Έβελυν Καζαντζόγλου: «Δεν είναι απωθημένο μου να βάλω νυφικό»

Πολλές θα ήθελαν να είναι στην θέση της και να βρεθούν ανάμεσα σε τόσους άντρες. Η Έβελυν Καζαντζόγλου λίγο πριν την πρεμιέρα του Mr. Cyprus στο Σίγμα, μας μιλά για τους άντρες, τα καλλιστεία και τον γάμο. 
 
Ήρθες και έμεινες στην Κύπρο. Το είχες στο νου πως θα καθόσουν τόσο πολύ; 
Όχι με τίποτα. Τους πρώτους έξι μήνες δεν ήξερα αν θα αντέξω. Μου έλειπαν πολύ οι φίλοι και η οικογένειά μου και άλλα πολλά από την Αθήνα. Πίστευα πως θα αναγκαζόμουν να γυρίσω πίσω. Τώρα έχω την ίδια φοβία, όταν θα φύγω από την Κύπρο. Θα χάσω πολλά πράγματα και πολλούς δικούς μου ανθρώπους. Έχω δεθεί τόσο πολύ με την Κύπρο που μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στα δύο μέρη. 
 
Νιώθεις πιο …Κύπρια; 
Από τη στιγμή που μπορώ να πετάω πέντε φράσεις κυπριακές, έχω δέκα καλούς φίλους εδώ και δύο οικογένειες που τις νιώθω δικές μου, μπορώ να σου πω πως εδώ είναι το σπίτι μου. Κυπριοποιήθηκα σιγά σιγά. 
Νέα σεζόν, νέο project και για σένα.
 
Τα πρώτα ανδρικά καλλιστεία έρχονται με σένα παρουσιάστρια. Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν ήρθε η πρόταση; 
Το προηγούμενο βράδυ ήμουν με μια καλή παρέα σε έξοδο και συζητούσαμε για τα καλλιστεία. Τους λέω για πλάκα κάποια στιγμή «Απορώ πως δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο». Την επόμενη μέρα που με πήραν όντως τηλέφωνο τους είπα, «Να ξέρετε πως εγώ το είχα προβλέψει». Κάποιες φορές όντως όταν λες κάτι δυνατά, συμβαίνει. Μοιραίο τελικά; Ίσως. 
 
Νιώθεις τυχερή που θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους άντρες; 
Οποιαδήποτε γυναίκα θα ήθελε να είναι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους άντρες. Φυσικά δεν προορίζονται για μένα. Εγώ εκτελώ χρέη παρουσιάστριας κι όπως καταλαβαίνεις πρέπει να κρατώ και κάποιες αποστάσεις. Δεν μπορώ να δείξω συμπάθειες και προτιμήσεις. Οφείλω να είμαι ουδέτερη. Νιώθω όμως τυχερή. Είναι όμως και ένα project που θα καθόμουν να το δω στο σπίτι με τις φίλες μου. Θα χάσω αυτό το κομμάτι. 
 
Θα το ζήσεις όμως. 
Ναι. Θα λείπουν όμως οι φίλες μου και τα ποπ κορν. 
 
Δεν το φοβήθηκες καθόλου; 
Παρόμοιο project δεν υπάρχει αλλού αυτή τη στιγμή. Μπορεί άραγε να γίνει αυτό το που πάμε να κάνουμε; Μπορεί να στηθεί ένα project σε δώδεκα επεισόδια; Είναι ένα ρίσκο στο οποίο η παραγωγή καλείται να δοκιμαστεί πάρα πολύ. Όταν όμως γνώρισα τα μέλη της παραγωγής, είδα πόσο οργανωμένα είναι και πείστηκα πως «ναι», μπορεί να γίνει. Είναι έτοιμοι. Ως παρουσιάστρια νιώθω πλέον μια ασφάλεια. 
 
Η ομορφιά είναι τελικά γυναικείο προνόμιο; 
Ναι. Η γυναίκα πρέπει να είναι το κάλλος. Ο άντρας πρέπει να είναι γοητευτικός, να έχει αέρα, αυτοπεποίθηση, να έχει άλλα πράγματα. Η γυναίκα μεταξύ όλων των άλλων πρέπει να είναι όμορφη, έξυπνη, δημιουργική, να έχει όλα τα καλά του κόσμου. Ο άντρας πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη, να έχει δύναμη, χιούμορ. Δεν θεωρώ πως είναι κομπλιμέντο για έναν άντρα να λένε πως είναι απλά όμορφος. Πρέπει να έχει το κάτι έξτρα που θα κάνει την γυναίκα να γυρίσει να τον κοιτάξει. 
 
