Η εμπειρία ομορφιάς των BeautyLine στις οθόνες μας

Τα BeautyLine ανανεώνονται λανσάροντας ένα νέο story ομορφιάς, μεστιγμές από την καθημερινή ζωή μιας γυναίκας που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό που νιώθει και αισθάνεται.
 
Μια δυναμική γυναίκα, πουαξιολογεί τα πάντα γύρω της, της αρέσει όμως να αφήνεται σε ένα παιχνίδι γοητείας γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως η προσωπικότητά της σε συνδυασμό με την απαράμιλλη γοητεία της, είναι όπλα που αφοπλίζουν.
Μια γυναίκα, σίγουρη για τον εαυτό της, με αυτοπεποίθηση και πάντοτε σε εγρήγορση, που ζει στο απόγειο την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς των BeautyLine και παρασύρει κι εμάς σε έναν νέο, δυναμικό κόσμο, γεμάτο τόλμη, αισιοδοξία και μαγεία!
 
Η νέα πρωτοποριακή και πολύ ατμοσφαιρική ταινία των BeautyLine, γυρισμένη στην Κύπρο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού,μέσα από το σενάριο, την έξυπνη σκηνοθεσία και την πολύ προσεγμένη εκτέλεση, δίνει επακριβώς το στίγμα μιας νέας εποχής με επίκεντρο την Εμπειρία Ομορφιάς, που είναι άλλωστε και το νέο σλόγκαν του brand.

Τα BeautyLine, για άλλη μία φορά καινοτομούν, καθώς είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοιου είδους παραγωγή στην Κύπρο, δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα εξαιρετικά υψηλής αισθητικής,όπως ταιριάζει και στο brand.
 
Στην νέα ταινία, παρουσιάζεταιμια νέα, πανέμορφη γυναίκα να υποδέχεται χαμογελαστή την ημέρα της και να συναρπάζει όλους γύρω της από το πρώτο φως της ημέρας, στον δρόμο, στην δουλειά της και στην βραδινή της διασκέδαση. Μας παίρνει μαζί σε κάθε στιγμή της και μας παρασύρει με τις στιλιστικές επιλογές της, το ξεχωριστό μακιγιάζ, τον τρόπο που μαγνητίζει αυτούς που συναντά, μα κυρίως με τον δυναμισμό και την αύρα που μεταδίδει σε όλους γύρω της. Σε όλα αυτά, η υπέροχη μουσική λειτουργεί καταλυτικά και εμπνέει μοναδικάτη νέα γυναίκα να παίξει με χρώματα, ρόλους και διαθέσεις!
 
Τα BeautyLine γνωρίζουν πως η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τον εσωτερικό κόσμο μιας γυναίκας που συνήθως είναι μαγικός!
 
Από σήμερα λοιπόν, τα BeautyLine, μας προσκαλούν με τον πιο πρωτότυπο και αισιόδοξο τρόπο, να βιώσουμε κι εμείς την ξεχωριστή αυτή εμπειρία ομορφιάς και να αφεθούμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδιχρωμάτων και αρωμάτων που θα μας συνεπάρει!

Δειτε Επισης

Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
#SurvivorGR: Έκπληξη! Ο Ντάνιελ είναι ο τέταρτος υποψήφιος: «Έχουμε στρατηγική»
H Calvin Klein παρουσιάζει τη συλλογή Monochromatic Summer
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
#MasterChefGR: Η Χριστίνα Χριστοφή επέστρεψε, έριξε την «βόμβα» & άλλαξε τον αρχηγό - Ο πρώτος υποψήφιος
#SurvivorGR: Το τσιφτετέλι της Αλέινα άναψε φωτιές στους Γιώργηδες & οδήγησε τον Χριστόφορο στον τάκο
#SurvivorGR: Η ανατροπή σε ασυλίες και αποχωρήσεις και oι Τούρκοι συμπαίκτες - Ο πρώτος μονομάχος