Νέο άρωμα ILLICIT από Jimmy Choo

Ζωντανεύοντας το τολμηρό και αινιγματικό πνεύμα, το νέο άρωμα της Jimmy Choo Parfums, ILLICIT, ξυπνά τις αισθήσεις, φωνάζοντας σε κάθε γυναίκα που τολμά να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο, απολαμβάνοντας τη χαρά της εμπειρίας που ισορροπεί στην άκρη του κινδύνου. Ξυπνώντας την προκλητική φύση που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια, το ILLICIT συμβολίζει τη γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που τολμά και παίρνει στα χέρια της τη μοίρα της και δεν φοβάται να αμφισβητήσει το status quo. Στη διαφημιστική καμπάνια, αυτή η αντισυμβατική γυναίκα Jimmy Choo ενσαρκώνεται από τη τραγουδίστρια, ηθοποιό και μοντέλο Sky Ferreira.
 
H ιστορία
Παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο άρωμα στην οικογένεια αρωμάτων parfum του Jimmy Choo, το ILLICIT είναι όλα όσα θέλει ένα κορίτσι και ακόμα περισσότερα. Δελεαστικό και μαγευτικό, το ILLICIT είναι ένα σαγηνευτικό άρωμα. Κάμπτει προκλητικά τους κανόνες χωρίς να τους σπάζει. Αποτελεί την καρδιά και την ψυχή του κάθε πάρτι. «Το ILLICIT ενσαρκώνει το τολμηρό πνεύμα της γυναίκας Jimmy Choo. Η Sky απεικονίζει τέλεια αυτές τις ιδιότητες με την ανεμπόδιστη προσωπικότητα και την όρεξή της για διασκέδαση», αναφέρει η Sandra Choi, δημιουργική διευθύντρια της Jimmy Choo.
 
Το άρωμα
Μια μοναδική οσφρητική εμπειρία. Το τζίντζερ φλερτάρει με ντελικάτο τριαντάφυλλο και εκλεπτυσμένο φούλι, ενώ μια γλυκιά συμφωνία από μέλι και κεχριμπάρι, συνυφασμένη με ένα νήμα από σανταλόξυλο λειαίνει τη γλυκύτητά του. Το ILLICIT δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό Anne Flipo ως ένα μοντέρνο floriental άρωμα. Είναι αρκετά προχωρημένο για να φορεθεί μαζί με δερμάτινα ρούχα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά κομψό για να φορεθεί και με μετάξι.
 
Το μπουκάλι

Εντυπωσιακό, δυναμικό και με πολλές όψεις, το κρυστάλλινο μπουκάλι του ILLICIT αντικατοπτρίζει την αρχιτεκτονική σιλουέτα ενός κρυστάλλινου ποτηριού αρτ ντεκό. Το πολυτελές, χρυσό υγρό περιεχόμενό του σφραγίζεται με ασφάλεια από ένα εντυπωσιακό ασημένιο στόμιο. Μοντέρνο και σύγχρονο, το μπουκάλι αποτελεί ένα εκπληκτικό εκθεσιακό κομμάτι, ένα αναγκαίο κόσμημα για κάθε γυναικείο μπουντουάρ. Η εξωτερική συσκευασία, είναι και αυτή σε χρυσό χρώμα, με πολλές όψεις, και παραπέμπει σ’ ένα λαμπερό πνεύμα με έναν υπαινιγμό εξέγερσης.
 
Το πρόσωπο
Με μια καριέρα που ξεκίνησε στο διαδίκτυο, η Sky Ferreira είναι η απόλυτη προσωποποίηση του ILLICIT. Το καλιφορνέζικο πνεύμα, το ροκ ύφος και η άφοβη, αντισυμβατική στάση της τήν έκανε τη φυσική επιλογή για το πρόσωπο που θα ταυτιστεί με το ILLICIT. «Δεν είχα ποτέ ένα συγκεκριμένο τρόπο για να κάνω τα πράγματα να δουλεύουν γιατί είναι πάντα συναρπαστικό να δοκιμάζεις και να βρίσκεις νέους τρόπους, νέα πράγματα. Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να ζει τη ζωή που τολμά. Δεν βάζω όρια στον εαυτό μου και η μουσική μου είναι παρόμοια – λίγο προχωρημένη αλλά πολύ διασκεδαστική. Όπως ακριβώς και το άρωμα. Τα αρώματα είναι πολύ σημαντικά για μένα, και το ILLICIT μού ξυπνά τον αισθησιασμό και την αυτοπεποίθηση. Το βάζω πριν από κάθε εμφάνιση μου στη σκηνή και η νευρικότητα και το άγχος μου εξαφανίζονται», ομολογεί η Sky Ferreira.
 
Η διαφημιστική καμπάνια
Γυρισμένη στο Hollywood του Λος Άντζελες από τον διάσημο φωτογράφο Steven Klein, γνωστό για το επαναστατικό δημιουργικό του ρεπερτόριο. Η αντισυμβατική, επαναστατική στάση της Sky Ferreira συλλαμβάνεται με απόλυτη επιτυχία από την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό του Klein. Αισθησιακός φωτισμός σε απαλές αποχρώσεις του ροζ σε ένα βουβό, ήρεμο σκηνικό προσφέρει τον απόλυτο καμβά για τα κατάξανθα μαλλιά και τα έντονα χαρακτηριστικά της Sky δημιουργώντας ένα πραγματικά μαγευτικό αποτέλεσμα. Φορώντας ένα αριστουργηματικό ζευγάρι σάνταλα Jimmy Choo και τα εσώρουχά της, η Sky κρατά στην αγκαλιά της ένα τεράστιο μπουκάλι ILLICIT.
 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»