Jude Law και Jenson Button σε εκστρατεία του Johnnie Walker

Η νέα παγκόσμια καμπάνια του Johnnie Walker “Joy Will Take You Further”, με τη συμμετοχή επιτυχημένων προσωπικοτήτων όπως ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Jude Law, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 και οδηγός της McLaren Honda Jenson Button, στέλνει το μήνυμα ότι η αναζήτηση της ευτυχίας οδηγεί τους ανθρώπους στην επιτυχία.
 
Μιλώντας για τη συμμετοχή του στην εκστρατεία του Johnnie Walker ο ηθοποιός Jude Law δήλωσε: «Το να είμαι θετικός και να βρίσκω τη χαρά κάθε μέρα στη δουλειά μου είναι μέρος της φιλοσοφίας μου, γεγονός που με βοήθησε να προχωρήσω στην καριέρα μου».
 
Ο Jenson Button σε σχετικές δηλώσεις του είπε: «Επειδή αγαπώ αυτό το άθλημα τόσο πολύ, αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να απολαμβάνω τις καλές στιγμές. Ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα πάντα προσπαθώ να βρω διέξοδο και να είμαι θετικός για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της».
 
Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της εκστρατείας ο Global Brand Director του Johnnie Walker Guy Escolme είπε: «Το Johnnie Walker ως brand πάντοτε εκπροσωπούσε την πρόοδο. Αυτό άλλωστε αναδεικνύεται μέσα από την ιστορία του, που αρχίζει πριν από περίπου 200 χρόνια από τον John Walker. Αυτό που μας δίδαξαν οι δύο αιώνες εμπειρίας είναι ότι η πρόοδος δεν είναι μόνο ένα ατέλειωτο ανηφορικό ταξίδι. Αντίθετα μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε βήμα που κάνουμε και όσο περισσότερη ευτυχία βρούμε στην πορεία τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό αποτελεί πεποίθηση μας, η οποία βρίσκεται στην καρδιά του brand μας: Joy Will Take You Further».
 
Ο Δρ. Matt Killingsworth, ψυχολόγος και επιστήμονας με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος μελετά την ανθρώπινη ευτυχία και ενήργησε ως σύμβουλος για την εκστρατεία δήλωσε: «Οι άνθρωποι μερικές φορές βλέπουν την ευτυχία ως μια μακρινή επιβράβευση που μπορούν μόνο να κερδίσουν μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς ή όταν φτάσουν τους συμβατικούς δείκτες της επιτυχίας όπως ένα υψηλότερο εισόδημα ή ένα μεγαλύτερο σπίτι. Ωστόσο, υπάρχουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι με το να είσαι ευτυχισμένος κατά τη διάρκεια της πορείας σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσεις την επιτυχία».
 
Η Eva Håkansson, η πιο γρήγορη γυναίκα οδηγός, η οποία κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ, χρησιμοποιώντας μια ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα που έφτιαξε η ίδια λέει: «Για να είσαι επιτυχημένος πρέπει να απολαμβάνεις πραγματικά αυτό που κάνεις. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η περιπέτεια βρίσκεται στο ταξίδι και όχι στο στόχο».
 
Ο Romi Garduce, ένας Φιλιππινέζος ορειβάτης και περιβαλλοντολόγος που έχει κατακτήσει τις επτά υψηλότερες κορυφές σε όλες τις ηπείρους, δηλώνει: «Στην ορειβασία η ψυχική προσέγγιση αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση αλλά μόνο η πίστη ότι μπορείς να το κάνεις και η θετική σκέψη. Τις περισσότερες φορές, η αναρρίχηση είναι δύσκολη, αλλά στη συνέχεια υπάρχει αυτό που εγώ αποκαλώ η απροσδιόριστη ικανοποίηση».
 
Άλλες γνωστές προσωπικότητες που υποστηρίζουν αυτή την προσέγγιση ζωής και εμφανίζονται στη νέα καμπάνια του Johnnie Walker είναι το Αμερικάνικο alternative rock συγκρότημα OK GO και το super model από το Μεξικό, Montserrat Oliver.
 
Μπορείτε να δείτε τη νέα διαφήμιση Joy Will Take You Further του Johnnie Walker στο facebook.com/johnniewalkercyprus
 
Παρακαλούμε όπως απολαμβάνετε υπεύθυνα.
 
Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.
 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»