Αστρολογικές Προβλέψεις 25 - 31 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Αν και αυτή την εβδομάδα η πανσέληνος σάς ευνοεί στα οικονομικά, γύρω στις 27 Οκτωβρίου πρέπει να βρείτε τρόπους να μειώσετε τα έξοδά σας. Προσπεράστε για λίγο τα μικρά και ακριβά πράγματα που κεντρίζουν το μάτι σας και κρατήστε το χέρι σας μακριά απ’ την τσέπη σας. Οι διπλωματικές σας ικανότητες ξεδιπλώνονται και παρ’ όλο που είστε συνήθως μοναχικός παίκτης, η συνεργασία σε αυτή τη φάση είναι αναγκαία για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μη διστάσετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές που τόσο θέλετε και να θυμάστε ότι η ζωή δεν είναι μονόδρομος. Η πανσέληνος στις 27 Οκτωβρίου σηματοδοτεί για σας μία νέα αρχή. Διεκδικήστε τη νίκη για την οποία παλεύατε και μη φοβηθείτε να φωνάξετε δυνατά την αλήθεια. Ώρα να δώσετε στους ανθρώπους γύρω σας αυτό που ζητάνε κι αυτό είναι «εσύ». Φώτα, κάμερα και… δράση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε και να γίνετε διασκεδαστικοί και για τους γύρω σας. Τέρμα στη μιζέρια που σας ταλαιπωρεί εδώ και μέρες. Η πανσέληνος σάς επιτρέπει να είστε πιο ήρεμοι και πιο αποφασιστικοί για ό,τι σας κάνει πιο ευτυχισμένους στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε την άδεια κανενός, ούτε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας σε κανέναν. Αν νιώθετε μοναξιές, μιλήστε σε έναν κοντινό σας φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εορταστική σας διάθεση φτάνει στο αποκορύφωμά της στις 27 Οκτωβρίου και αυτό σας βοηθάει να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας διασυνδέσεις. Απορρίψτε όλες τις σχέσεις που σας απορροφούν ενέργεια και απελευθερωθείτε από την πίεση που μπορεί να σας προκαλούν άνθρωποι του περιβάλλοντός σας. Οι μέρες αυτές ευνοούν την ομαδική δουλειά, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το για να φέρετε εις πέρας ένα μεγάλο πρότζεκτ που θα προκύψει στα επαγγελματικά σας. 

ΛΕΩΝ
Αυτή τη βδομάδα έχετε πολλά να γιορτάσετε, καθώς η πανσέληνος στον Ταύρο ευνοεί την καριέρα σας. Ίσως πάρετε κάποια προαγωγή ή δεχθείτε μία δυνατή πρόταση που θα αναδεικνύει το ταλέντο και την αξία σας. Έχετε δουλέψει σκληρά και περιμένατε αυτή τη στιγμή εδώ και καιρό, γι’ αυτό μην αφήσετε οποιαδήποτε ευκαιρία βρεθεί στον δρόμο σας να πάει χαμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς, κάποια άτομα σάς κάνουν τη ζωή δύσκολη, κυρίως στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα χρειαστεί να κάνετε μία ειλικρινή κουβέντα με ένα ή περισσότερα άτομα του κύκλου σας για να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις. Μην το πάρετε προσωπικά και προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημά σας με ψυχραιμία. Οι σκέψεις σας για ένα ταξιδάκι ίσως περάσουν στην πράξη, ίσως και όχι. 

ΖΥΓΟΣ
Στραφείτε στις βαθύτερές σας δυνάμεις για να κάνετε σωστές οικονομικές κινήσεις και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Στα αισθηματικά σας επικρατεί μία ένταση και ενδέχεται να υπάρξει μία μεγάλη έκρηξη, ιδιαίτερα αν συγκρατιόσασταν εδώ και καιρό. Αν προκύψει κάποια πρόταση συνεργασίας, μην την αρνηθείτε, παρ’ όλο που θα νιώθετε ότι είστε λίγο έξω από τα νερά σας. Θα αποδειχθεί μία καλή ευκαιρία για να μάθετε νέα πράγματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 26 ή 27 ίσως βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσετε κάποιον. Κάντε το και η ζωή θα σας το ανταποδώσει. Μετά τις τελευταίες περιπετειούλες σας, αρχίζετε να σκέφτεστε και πάλι το ενδεχόμενο μιας σχέσης. Οι δεσμευμένοι θα κάνετε σκέψεις για το επόμενο βήμα (συγκατοίκηση, γάμος, παιδιά κ.λπ.). Κάποιος σας δίνει λανθασμένες ελπίδες στις 30 και 31, όμως θα συνέλθετε γρήγορα από την απογοήτευση και θα επανέλθετε δριμύτεροι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πάρτε επιτέλους την απόφαση να απαλλαχθείτε από μία κακή συνήθεια ή αν έχετε κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας φροντίστε το άμεσα και εκμεταλλευτείτε το για να ριχθείτε και πάλι στη γυμναστική ή στην υγιεινή διατροφή. Στα αισθηματικά σας, ίσως ανακαλύψετε ότι τελικά με τον σύντροφό σας δεν ταιριάζετε και το μυαλό σας φλερτάρει με σκέψεις χωρισμού. Οι ελεύθεροι πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε αυτό το μήνυμα ή τηλεφώνημα. Δεν θα έρθει ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη. Σταματήστε να καταπιέζετε τα αισθήματά σας και να σκέφτεστε τι είναι σωστό και τι λάθος. Είτε βρεθείτε με έναν νέο έρωτα, είτε ξεκινήσετε ένα καινούργιο πρότζεκτ στη δουλειά, κάντε το με πάθος και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες στα επαγγελματικά σας θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας νωρίτερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κόσμος είναι ένα όμορφο μέρος για σας τις μέρες αυτές. Νιώθετε λίγο παιδί και έχετε διάθεση για παιχνίδια και εξορμήσεις στη φύση. Το δύσκολο θα είναι να βρείτε ανθρώπους να σας ακολουθήσουν. Αφήστε τα αισθήματά σας να γίνουν ο οδηγός σας και μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με κάποιο δικό σας πρόσωπο – αν είστε γονέας, με το παιδί σας. 

ΙΧΘΥΕΣ
Μια ερωτική κατάσταση σάς έβαλε σε μεγάλη σύγχυση τις τελευταίες μέρες και ακόμη παλεύετε να την ξεκαθαρίσετε. Μήπως ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε παρακάτω; Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσετε υπέροχα νέα όσον αφορά στα επαγγελματικά σας. Σε οτιδήποτε προκύψει στον δρόμο σας πείτε «ναι»! Η τύχη είναι με το μέρος σας. Πείτε ένα ευγενικό «όχι» μόνο σε όσους σας ρίχνουν συναισθηματικά.
 

Δειτε Επισης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»