Συνέντευξη Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Είμαι single"

Παρόλο το πιεσμένο πρόγραμμά του, ο Δημήτρης Αλέξανδρου κατάφερε να κλέψει λίγο χρόνο για μας, για να δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο Celebrity. Mας μίλησε  για το Star Κύπρος 2015, για την μεγάλη του αγάπη που είναι το γυμναστήριο, για την προσωπική του ζωή και φυσικά για την εμπειρία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τη θέση του κριτή στο Star Κύπρος 2015; 
Είχα κατέβει στην Κύπρο για δουλειές και μου είχε γίνει αυτή η πρόταση για την τηλεόραση. Όταν είδα ότι η παραγωγή είναι καλή και επειδή είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο του μοντέλινγκ και θα μπορούσα με την άποψή μου να βοηθήσω στην εξέλιξη των κοριτσιών, είπα χωρίς να το πολυσκεφτώ ναι. 

Πώς είναι να βρίσκεται κανείς στη θέση του κριτή, έχοντας μπροστά του νέα κορίτσια που θέλουν ν’ ακολουθήσουν το όνειρό τους;
Εγώ μιλάω με βάση τη δική μου δουλειά και βάσει της δική μου κρίσης ως άνθρωπος. Από κει και πέρα ακολουθείς και τους κανόνες του παιχνιδιού. Κρίνει με το υλικό που έχεις με την προσπάθεια που κάνει ο άλλος και με τις σημειώσεις που έχεις προσπαθείς να την καθοδηγήσεις για τα 5-10 πράγματα που πρέπει να κάνει στο χώρο για να συνεχίσει. Τώρα αν είμαι μαλακός ή αυστηρός εξαρτάται με το τι έχω απέναντί μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ελαστικός ή αντικειμενικός. Εκφέρω τη δική μου άποψη και για κάποιους μπορεί να είναι σωστή, για άλλους όχι.

Πώς βλέπεις την εξέλιξη του μόντελινγκ στην Κύπρο;
Στην Κύπρο υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός  ορισμός του μόντελινγκ και της πασαρέλας κλπ. Αν θέλει κάποια κοπέλα να κάνει διεθνή καριέρα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να πληροίς εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές και να κάνεις εντελώς διαφορετικά πράγματα. Εδώ τα κριτήρια είναι άλλα και πιθανόν τα κορίτσια μετά από αυτό να κάνουν κάτι στην τηλεόραση ή στα περιοδικά. Στο διεθνές χώρο είναι εντελώς άλλα τα κριτήρια και τα μοντέλα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόμαστε εμείς. Δεν μιλάμε για έναν όμορφο, χαλαρό κόσμο με χαρούμενα κορίτσια. 

Είναι δηλαδή πιο σκληρός ο χώρος;
Σου δίνει ο άλλος του ρούχα του και σου λέει αν μπεις μέσα καλώς, παίρνεις τη δουλειά. Πρέπει για παράδειγμα να έχεις ένα ύψος 1,80 και πάνω εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων που τα κορίτσια είναι πιο κοντά και αυτά είναι τα celebrity models που δημιουργήθηκαν από κάποιους για άλλους λόγους.

Πώς θα σχολίαζες με μερικές λέξεις την Κύπρια γυναίκα του σήμερα;
Οι γυναίκες της Κύπρου μου αρέσουν πολύ γιατί είναι χυμώδεις και δεν μιλώ από άποψη κιλών, αλλά χαρακτήρα. Τους αρέσει να ψάχνονται, να στολίζονται, έχουν το δικό τους mentality κι αυτό που κάνουν το κάνουν στα άκρα. Δηλαδή ή θα είναι πολύ ή θα είναι πολύ λίγο. 

Θα σκεφτόσουν ποτέ να κάνεις σχέση με Κύπρια αν σκεφτούμε ότι είναι ένας διαφορετικός κόσμος εδώ;
Ναι, εννοείται. Όπως σου είπα μου αρέσουν πολύ γιατί είναι εκδηλωτικές και πρόσχαρες. Τώρα θα μου πεις ότι ίσως να είναι εκδηλωτικές μαζί μου; Μιλάω πάντα από δική μου εμπειρία. 

Θα ήθελες κάποια στιγμή να παρουσιάσεις μία δική σου εκπομπή; 
Για ένα χρόνο ήμουν στην Ιταλία ως συμπαρουσιαστής σε μία εκπομπή εκεί. Εννοείται θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου στην τηλεόραση όμως βάση τη δική μου κατάσταση. Δηλαδή, ακόμη θεωρώ ότι εκπαιδεύομαι στην τηλεόραση. Όσο θράσος και να έχεις δεν μπορείς να παίζεις με αυτό το κομμάτι. Είναι ένα επικίνδυνο όπλο στα χέρια σου. Όταν βγαίνεις στο γυαλί επηρεάζεις και επηρεάζεσαι από πολλά πράγματα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το θέμα της τηλεόρασης. Αν το πάρεις επιπόλαια μπορεί να σε καταστρέψει ή και σε κάποιες περιπτώσεις να σε απογειώσει. Εγώ βρίσκομαι σε αυτό το χώρο και εκτίθεμαι πολύ και στο χώρο της μόδας και στο χώρο της τηλεόρασης και δεν το σκέφτομαι έτσι. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω πράγματα που με αντιπροσωπεύουν. Οπότε ο εαυτός μου λέει ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός και να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να κάνω την επόμενη κίνηση.

Η σχέση σου με το γυμναστήριο ποια είναι;
Η σχέση μου με το γυμναστήριο είναι σχέση αγάπης. Αν με βοηθήσει ο Θεός πραγματικά και έχω την υγεία μου θα ήθελα στο σπίτι μου να έχω ένα γυμναστήριο.  Να βρω ένα χώρο να στεγάσω για μένα. Περνάω τις περισσότερες ώρες και της προσωπικής μου ζωής στο γυμναστήριο γιατί είναι τρόπος ζωής και αγάπη για μένα. Δεν το κάνω για άλλους λόγους. Πρέπει γενικά να υπάρχει ένας προγραμματισμός στη ζωή του ανθρώπου δουλεία – γυμναστήριο – ξεκούραση, διαφορετικά δεν βγαίνει με όλα αυτά που μου συμβαίνουνε. 

Τι άλλο κάνεις στην Ελλάδα αυτή την περίοδο;
Είμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κάνω φωτογραφίσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάποιες δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, είμαι και μέτοχος σε κάποια μαγαζιά. Γενικότερα δεν κάθομαι ήσυχος, έχω ένα γεμάτο πρόγραμμα.
 
Σου μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος;
Ε άμα θέλει ο άνθρωπος όλα τα καταφέρνει και βρίσκει χρόνο για όλα. 

Στα προσωπικά σου σε ποια φάση σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;
Είμαι μόνος αυτή την περίοδο. Γενικά, έχω μία ηρεμία στη ζωή μου αν εξαιρέσουμε τις πολλές ώρες δουλειάς. Δεν θα έλεγα όχι φυσικά σε μία σχέση. Τα τελευταία χρόνια ίσως ακούγεται προς τα έξω ότι αλλάζω τις γυναίκες όπως τα πουκάμισα και δεν θέλω να μπω σε οποιαδήποτε δικαιολογία σε αυτό το κομμάτι. Όταν ένας άνθρωπος δεν μου κάνει, δεν μου κάνει. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μένω με κάποιο άτομο επειδή όλο αυτό έχει δώσει μία έκταση στην προσωπική μου ζωή. Από τη στιγμή που δεν έχω δεσμευτεί με κάτι ή δεν έχω οικογένεια το να είμαι σε μία συνεχή αναζήτηση μέχρι να βρω αυτό που πραγματικά του κάνω και μου κάνει, είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχουν αλλαγές. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος είτε είμαι με κάποιο άτομο για 5 λεπτά είτε μια ζωή θα είμαι το ίδιο γι’ αυτόν. 

Αντικειμενικά είσαι ένας ωραίος άνδρας. Έχεις φάει ποτέ χυλόπιτα από γυναίκα; Πώς το αντιμετώπισες; 
Αν επιμένω στις επιλογές μου, και δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό αυτό ή όχι, τα καταφέρνω. Ακόμη κι αν είχα φάει κάποια απόρριψη στη συνέχεια τη διεκδίκησα και την κέρδισα. 

Τελικά οι άνδρες κολλούν με τις δύσκολες γυναίκες και το κυνήγι; 
Η φύση και ο ρόλος του άνδρα νομίζω αυτός είναι. Να είναι κυνηγός. Από κει και πέρα πρέπει να επιμένεις για τα θέλω και τις επιλογές σου και όχι μόνο στις σχέσεις. Τώρα οι αντοχές του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές. 

Η εμπειρία σου με την Ελένη πώς είναι;
Η Ελένη είναι ένα σχολείο για μένα. Είναι μονοπώλιο και Ελλάδα και από ότι κατάλαβα και Κύπρο. Πριν την γνωρίσω αν με ρωτούσες θα σου έλεγα σιγά απλά έτυχε, είναι ο κόσμος έτσι κλπ, όμως τώρα ξέρω ότι είναι ένα φαινόμενο μοναδικό. Είναι ένας άνθρωπος που σε μαγεύει μέσα από την τηλεόραση, έχει ένα χάρισμα που σε καθηλώνει. Είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να σε κάνει να χάσεις τα λόγια σου. Μαθαίνεις πολλά πράγματα μαζί της. Να σέβεσαι την τηλεόραση, να σέβεσαι τον τηλεθεατή και αυτό που κάνεις. 
 
Πράξια Αρέστη
 
 
 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»