Δώρα Χρυσικού: «O σύντροφός μου με φρόντισε πολύ. Ήταν σοκ ο καρκίνος. Έπεσαν τα μαλλιά, τα φρύδια, όλα»

Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την «μάχη» της με τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι αρρώστησα από καρκίνο επειδή λέω κατάρες στην #GiTisElias»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δώρα Χρυσικού ήταν η σημερινή καλεσμένη στο #Buongiorno. Η ηθοποιός που έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την περιπέτειά της με τον καρκίνο, αναφέρθηκε στην τεράστια στήριξη που είχε από τον σύντροφό της, και στο πόσο τη βοήθησε όλο αυτό.

«Δεν μαγειρεύω στο σπίτι γιατί είναι ο σύντροφός μου σεφ και μαγειρεύει αυτός. Με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ και στην αρρώστια. Ήταν ένα κρας τεστ. Μετράει η εγγύτητα, η αγάπη και η τρυφερότητα. Ήταν ένα σοκ για μένα η αρρώστια μου. Είχαν πέσει τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου όλα. Ήθελα να κάμνω παιδί. Ο Νίκος έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Όταν τον γνώρισα του είπα ότι θα ήθελα να αποκτήσω αυτή την εμπειρία. θα μπορούσε να μην το θέλει. Μου είχε πει: «είμαι πατέρας αλλά όταν είσαι με μία γυναίκα που σου λέει ότι θέλει παιδιά, εγώ είμαι μαζί σου σε ό,τι αποφασίζεις». Είναι θέμα τύχης νομίζω, δεν υπάρχει μυστικό. Είχαμε γνωριστεί σε μία συναυλία με τον σύντροφό μου. Είναι η συγκυρία, η χρονική στιγμή, η συγχρονικότητα είναι και η καθημερινή προσπάθεια, να τον διεκδικείς και να τον σέβεσαι τον άνθρωπο σου», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

«O σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος που με φροντίζει πολύ, και με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ και στην αρρώστια μου. Ήταν ένα γερό crash test αυτή η στιγμή. Ήμασταν χρόνια μαζί όταν προέκυψε… Αυτό που μου συνέβη ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ και πρακτικό και οπτικό για τον άνθρωπο που είχε συνηθίσει να σε βλέπει αλλιώς, νομίζω ότι κράτησε το συστατικό αυτό που ήμουν, γιατί ο ίδιος άνθρωπος ήμουν.

Η όψη άλλαξε πολύ, ήταν πού άμεσο… Καμιά σχέση δε κρατιέται για πολύ χρόνο μόνο σε αυτή τη βάση… Δεν είναι δεδομένο ότι θα έχεις τη στήριξη του συντρόφου… Επειδή συνομιλώ με πολλές γυναίκες που πέρασαν κάτι αντίστοιχο, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό, μου λένε ότι πέρα από το ζόρι με τα παρελκόμενα που έχει η νόσος, είχαν να αντιμετωπίσουν και το θέμα του συζύγου τους που τους άφησαν» εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός περιέγραψε, επίσης, ένα πρόσφατο περιστατικό με μία κυρία που ήταν στη διαδικασία χημειοθεραπειών και τη φροντίδα του συντρόφου της. «Ήταν ο σύντροφός της δίπλα, τη φρόντιζε, τη χάϊδευε και την κοιτούσε μέσα στα μάτια. Στο τέλος τους έκανα νόημα για να τους δω και είπα εγώ στην γυναίκα ότι είναι μία κούκλα. “Δεν είναι; Είναι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου” είπε ο σύντροφός της. Με συγκίνησαν τόσο πολύ» σημείωσε.

«Αυτά είναι… Όλα τα άλλα…» είπε βουρκωμένη η Φαίη Σκορδά. «Συγκινούμαι πάρα πολύ. Όσο εκνευρίζομαι με κάποιους άνδρες -πολλές φορές έχω τοποθετηθεί- πόσο συγκινούμαι με τους άνδρες που είναι τόσο δίπλα στις γυναίκες τους. Η αληθινή αγάπη είναι αυτή».

