Νοέμβριος στα KCineplex: Μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα καθηλώσει όλους τους λάτρεις της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς είναι αφιερωμένος στην όπερα. Το K-Cineplex μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι με την προβολή μιας αξέχαστης συναυλίας του Pavarotti και μιας μεγαλοπρεπούς όπερας που έγραψε ιστορία: ‘Pavarotti&Friends: TheDuets’ στις 21 Νοεμβρίου και ‘Tosca’από τηνOpéranational de Paris στις 28Νοεμβρίου.

Η συναυλία ‘Pavarotti&Friends: TheDuets’ θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον μεγαλύτερο τενόρο του 20ου αιώνα, σε ντουέτα με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Το Pavarotti&Friends: TheDuets’ είναι μέρος μιας σειράς φιλανθρωπικών συναυλιών που ο ίδιος ο Pavarotti φιλοξένησε στην πόλη καταγωγής του, τη Μοντένα της Ιταλίας, για να συγκεντρώσει χρήματα για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς των Ηνωμένων Εθνών, τα θύματα πολέμου και τους πρόσφυγες. Ο Ιταλός τενόρος του οποίου η φωνή αποτελεί ‘ιταλικό θησαυρό’, σμίγει την φωνή του με πρωτοκλασάτους τραγουδιστές όπως Bono, EltonJohn, JamesBrown, MariahCarey, CelineDion, Stingκαι πολλούς άλλους, σε μια ανεπανάληπτη παράσταση. 

Η Toscaθεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του κλασσικού ρεπερτορίου, από τότε που έκανε πρεμιέρα στο TeatroCostanziστην Ρώμη τον Ιανουάριο του 1900. Το KCineplex δίνει την ευκαιρία να την απολαύσετε σε μια παραγωγή της πιο φημισμένης όπερας της Ευρώπης με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, την OpéraNational de Paris.Η τριών-πράξεων όπερα με συνθέτη τον GiacomoPuccini είναι βασισμένη στο γαλλόφωνο δράμα που έγραψε ο Sardou το 1887. Αυτό το μελοδραματικό αριστούργημα διαδραματίζεται στην Ρώμη του 1800 όταν η εισβολή του Ναπολέοντα στην Ιταλία απειλεί τον έλεγχο που ασκεί το βασίλειο της Νάπολης στη Ρώμη. Πρόκειται για μια ιστορία όπου ο ρομαντισμός είναι πάνω από την πολιτική, παρουσιάζοντας μια ηρωική ζωγράφο, ένα ελεεινό ηγέτη και μια σταρ της όπερας, την ίδια την Tosca. Με κανένα από τους κύριους χαρακτήρες, ήρωα ή κακοποιό νακαταφέρνει να επιζήσει μέχρι το τέλος, η Tosca περιέχει βασανιστήρια, δολοφονίες και αυτοκτονίες που εκφράζονται με μαεστρία μέσα από τις πασίγνωστες λυρικές άριες του Puccini. Ο Ιταλός συνθέτης, συνδυάζει περίτεχνα όλα τα στοιχεία του μελοδράματος και δημιουργεί ένα εκπληκτικά συγκινητικό έργο που μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η ανώτερη όπερα όλων. 

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της νέας σεζόν CineEvents του KCineplex, που περιλαμβάνει θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10ΕΥΡΩ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18ΕΥΡΩ για τις ζωντανές, με welcomedrink και τσιμπήματα κατά την άφιξη. 

Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του KCineplexhttp://www.kcineplex.com/en/cine-events/ ή καλέστε στο 24 819022.
 

Δειτε Επισης

Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ήθος & την ακεραιότητά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου»
Ο πατέρας του Nemo, απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μου να εκπαιδεύσω, ανεκπαίδευτους»
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει τα δικά του: «Δέχομαι άδικη και οργανωμένη επίθεση» - Η παρέμβαση του ΣΚΑΪ
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»
Η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα για την εξέλιξη της υγείας του: «Έχει μικρή, αλλά σημαντική βελτίωση»
Το bullying που έχουν υποστεί, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου, επειδή είναι άτεκνοι
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Παρατηρώ τους θεατές, έχει πλάκα. Κυρίως όταν σε σχολιάζουν. Δεν ξενερώνω»
#SurvivorGR: Οι νέοι παίκτες στο «Νησί της εξορίας» και ο Παφίτης - Oι νικητές των δύο αγωνισμάτων