
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα βγω. Είμαι πολύ καλό παιδί»
Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο του: «Είχα κάταγμα στο στέρνο, έπρεπε να μείνω ακίνητος για καιρό»
Γιώργος Σαμπάνης: «Έπαθα αιμάτωμα, έσπασε ο αδένας και πέταξε αίμα πάνω στις χορδές»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Τα αισχρά, ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Απόστολος Γκλέτσος για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχει μία γυναίκα αλλά στα δύσκολα θα δω και youporn»
Τροχαίο ατύχημα με μηχανή για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Bγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα»