Φλώρα Σάρδαλου: Η δική της αλήθεια

  
Είναι η γυναίκα που συζητήθηκε όσο καμιά, στη χρυσή εποχή των κοσμικών πάρτι της δεκαετίας του ‘90. Τα gatherings που φιλοξενούσε στο σπίτι της άφησαν εποχή. Ειδικά για την περίσταση, ταξίδευαν στην Κύπρο μίμοι, τραγουδιστές, δημοφιλείς μπάντες. Η πολυτάραχη ζωή της απασχόλησε για χρόνια τα κοσμικά πηγαδάκια. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατέκριναν, αλλά πολύ περισσότεροι όσοι θα έδιναν «τα πάντα» για μια πρόσκληση στα πάρτι της ή για μια φωτογραφία μαζί της στα κοσμικά των περιοδικών. Η Φλώρα Σάρδαλου μιλά σήμερα για όλους και για όλα. Ήρθε η ώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει σε όσα της καταλογίζουν, τώρα που τα φλας έχουν κάπως καταλαγιάσει.

Η παρουσία σας στα κοσμικά πάρτι και στα έντυπα ήταν πιο έντονη στο παρελθόν. Αποφεύγετε τώρα συνειδητά την κοσμική ζωή και τα φώτα;
Λόγω της απουσίας μου στο εξωτερικό, ήταν φυσικό να απέχω από τις κοσμικές συγκεντρώσεις του τόπου μου. Αυτό όμως δεν με εμπόδισε από το να βρίσκομαι στα διάφορα κοσμικά events της χώρας όπου κατοικούσα. Και να σου πω και κάτι; Ανακάλυψα ότι η δική μας «κοσμική ζωή» απέχει πολύ από εκείνη των άλλων χωρών όπου έζησα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν αφήσατε τη γενέτειρά σας για τη Λευκωσία. Πώς ήταν τα πρώτα χρόνια στην πρωτεύουσα; 
Όντως, φεύγοντας από μια μικρή κωμόπολη όπως το Παραλίμνι, τότε στα 22 μου, ήταν φυσικό η πρωτεύουσα να με ενθουσιάσει. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα και αυτό οφείλεται στον αυθόρμητο χαρακτήρα μου, που με βοήθησε να κάνω φίλους γρήγορα. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς, μέχρι και σήμερα που επέστρεψα είναι δίπλα μου.

Η δημοσιότητα πώς προέκυψε; Κάποιοι λένε πως πραγματικά είχατε «αναστατώσει» τη Λευκωσία. 
Είναι κάτι που ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όταν έβγαινα έξω, τραβούσα τα φλας των διάφορων φωτογράφων χωρίς να το επιδιώκω. Αν προσέξεις, σε όσες φωτογραφίες της τότε εποχής υπάρχουν, δεν ποζάρω στον φακό. Ίσως να τους άρεσε το στιλ του ντυσίματός μου, ανάλογα πάντα με την περίσταση, ή η χαρούμενη προσωπικότητά μου. Σε κανέναν δεν δημιούργησα πρόβλημα, ούτε γύρισα την πλάτη σε φωτογράφο. Αυτοί έκαναν τη δουλειά τους και εγώ περνούσα καλά. 

Ποια πάρτι της τότε χρυσής εποχής θυμάστε πιο έντονα;
Θυμάμαι ένα δικό μου που για την εποχή θεωρήθηκε προχωρημένο. Είχα φέρει μίμο που μεταμορφώθηκε σε Άννα Βίσση, Marilyn Monroe και άλλες προσωπικότητες. Είχα επίσης φέρει μια κουβανέζικη μπάντα και ο κόσμος διασκέδασε με ρυθμούς σάμπα και σάλσα μέχρι το πρωί. Ήθελα να προσφέρω στους φίλους μου μια μοναδική βραδιά για να έχουν να θυμούνται κάτι από μένα. Έτσι απλά. Ένα χαρούμενο ξέγνοιαστο βράδυ. Από τα πιο ωραία πάρτι, εκτός από τα δικά μου, ήταν εκείνα που διοργάνωνε η Νόνη Κυπριανού. Ήταν glamorous, με πολύ κέφι, εκπλήξεις, χορό, διασκέδαση. Α! Πολύ όμορφα περνούσαμε και στα πάρτι που έκανε η Έρση Μιχαηλίδου. 
 
Γίνατε μάνα στα 18 και κάτι. Πώς σας διαμόρφωσε η μητρότητα; 
Νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό! Μεγάλωνα μαζί με τα παιδιά μου. Τώρα ζούμε την πιο ωραία φάση της ζωής μας, μιας και έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και επικοινωνούμε θαυμάσια, με πολλή αγάπη, λατρεία και ενθουσιασμό. 

Πώς  είναι η σχέση σας; 
Με μια λέξη άψογη. Τα παιδιά μου είναι ηλικίας 19 και 22. Περνούμε τόσο φανταστικά που οι κολλητοί μου είναι ταυτόχρονα και δικοί τους κολλητοί. Αυτό εγώ το θεωρώ θαυμάσιο. Όλοι για έναν και ένας για όλους. 
Δεν είναι όμορφο; 
 
Ο γάμος σας όμως δεν άντεξε. Τι οδήγησε στο διαζύγιο; Τελικά δεν υπάρχει η συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο;
Όταν σε έναν γάμο μάς τελειώσει η αγάπη και παραμείνει μόνο ο αλληλοσεβασμός, χωρίς έρωτα, δεν είναι αρκετό. Μετά έρχονται οι ασυμφωνίες και οι διαμάχες. Ευτυχώς εμείς το προλάβαμε. Χωρίσαμε έχοντας άριστες φιλικές σχέσεις και απόλυτη συμφωνία στο μεγάλωμα των παιδιών μας. Όσο για συνταγή, δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα ήταν το πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο στον κόσμο. 

Κάποια στιγμή αφήσατε την Κύπρο και ταξιδέψατε σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Πώς πήρατε αυτή την απόφαση; 
Την πήρα πολύ απλά. Ήθελα να γνωρίσω καινούργιες χώρες, να δω την κουλτούρα τους, τον πολιτισμό τους, και σαν αυθεντική Τοξότης, είμαι ταξιδιάρα γυναίκα.
 
Υπήρξατε σε σχέση με έναν ισχυρό άντρα αυτοκινητοβιομηχανίας της Κύπρου. Πώς ήταν να είστε δίπλα σε έναν τόσο δυναμικό άντρα; 
Είχα, βλέπετε, παντρευτεί νωρίς και χωρίς καν να το καταλάβω απέκτησα δυο παιδιά. Τότε μπήκε στη ζωή μου  ένας άντρας γοητευτικός, με κέρδισε το στιλ, η προσωπικότητα, η δύναμη που εξέπεμπε. Ερωτευτήκαμε παράφορα ο ένας τον άλλον. Έφυγα από το Παραλίμνι, μετακομίζοντας μαζί του στη Λευκωσία. Τον στήριξα τον, μιας και είχε βγει κι αυτός από έναν αποτυχημένο γάμο, πληγωμένος από έναν χωρισμό.  

Τι έφερε το τέλος στη σχέση σας; 
Η ανωριμότητα του μικρού της ηλικίας μου έφερε κάποιες διαφορές και στη συνέχεια το τέλος του δεσμού μας. 

Ξέρουμε επίσης πως μείνατε για καιρό στην Αθήνα. Πώς ήταν τα χρόνια σας εκεί; 
Μετά τον χωρισμό μου και με αφορμή κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, βρέθηκα στην Αθήνα, όπου πέρασα από τον χώρο της μουσικής. Αν και γνωστοί παραγωγοί και καλλιτέχνες με πίεζαν να μείνω εκεί και να συνεχίσω το τραγούδι, εγώ ένιωσα πως δεν ήταν για μένα. Αν και αγαπώ τη μουσική αλλά και την Αθήνα, ο κόσμος της είναι δύσκολος. Είχα την ανάγκη να την αφήσω και να επιστρέψω στην Κύπρο, όπου παρέμεινα για τέσσερα χρόνια. 

Πώς πήρατε την απόφαση να φύγετε από την Κύπρο και από τα παιδιά σας; Πόσο δύσκολο ήταν να είστε μακριά τους; 
Αν και ήθελα να έχω τα παιδιά μου δίπλα μου, μαζί μου στη Λευκωσία, δεν με άφησαν καταστάσεις και άτομα. Παρ’ όλα αυτά, πηγαινοερχόμουν συνεχώς στο Παραλίμνι, έρχονταν αυτά στη Λευκωσία. Περνούσαμε μαζί τις διακοπές μας, τις γιορτές, τα Σαββατοκύριακα. Τα παιδιά μεγάλωσαν με τη μαμά μου και η σχέση μας ήταν πάντα πολύ καλή. Είμαστε πολύ δεμένοι. Παρά την απόσταση, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Έχω δύο υπέροχα παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, που σπουδάζουν φυσιοθεραπεία και business administration αντίστοιχα, που τα λατρεύω και με λατρεύουν. 

Ποια είναι η συμβουλή που σας έδωσαν οι γονείς σας, την οποία μεταφέρατε και στα παιδιά σας; 
Τι ψάχνεις τώρα; Ήταν άλλες εποχές. Ο κόσμος άλλαξε, προχώρησε. Βρισκόμαστε στο 2015, δεν είναι δυνατόν να τους δώσω τις ίδιες συμβουλές του τότε. Τα παιδιά δεν είναι προέκταση του εαυτού μου για να τους επιβάλλω τα δικά μου θέλω. Είναι αυτόνομα, να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις και, αν αποτύχουν, εγώ σαν μάνα θα είμαι εκεί για να τους στηρίξω. 

Ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας γράφτηκε στην Κωνσταντινούπολη. Πώς ήταν η ζωή εκεί και τι θα θυμάστε πάντα από όσα ζήσατε; 
Σε ένα πάρτι στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο ήμουν καλεσμένη, γνωριστήκαμε με τον Jan von Lichteberg, Ολλανδό στην καταγωγή, από μια πολύ παλιά οικογένεια με τίτλο που ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Ερωτευτήκαμε και αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και έτσι μετακόμισα στην Κωνσταντινούπολη. Όχι πάλι εντελώς μόνιμα. Ξεκίνησα τα συχνά ταξίδια στην Κύπρο για να βλέπω τα παιδιά μου, με τα οποία περνούσαμε πάντα τις γιορτές μαζί και τα καλοκαίρια. Πολύ μικρό διάστημα μέναμε χώρια. Ο κόσμος στην Κωνσταντινούπολη με δέχτηκε με αγάπη και με αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Μπήκα στους κοσμικούς κύκλους, παρέα με ισχυρούς ανθρώπους, έκανα νέους φίλους, ανάμεσά τους και Έλληνες που μένουν εκεί και με τους οποίους κρατάω επαφή μέχρι σήμερα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έπεσα σε κατάθλιψη, πέρασα πολύ δύσκολα και είχα την ανάγκη να είμαι μόνη. Έπρεπε να επιστρέψω στον τόπο μου, στην Κύπρο. 

Πώς πήρατε την απόφαση να επιστρέψετε στην Κύπρο; 
Όπως παίρνω όλες τις αποφάσεις της ζωής μου. Όταν τελείωσε η πολύχρονη αυτή σχέση, ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω σπίτι μου. Χωρίς πόνο, χωρίς τίποτα. 
Αφήσατε πίσω κοσμοπολίτικες πόλεις. Νιώσατε να το μετανιώνετε; Σκεφτήκατε να ετοιμάσετε ξανά βαλίτσες; 
Γιατί να το μετανιώσω; Άλλωστε, στο ξαναείπα, είμαι Τοξότης, ταξιδιάρα και πάντα υπάρχει μια βαλίτσα έτοιμη για αναχώρηση. Όποτε νιώσω την ανάγκη να πάω ταξίδι, θα το κάνω. 

Έχετε πληγωθεί στον έρωτα από ένα τρίτο άτομο που εισέβαλε σε μια σχέση σας; 
Ξέρετε κανέναν που δεν θα πληγωνόταν εάν του συνέβαινε κάτι τέτοιο; Σαν γυναίκα κι εγώ, ναι, το βίωσα, αλλά πέρασα απέναντι, δυνάμωσα και συνεχίζω την πορεία μου. Άλλωστε, πάντα ήμουν δυνατός χαρακτήρας, άρα αυτό ενίσχυσε περισσότερο τον δυναμισμό μου. 

Πώς βιώνετε έναν χωρισμό;
Όπως όλος ο κόσμος, αλλά εγώ προσθέτω και μια δόση χιούμορ στο γλυκό που δεν έδεσε! 

Τέλειωσε το κεφάλαιο γάμος για σας ή θα παντρευόσασταν ξανά;
Όχι, δεν έκλεισε. Βέβαια και θα παντρευόμουν ξανά. Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι ένας ευτυχισμένος γάμος. 