Για τον μονόλογο «18/9» βασισμένο στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «Υλοποίησα τον μονόλογο ενώ βρήκα πολλά εμπόδια και απορρίψεις και κλειστές πόρτες. Με όλα τα πράγματα που έχουν κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο, έχουν μια τάση να κομματοποιούνται ενώ δεν είναι κομματικά. Αυτά αφορούν στην κοινωνία, είναι ανθρώπινο. Η δολοφονία του Παύλου είναι η αφορμή του μονολόγου. Η θεματική του μονολόγου είναι ο φόβος του πράττειν. Έχουμε όλοι μας κοινή αφετηρία, το ότι είμαστε ενάντια στον φασισμό. Είναι ένα έργο που το κάνω με την ψυχή μου και αφήνω ένα κομμάτι μου στο θέατρο. Είναι πολύ προσωπική παράσταση για μένα. Έχω βάλει όλη μου την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στην υποκριτική, και πάλι δεν αρκεί. Θέλει μια προσωπική κατάθεση. Ο Παύλος Φύσσας είναι ο «δικός μου άγνωστος». Ο Παύλος τότε θυσιάστηκε. Μπήκε μπροστά για να σώσει τους φίλους του, κατάλαβε την επικινδυνότητα και θυσιάστηκε».

Η Δώρα Χρυσικού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων συμμετοχή της στην “Γη της Ελιάς”.

«Είναι κόντρα ρόλος για μένα και το κάνω με τεράστια αίσθηση ευθύνης. Έχω αγαπήσει την «Αρετή». Είναι εμμονική, δεν μπορεί να «καταπιεί» ότι ο Στάθης παντρεύτηκε την Ιουλία. Νιώθει βαθιά προδομένη και πληγωμένη. Δεν μπορεί να βρει έναν σύντροφο να συνεχίσει την ζωή της. Με μεγάλη ευκολία μαθαίνω τις κατάρες. Δεν αυτοσχεδιάζω δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τέτοια πράγματα. Γελάω με τις κατάρες. Πλέον ο κόσμος μου ζητά να του πω μία κατάρα! Τον πρώτο χρόνο μου έλεγαν ότι «σκιάζονται». Μάλιστα έχουν σχολιάσει ότι νόσησα από καρκίνο επειδή έλεγα κατάρες στον ρόλο μου. είχα σοκαριστεί αλλά δεν απαντάω σε τέτοια. Νευρίασα με αυτά τα σχόλια. Δεν μπλέκομαι με διάλογο με το κοινό. Κάποια στιγμή έβαλα ένα  φρένο γιατί είπα πως δεν μπορώ να «τρώω ξύλο» επειδή κάνω έναν ρόλο», τόνισε.

Δειτε Επισης

Χρήστος Μενιδίατης: «Ήταν ξαφνικός ο καρκίνος του πατέρα µου. Το κακό, µαύρο ταξίδι, τράβηξε πέντε χρόνια»
Ο Αμερικανός ράπερ Lil Durk, συνελήφθη για υπόθεση δολοφονίας!
O Wiz Khalifa παραπέμφθηκε σε δίκη στη Ρουμανία - Κάπνισε μαριχουάνα στη σκηνή
Κατερίνα Στικούδη: «Kατεβαίνω σε αγώνες crossfit! Θέλω να ξεπεράσω το ταβάνι, να βοηθήσω την ψυχή μου!»
Γιάννης Δρακόπουλος: «Ξοδεύω τα χρήματά μου στα αυτοκίνητα, έχω τρέλα. Εκεί μου φεύγουν»
Ο Νίνο αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη
Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Μετάνιωσα που μίλησα για τον πατέρα μου, είναι στη ζωή αλλά δεν έχουμε σχέσεις»
Δώρα Χρυσικού: «O σύντροφός μου με φρόντισε πολύ. Ήταν σοκ ο καρκίνος. Έπεσαν τα μαλλιά, τα φρύδια, όλα»
«Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμπαινε στα δωμάτια όλων! Πληρωνόταν από την Άννα Φόνσου. Την έσπρωξε να πέσει»
Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν είχα σφυγμό, ένιωθα πως καίγομαι. Έφυγα... συνήλθα 31 ώρες μετά στην εντατική»