Εσένα σου αρέσουν οι όμορφοι άντρες ή αυτοί με τα έξτρα;
Λόγω δουλειάς ήμουν πάντα ανάμεσα σε πολύ ωραίους και γοητευτικούς άντρες. Θα με τραβήξει το κάτι έξτρα που θα κάνει μάλιστα τον δίπλα να αναρωτιέται, «Τι κάνει αυτή με αυτόν;».  Όχι πως εγώ είμαι κάτι ξεχωριστό. Συμβαίνει όμως να σκεφτεί κανείς «Τι του βρήκε;». 
 
Μπήκες ποτέ στην διαδικασία βλέποντας ένα αναληθές δημοσίευμα, να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις εξηγήσεις; Το έχω κάνει, όχι όμως για να την πω σε κάποιον δημοσιογράφο, αλλά για να καταλάβω από πού προήλθε και να λύσουμε το θέμα που υπήρχε. Ίσως να είχα κάνει εγώ κάτι λάθος, να είχα κάνει κάτι στον δημοσιογράφο και είχε παρεξηγηθεί μαζί μου. Έπρεπε να λύσουμε το πρόβλημα. Δεν είμαι άτομο που αφήνει τις καταστάσεις να εξελίσσονται και παρακολουθεί ως θεατής. Όταν πάνε επίσης να βάλουν κι άλλους ανθρώπους στην ιστορία που δεν φταίνε σε τίποτα, οφείλω να τους προστατέψω. 
 
Έχεις την ανάγκη να κάνεις μια σχέση και να την ζήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που σε ακολουθούν εδώ και χρόνια; 
Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν θέλω να βγαίνουν οι σχέσεις μου προς τα έξω, κι αν έχουν βγει ήταν λάθος μου. Μια κακή στιγμή μέσα σε παρόρμηση. Για να αντέξει η σχέση πρέπει να μένει μεταξύ του ζευγαριού και των δικών του. Όχι πως έχω κάτι να κρύψω, αλλά για να προστατέψω τον άνθρωπο μου. 
 
Είσαι δυναμική, όμορφη, επιτυχημένη. Βοηθά με τις σχέσεις σού αυτό ή σου γυρνά μπούμερανγκ; 
Όταν βρεθεί ο σωστός άνθρωπος όλα αυτά θα τα δει ως προτερήματα και θα μπορεί να τα διαχειριστεί. Θα μου δώσει ακόμη περισσότερα. Δηλαδή αν πιστεύει πως είμαι 1% όμορφη ,με ένα του χαμόγελο θα γίνει 100% πιο όμορφη.
 
Στο φλερτ πως τα πας; Είσαι γυναίκα κυνηγός ή αυτός ο ρόλος ανήκεις αποκλειστικά στον άνδρα; 
Μου αρέσει ο άντρας να με προσεγγίζει, όμως υπάρχει τρόπος για να το κάνει και σίγουρα όχι μέσα από τα social media. Χρειάζεται να νιώσω ότι υπάρχει οικειότητα, να θέλω να μάθω πέντε πράγματα για αυτόν, να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Είμαι ντροπαλή κι ας μην μου φαίνεται και πολλές φορές δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ειδικά όταν κάποιος μου είναι άγνωστος. 
 
Σκέφτεσαι ποτέ πως ίσως ήρθε ο καιρός για έναν γάμο, ένα παιδί; 
Η ιδέα του γάμου που με θέλει να βάζω νυφικό, να καλέσω 2000 καλεσμένους και να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι, δεν είναι κάτι που είναι προτεραιότητα μου. Το να παντρευτώ επειδή το θέλω εγώ και ο σύντροφός μου, ναι είναι. Αν πάλι δεν το θέλει ο καλός μου, τότε πάλι δεν έχω πρόβλημα. Δεν είναι το απωθημένο να βάλω νυφικό, έχω φορέσει άπειρα νυφικά και τα μισά μπορώ να πω πως είναι και άβολα. Έχω σκεφτεί πως όταν είναι να παντρευτώ θέλω να το κάνω κάπου χαλαρά, μαζί με φίλους. Αν και θέλω να κάνω παιδί, αυτή τη στιγμή, σήμερα που μιλάμε, δεν μπορώ να το σκεφτώ να συμβαίνει. Μου φαίνεται περίεργο στην φάση που περνώ τώρα. Θέλω να έρθει και να έρθει με τον σωστό άνθρωπο δίπλα μου. Θέλω να έχω ένα Εβελινάκι, που θα φορά τα ρούχα μου, να του μάθω πράγματα και να μάθω δίπλα του. Θέλω να είμαι ασφαλής οικονομικά και σε θέση να του προσφέρω τα πάντα.  
 
Πρόσφατα επισκέφθηκες τον πατέρα σου στην Βενεζουέλα. Πώς περάσατε; Θα έμενες εκεί για πάντα; 
Είχα πολλά χρόνια να πάω στην Βενεζουέλα. Πέρασα υπέροχα, είναι πανέμορφα όμως και πολύ ήρεμα. Στην παρούσα φάση δεν θα άντεξα, είχα τρελαθεί μετά από πέντε μέρες. Είναι πολύ ήσυχα για μένα και δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω πίσω στην γεμάτη ένταση πόλη. Μεγαλώνοντας ίσως κάποια στιγμή θα αναζητήσω μια ξεκούραστη και ήρεμη ζωή. Ε ναι τότε θα μπορέσω να μείνω εκεί για πάντα. Ονειρεύομαι να φτιάξω μια φάρμα και να ζήσω δίπλα στην φύση. 
 
Πώς είναι να μεγαλώνεις με έναν πατέρα λείπει συνεχώς;  
Γεννήθηκα σε ένα σπίτι, από το οποίο απουσίαζε συνεχώς ο μπαμπάς. Δεν το ένιωσα ποτέ σαν να είναι κάτι λάθος ή κάτι κακό. Δεν ήταν ποτέ ο κλασσικός πατέρας που ζει στο σπίτι 24 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Εγώ ήξερα πως ο μπαμπάς μου έλειπε και θα επέστρεφε μετά από τόσους μήνες. Εκείνες τις μέρες θα ασχολιόταν μόνο με εμένα. 
 
Αυτό σε έκανε από μικρή πιο ανεξάρτητη; 
Από παιδί είμαι ανεξάρτητη. Μέχρι και που μπόρεσα από τα δεκαέξι μου να φύγω για το εξωτερικό για να δουλέψω. Το ίδιο έγινε και μια μέρα πριν τέσσερα χρόνια, όταν μάζεψα τα πράγματά μου και ήρθα εδώ. Πιστεύω ότι μπορώ να σταθώ παντού μόνη μου. Ο πατέρας μου, μου απέδειξε ότι γίνεται, είναι τρανταχτό παράδειγμα, άρα μπορώ κι εγώ. 
 
Είσαι περισσότερο της καριέρας παρά της οικογένειας; 
Είμαι η επιτομή της εργασιομανής γυναίκας. Όταν όμως νιώσω ότι στην προσωπική μου ζωή, με τους φίλους ή τον σύντροφό μου, χρειάζεται να είμαι εκεί, θα κόψω το κεφάλι μου και θα είμαι δίπλα στους ανθρώπους που με χρειάζονται. Οικογένεια για μένα είναι και οι φίλοι μου. 
 
Θα τα παρατούσες όλα και για έναν τρελό έρωτα; 
Εκ του ασφαλούς τώρα θα σου πω ναι. Μεγαλώνοντας δεν ξέρω. 
 
Έχεις κάνει τρέλες για έναν έρωτα;
Ναι έχω κάνει αλλά πιστεύω πως δεν έχω φτάσει στο maximum των δυνατοτήτων μου. Μπορώ και πολύ καλύτερα. Δεν έχω συναντήσει ακόμα τον super duper άντρα που θα τα κάνω αυτά. Θα τα κάνω όμως. 
 
Είσαι θα έλεγες fashionista ή fashion victim; 
Fashionista αν είμαι θα το κρίνουν οι άλλοι. Fashion victim είμαι, όμως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου fashion lover. Αγαπώ την μόδα, ζω μέσα στην μόδα όμως είμαι εν μέρει fashion victim. Θα ακολουθήσω τα trends και θα πάρω πράγματα που δεν μου πηγαίνουν επειδή είναι στην μόδα. 

 
Στην γκαρνταρόμπα της Έβελυν 
Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ… Ένα δερμάτινο jacket που το φορώ εδώ και έξι χρόνια. 
Η χειρότερη…. Κάτι παπούτσια που είχαν ένα περίεργο τακούνι και ήταν πολύ άβολα επίσης. Ποτέ ξανά. 
Υπάρχει πάντα στην τσάντα μου… Ένα καφέ δερματί κραγιόν που επίσης φορώ πολλά χρόνια. 
Δεν θα χάριζα ποτέ… Τον σκύλο μου. Όλα τα υπόλοιπα ελάτε να τα πάρετε. 
Πρέπει οπωσδήποτε να πετάξω από την γκαρνταρόμπα μου… Τα φαρδιά παντελόνια που με αδυνατίζουν περισσότερο αλλά με βολεύουν πάρα πολύ. 
Πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσω στη συλλογή σου… Ένα σακάκι με κρόσσια. 
 
  
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα