Εβδομαδιαίες Aστρολογικές Προβλέψεις 15 - 21 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Σκέφτεστε υπερβολικά πολύ! Πάρτε μια βαθιά ανάσα για να ξεκινήσετε τη βδομάδα, καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις και απογοητεύσεις. Περιμένετε τον θυμό σας να υποχωρήσει και μετά κάντε την κίνησή σας. Μέσα της εβδομάδας θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και στη δουλειά σας θα έχετε ευκαιρίες να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να βγείτε με φίλους και να οργανωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα έντονα αισθήματά σας θα σας βάλουν σε μπελάδες αυτή τη βδομάδα. Ελέγξτε τα πάθη σας και επικεντρώστε την ενέργειά σας στο δημιουργικό κομμάτι της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας οι δισταγμοί δεν χωράνε. Αν είστε single πάρτε τα ρίσκα που σκέφτεστε και αν είστε σε σχέση θα νιώσετε μια έντονη διάθεση να δείξετε στον άνθρωπό σας πόσο τον αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρησιμοποιήστε την παρατηρητικότητά σας γιατί θα σας χρειαστεί. Θα νιώσετε μία σύγχυση σε ό,τι αφορά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στη δουλειά σας και δεν θα έχετε καθαρή εικόνα. Όμως, καθώς η εβδομάδα προχωρά, όμορφες στιγμές και απροσδόκητες ευκαιρίες θα βρεθούν στον δρόμο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η βδομάδα σας βρίσκει μέσα στην αναποφασιστικότητα και η καρδιά σας θα δίνει μάχες με το μυαλό σας. Καλύτερα ν’ αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την επόμενη βδομάδα. Σκεφτείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, έστω κι αν αυτό δημιουργήσει κάποιες εντριβές με φίλους και συνεργάτες σας. Τον περισσότερο καιρό είστε συμπονετικοί και φροντίζετε άλλους, όμως αυτή τη φορά πρέπει να δείτε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Μην ξαφνιαστείτε αν το ρομάντζο χτυπήσει την πόρτα σας. Ο ενθουσιασμός και το πάθος σας δεν μπορούν να κρυφτούν και αυτή η διάθεσή σας τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Αντί να επιλέξετε τον καβγά, επιλέξτε τη δημιουργικότητα και βρείτε έναν τρόπο που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμη κι αν κάποιος σας προκαλεί μην τον αφήσετε να σας βγάλει εκτός ελέγχου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή τη βδομάδα φροντίστε να γίνετε πιο προσαρμόσιμοι. Μόνο έτσι θα βγάλετε την εβδομάδα χωρίς απώλειες. Ίσως καταλάβετε ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται για δικό σας όφελος. Μήπως σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βάλετε μπροστά τα δικά σας πρότζεκτ και τις ιδέες σας; Είναι καιρός να κάνετε την παρουσία σας αισθητή, κάνοντας κάτι σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε πολλά να κάνετε αυτή τη βδομάδα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στους στόχους σας. Οι δύσκολες μέρες θα περάσουν και το Σαββατοκύριακο θα είναι υπέροχο για εσάς. Μείνετε όσο το δυνατόν πιο δραστήριοι και συναντήστε όσο πιο πολλούς φίλους μπορείτε. Ίσως θα ήταν καλό να οργανώσετε και μία μικρή συγκέντρωση. Στα ερωτικά, καλό θα ήταν να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας αλλιώς «αποχαιρετήστε» το μια και καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελκύετε τα προβλήματά σαν μαγνήτης αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό κρατήστε χαμηλό προφίλ ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σας στο γραφείο. Προσπαθήστε να είστε ευθείς για όσα νιώθετε με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Το Σαββατοκύριακο ίσως μπείτε σε βαθιές συζητήσεις… Αφήστε τα αισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν και θα βρεθείτε ίσως σε πολύ όμορφα μέρη...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η βδομάδα θα σας βρει λίγο σκεφτικούς και συναισθηματικούς, όμως θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας γιατί θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για να κτίσετε καινούργιες σχέσεις και να βάλετε μπροστά νέες ιδέες. Προσοχή στα υπερβολικά έξοδα. Το Σαββατοκύριακο κάντε ένα μικρό road trip για να ξεκουραστείτε αφού η βδομάδα θα σας κρατήσει πολύ απασχολημένους.

ΤΑΥΡΟΣ
Συνήθως σκέφτεστε πολύ προσεκτικά προτού πάρετε μία απόφαση. Ωστόσο, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να είστε γρήγοροι και τολμηροί. Η υλοποίηση κάποιων στόχων που είχατε θέσει θα εντυπωσιάσει κοντινά σας πρόσωπα. Στα αισθηματικά, ίσως να ξεχάσατε τη λέξη «επικοινωνία». Οι άλλοι δεν μπορούν να ξέρουν τι γίνεται στο μυαλό σας, γι’ αυτό μιλήστε τους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή τη βδομάδα έχετε πολλά στο μυαλό σας, γι’ αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για λίγο. Έτσι, θα ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα και τις σκέψεις σας. Μέσα της βδομάδας θα θέλετε, ίσως, να βρεθείτε με καλούς φίλους και να περάσετε καλά. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα κορυφώνονται καθώς η βδομάδα προχωρά, όμως μείνετε πειθαρχημένοι, αν θέλετε να γίνουν όλα σωστά στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε σε καβγά. Αν θέλετε να φέρετε κάποιον κοντά σας ή να του εκφράσετε την αγάπη σας, δοκιμάστε να γράψετε ένα γράμμα. Είναι ρομαντικό και γλυκό. Προτού γίνετε φορτικοί με τους συνεργάτες σας προσπαθήστε να τους ακούσετε. Να ξέρετε πως όσο καλύτερα νιώθετε αυτή τη βδομάδα, τόσο καλύτερα θα τα πάτε.
 
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»