NULL

Ο Chef του εστιατορίου Ζυγός, Νικόλας Κωνσταντίνου, μοιράζεται μαζί μας την δική του συνταγή, για να φτιάξουμε σοκολατένια κέικ με σάλτσα από μούρα του δάσους.  
Υλικά για το κέικ σοκολάτας 
•    40γρ ζάχαρη
•    30γρ κακάο
•    30γρ αλεύρι φαρίνα
•    1γρ BP
•    1γρ σόδα
•    1γρ αλάτι
•    12γρ λαδί
•    25γρ γάλα
•    30ml ζεστό καφέ
•    12γρ αυγό 
(Συνταγή για 2 μερίδες)
Εκτέλεση: 
•    Στην λεκάνη του μίξερ βάλτε όλα τα στερεά υλικά και ανακατέψετε καλά
•    Προσθέστε όλα τα υγρά υλικά εκτός το αυγό που θα το προσθέσετε τελευταίο και ανακατέψτε να ενωθούν καλά
•    Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών μέχρι το κέντρο να είναι στεγνό

Υλικά για τη σάλτσα από μούρα  
•    30γρ μούρα 
•    10γρ ζάχαρη άχνη
•    5ml γλυκόζη

Εκτέλεση: 
•    Για την σάλτσα, προσθέστε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και κτυπήστε τα καλά να γίνουν ομοιογενές μείγμα 
 

Δειτε Επισης

Έγκυος η νικήτρια του MasterChef
Δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον Μπρούνο Τσερέλα
Δραματικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς»-O Xρήστος σκοτώνει το μωρό της Αφροδίτης
Η τρυφερή φωτογραφία της Φωτεινής Πετρογιάννη για τα πρώτα Χριστούγεννα με τον νεογέννητο γιο της
«Στην Αμερική όλοι είναι ξετρελαμένοι με την Χάρις Αλεξίου και την Μαρία Καβογιάννη»
Έγκυος πρώην παίκτρια του GNTM
Θύμα απάτης ο Γιώργος Λιάγκας
«Ο Καρβέλας με ρώτησε πόσα θέλω για να αφήσω τη "μαϊμού" και να έρθω στην ορίτζιναλ»
Oι εξελίξεις στο «Grand Hotel»-Η Κυβέλη στήνει μία ακόμα μεγάλη προδοσία
Ο Ψινάκης μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία του-«Δεν είναι καρκίνος του προστάτη, είναι σχεδόν, πριν»