Τα ακριβά γούστα του James Bond

Αποστολή Clothing 007! Τι κρύβεται ή καλύτερα πόσα κρύβονται πίσω από το άψογο στιλ του James Bond; Τρυπώσαμε στην γκαρνταρόμπα του θρυλικού πράκτορα και αναλύσαμε τα γούστα του. 

Στυλ και James Bond πάνε μαζί. Εκτός από γοητευτικός είναι πάντα καλοντυμένος. Πίσω από το ντύσιμο του Daniel Craig κρύβονται μεγάλα brands ανδρικής μόδας, που ντύνουν τον διάσημο πρωταγωνιστή. 
Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας Spectre στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες, αποφασίσαμε να καταγράψουμε τα ακριβά γούστα του Bond. 

 


Ο Tom Ford είναι ο δημιουργός των Bond suits από την ταινία  Quantum of Solace το 2008 μέχρι σήμερα και έχει σχεδιάσει έξι κοστούμια για την νέα ταινία, συμπεριλαμβανομένου του ivory Windsor tuxedo jacket  που αξίζει £2,530. Έφτιαξε επίσης το μαύρο O’Connor βραδινό παντελόνι που κοστίζει £850. Αξιοσημείωτο το ποσό που έπεσε και αγγίζει τα $5m από την Sony Electronics έτσι ώστε να φωτογραφηθεί ο Daniel Craig με το νέο  κινητό τηλέφωνο Xperia. 

Από το Omega ρολόι που είναι συνδεδεμένο με τον Daniel Craig και έγινε σήμα κατατεθέν του 007 μέχρι τo Sunspel boxer του που αξίζει £30. Η Sunspel συνεργάζεται με τον Bond από την ταινία Casino Royale του 2006.  
Άξιο αναφοράς είναι και το John Varvatos Suede racer Jacket που αξίζει £495, όπως επίσης και τα £230 Tom Ford γυαλιά ηλίου. 

 

 

 


Τρελές πωλήσεις αναμένεται να κάνουν τα Crockett & Jones με τα Camberley μαύρα μποτάκια των £460 είναι σίγουρα πως θα γίνουν ανάρπαστα.

Το vintage N Peal turtleneck sweater που κοστίζει £269 είναι ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια που ξεχωρίζουν από τη συλλογή του Bond. 

 

 


Για να ντυθεί ο James Bond, χρειάζεται ένα μεγάλο budget στην οποία στηρίζεται η μεγάλη βιομηχανία της μόδας που βασίζεται στο κομψό του στυλ για να κάνει πωλήσεις. 

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»