Τι είναι αυτό που σας έκανε να θέλετε να δώσετε αυτή τη συνέντευξη; Πόσο άλλαξε η Φλώρα από τότε μέχρι σήμερα; 
Το να δίνω συνεντεύξεις δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν αρνήθηκα σε κανένα Μέσο να μιλήσω για οτιδήποτε. Σίγουρα άλλαξα και θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο. Δεν άλλαξα χαρακτήρα ή συνήθειες, αλλά η ωριμότητα της σκέψης και της ψυχής έρχεται σε μια φάση της ζωής μας, τόσο μαγικά, γιατί πολύ απλά αυτή ήταν η ώρα της. 

Με τα σημερινά δεδομένα, που έφερε η οικονομική κρίση στην Κύπρο, έχουν αλλάξει οι δικές σας συνήθειες και προτεραιότητες; 
Σίγουρα έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, γιατί είναι μια πραγματικότητα. Το θέμα είναι να μην επηρεάζεται αρνητικά η διάθεσή μας από κάθε είδους κρίση. Για μένα η κρίση, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα, που πιστεύω με χαρακτηρίζει, είναι ένα ερέθισμα για να εντοπίσω νέες ευκαιρίες. Άλλωστε, η όλη κατάσταση μάς κάνει να είμαστε πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι. 

Με τι ασχολείστε σήμερα; Ακούγεται έντονα πως θα επιστρέψετε στον χώρο της μόδας. 
Είναι αλήθεια. Ξέρετε ότι πάντα είχα μια αγάπη και αδυναμία στις φινετσάτες και κομψές εμφανίσεις. Αυτό μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας, τόσο στην Κύπρο όσο και σε ένα λατρεμένο μου ελληνικό νησί. Αυτά προς το παρόν, stay tuned, to be continued. 

Ακούστηκε επίσης πως στη ζωή σας έρχεται και η τηλεόραση… 
Και αυτό ισχύει πράγματι, όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα. Και πάλι stay tuned. 

Τι δεν θα έκανε ποτέ η Φλώρα; 
Δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ κακό σε κανέναν. 
 
Ποιο είναι το μότο σας; 
Η ευτυχία δεν είναι ένας προορισμός. Είναι τρόπος ζωής. 

Πώς κρατιέστε σε φόρμα και ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος γυμναστικής;
Κολύμπι και ό,τι έχει σχέση με μια από τις μεγαλύτερές μου αγάπες, τη θάλασσα. Δεν ακολουθώ κάποια διατροφή και από τότε που άρχισα να ζυγίζομαι παραμένω στα 55 κιλά. 

Ποιος ο αγαπημένος σας προορισμός για shopping; 
Δεν είμαι η γυναίκα που θα τρέξει να βάλει στην γκαρνταρόμπα της την κάθε επώνυμη φίρμα της haute couture ή σύνολα διάσημων σχεδιαστών. Μπορεί να δω κάτι σε μια βιτρίνα που ταιριάζει στη Φλώρα αλλά σίγουρα δεν θα ψάξω την ετικέτα. Με το που θα δω κάτι που μου αρέσει, ξέρω ότι μπορώ να το υποστηρίξω σωστά, είτε αυτό είναι βραδινό φόρεμα είτε ένα απλό t-shirt με σκισμένο τζιν, που είναι το στιλ που λατρεύω.

Τι μπορεί να σας βγάλει πραγματικά έξω από τα ρούχα σας;
Δεν εκνευρίζομαι εύκολα, αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια τόσο για το άτομό μου όσο και για τους ανθρώπους που αγαπώ. Ε, τότε θα πάρω θέση και μάλιστα με έντονο τρόπο. 

Ποιο είδος ανθρώπου δεν αντέχετε με τίποτα;
Δεν μπορώ τους δήθεν. Μου αρέσουν οι ανοιχτόμυαλοι, που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, που είναι αυθεντικοί, όπως κι εγώ. 

Τι είναι για σας ευτυχία;
Ακόμη ένα βιβλίο που θα γινόταν best-seller. Για να σοβαρευτώ όμως, για μένα ευτυχία είναι τα μικρά, απλά πράγματα. Την ευτυχία την κουβαλάμε μέσα μας και έχουμε την ευκαιρία να την εξωτερικεύουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Η ευτυχία για μένα είναι στιγμές, που δημιουργούν μια αρκετά ευτυχισμένη ζωή. Ναι, μπορώ να σου πω πως είμαι ευτυχισμένη και ευλογημένη γιατί έχω στη ζωή μου αρκετούς υπέροχους ανθρώπους. 

Κάνατε αληθινούς φίλους; Σας πρόδωσαν κάποιοι στην πορεία; 
Έχω αληθινούς φίλους, που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Έχω περισσότερους γνωστούς παρά φίλους. Οι καλύτεροι μου φίλοι όμως είναι η μαμά μου και τα παιδιά μου. Προδόθηκα από άτομο που νόμιζα για φίλο, κι όμως μόνο το καλό μου δεν ήθελε. Όταν ήμουν με τον Αλέξη, μια γυναίκα που θεωρούσα φίλη μου, κατέληξε να μου «τρώει» λεφτά και να θέλει να μου πάρει ακόμη και τον καλό μου. Τώρα όμως, με τόση εμπειρία, δεν μπορεί κανείς να με πληγώσει ή να με εκμεταλλευτεί πια και να μου κάνει κακό. Επίσης, ως πολύ φιλικό άτομο και ανοιχτός άνθρωπος που είμαι, πολλές φορές έχουν παρεξηγηθεί οι σχέσεις μου με κάποια άτομα. Μπορεί να κάνω απλώς παρέα με κάποιον και πολλοί να βάζουν με τον νου τους πως κάτι άλλο τρέχει μεταξύ μας. Είχα πολύ λίγους δεσμούς στη ζωή μου και ήταν όλοι μακροχρόνιοι.

 

About Φλώρα 

1.    Αγαπημένη εποχή
; Καλοκαίρι.
2.    Αγαπημένη σειρά; Sex and the city.
3.    Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία της μητρότητας; To πρωινό ξύπνημα. 
4.    Τι σας έχουν μάθει τα παιδιά σας; Να είμαι ευτυχισμένη. 
5.    Τι δεν έχετε μάθει ποτέ στα παιδιά σας; Να είναι κακοθημένα. 
6.    Τι άρωμα φοράτε; Chanel N°5 Eau Premiere.
7.    Ο αγαπημένος σας προορισμός; Η Ελλάδα. 
8.    Ο αγαπημένος κοντινός προορισμός; Η Λεμεσός.
9.    Ποιο ταξίδι έχετε απωθημένο; Δεν έχω. 
10.    Αν είχατε 2 εβδομάδες και 20.000 ευρώ budget, πού θα πηγαίνατε διακοπές; Κάπου τροπικά, Μαλδίβες για παράδειγμα.
11.    Σε ποια πόλη / περιοχή εκτός Κύπρου θα θέλατε να είχατε σπίτι; Στη Μύκονο φυσικά. 
12.    Ποιο έπιπλο αποτελεί για σας αντικείμενο πόθου αυτή τη στιγμή; Ένα παλιό πιάνο. 
13.    Ποια κουζίνα σάς αρέσει; Η ελληνική. 
14.    Μαγειρεύετε ή παραγγέλνετε take-away; Και τα δύο. 
15.    Αγαπημένο πιάτο; ΒΒQ.
16.    Αγαπημένο γλυκό; Σοκολατίνα.
17.    Τι τρώτε περισσότερο κάθε εβδομάδα; Σαλάτες, κρέας, απ’ όλα. 
18.    Τι δεν τρώτε ποτέ; Τρώω τα πάντα. 
19.    Αγαπημένο εστιατόριο στην Κύπρο; Bastione.
20.    Αγαπημένο εστιατόριο στην Αθήνα; Ράτκα σίγουρα. 
21.    Αγαπημένο εστιατόριο στο Λονδίνο; Nobu. 
22.    Έχετε κατοικίδιο; Είχα πιο πριν. 
23.    Μεταξύ σκύλου και γάτας τι διαλέγετε; Σίγουρα σκύλο.
24.    Instagram ή Facebook; Both.
25.    Τι θέλατε να γίνετε όταν ήσασταν μικρή; Δημοσιογράφος. 
26.    Τι έχετε μετανιώσει που δεν κάνατε ποτέ; Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. 
27.    Τι είναι για σας η απόλυτη δυστυχία; Ο θάνατος. Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. 
28.    Chanel ή Prada; Chanel, είναι all time classic. 
29.    Ποια είναι η αμέσως επόμενη αγορά που θα κάνετε; Ένα Givenchy leather jacket.
30.     Flat or heels; Both. 

 * To άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Celebrity την προηγούμενη Κυριακή.
 
 
Της Δήμητρας Γεωργίου
Φωτογραφίες: Jo Michaelides
Μαλλιά:  Elena Kaminik (Artistic Creation)
Μακιγιάζ: Κρύσταλ Μιχαήλ
Styling: Σοφία Χαραλάμπους 
 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα