Το μεγαλύτερο H&M της Ελλάδας επιτέλους άνοιξε!

Με ένα διήμερο πάρτι γιόρτασε η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ τα εγκαίνια του μεγαλύτερου flagship καταστήματος της στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με ένα Fashion VIP party με Special Guest την Kristina Bazan δημιουργό του Kayture και συνεχίστηκαν το Σάββατο με ένα Opening Celebration για την κοπή της κορδέλας από τη Store Manager, Τούλα Σφενδύλη και τις Βασιλική Πολυδωράκη και Δέσποινα Καλεσκόπη. Οι Steve Milatos, Άκης Πετρετζίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Θεωνά και Τζωρτζίνα Λιώση ήταν μεταξύ των επωνύμων που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της εταιρείας και παρακολούθησαν το special performance της Τάμτας και των DJ Kas και DJ Young καθώς και τα make-up tips της νέας Η&Μ Beauty σειράς από τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάνο Βυνιχάκη. 
«Το κτίριο είναι πραγματικά μαγικό και ανυπομονώ να ανακαλύψω όλες τις Η&Μ συλλογές σήμερα. Δεν έχω αμφιβολία πως θα είναι μια εξαιρετική βραδιά.», δήλωσε η Kristina Bazan. 

«Σήμερα γιορτάζουμε το άνοιγμα του 2ου flagship καταστήματος της Η&Μ στην Ερμού που είναι αποτέλεσμα της φανταστικής δουλειάς από όλους τους συνεργάτες και του προσωπικού της εταιρείας μας», δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας. 
Το νέο κατάστημα των 3.900 τ.μ. προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια, το σπίτι καθώς και τη νέα σειρά Beauty και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην οδό Ερμού 22. H Η&Μ απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά.
 
Άντε και στα δικά μας εδώ στην Κύπρο!
 
Πηγή: athensvoice
 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς