Super Κική: «Eίναι ρατσιστές οι Έλληνες. To Αλβανός τρυπάει τα αυτιά το 2024, όπως το Πακιστανός, το χοντρός»

Ξεσπά η Σούπερ Κική για Μάστορα, Fipster, Καινούργιου, Γκουντάρα & Κάκκαβα: «Είναι ο κλασσικός μα@@@ς θείος που υπάρχει στη γη και η γυναίκα του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Super Κική δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και απαντά μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα, αλλά και την Κατερίνα καινούργιου.

Αρχικά ανέφερε: «Ακούω συνέχεια στα πάνελ να λένε “γιατί της δίνουμε βήμα”. Καραμέλα αυτό. «Εμείς φταίμε». Αφού εσείς φταίτε για ποιον λόγο με παίζετε όλη μέρα; Για ποιον λόγο με πήραν τηλέφωνο να πάω στο πλατό, να κάτσω στο πάνελ με όλους αυτούς που είναι με τα μαχαίρια. Είπα στη δημοσιογράφο κατά λέξη «Δεν μπορώ να έρθω στο τραπέζι με πέντε φίδια, να παλέψω να υποστηρίξω τον εαυτό μου». Είχα σκοπό να πάω πραγματικά, όμως δεν νομίζω ότι έχει αξιοπρέπεια να πας εκεί πέρα, είναι πλέμπα.»!

Και σε άλλο σημείο μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Αν θέλει τόσο η Κατερίνα Καινούργιου – που πραγματικά δεν της κρατάω κακία, θα έπινα και δέκα καφέδες μαζί της. Ξέρω τι είναι η Καινούργιου δεν τη φοβάμαι. Όμως μπορώ να πάω για καφέ μαζί της και να πούμε γκομενικά. Διαχωρίζεται αυτό. Δεν θα την κάνω φίλη, έχω φίλους, της είπα όμως αν θέλει να έρθει στη δική μας εκπομπή στο Youtube, που θα είναι πιο τίμια τα πράγματα, δεν θα υπάρχει μοντάζ, θα το δει το βίντεο, θα την πάρουμε αγκαλιά, θα της δώσουμε ό,τι δώρα θέλει, που θα την κεράσουμε φαγητά και θα είναι όλοι φιλικοί. Ο Fipster ήρθε εδώ και τον αγκάλιασαν όλοι. Αυτό είναι παιδεία, όχι αυτά που λένε στα πάνελ. Δεν μπορούν και δεν ξέρουν»!

Και υπογράμμισε: «Η δουλειά του δημοσιογράφου θεωρώ ότι έχει γίνει η πιο ντροπιαστική δουλειά. Αλλά ντροπή στα αλήθεια, δεν το λέω για πλάκα. Έχει δημιουργηθεί μια δουλειά, που θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ σημαντική, να έχει βαρύτητα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη δημοσιογραφία, αλλά ποια είμαι εγώ να τα πω; Πρέπει να κάνεις έρευνα κυρίως. Όταν βγαίνουν και λένε “η σάτιρα πρέπει να έχει τα όρια της” και η δημοσιογραφία σας πρέπει να έχει τα όρια της».

Για τον Χρήστο Μάστορα τόνισε: «Τον Μάστορα τον λένε εδώ και χρόνια “Αλβανό, Αλβανό, Αλβανό”, υπάρχει ένα άρθρο που λέει ότι είναι Βορειοηπειρώτης. Από κάτω “βιασμός” στον Μάστορα. Ξέρω ότι απλά τον λένε Αλβανό συνέχεια και ο Μάστορας τσιγκλίζεται με αυτό. Τώρα πρόσφατα τον κατηγορούσαν για την Μαρινέλλα. Όταν διαβάζω τέτοια άρθρα εδώ στο κανάλι, σατιρίζω την αηδία και την ψευτιά της τηλεόρασης. Είπα ξεκάθαρα, ειρωνικά. Υποστήριξα τον Μάστορα. Π@@@α του ο Μάστορας. Αν νιώθεις, Μάστορα, ότι είναι οκ να είσαι στην άκρη, βγες και εξήγα τους.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ μιλούσα κανονικά με τον άνθρωπο, έχω ειρωνευτεί αυτούς που λένε τον Μάστορα Αλβανό και τον βρίζουν και αυτό τελειώνει εδώ πέρα. Την καριέρα του την έχει, χ@σ@@@ ο Μάστορας. Δεν χρειάζεται να μιλήσει σοβαρά, κάνε τουλάχιστον κάτι να σώσεις ό,τι αυτό που τρώω εγώ. Αν έλεγα Ιταλός δεν θα έλεγαν τίποτα, για να καταλάβετε πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες. Η Καινούργιου έκανε ακριβώς αυτή τη φάτσα στην εκπομπή, τύπου Αλβανός. Ο Fipster γιατί έκρυψε την φάτσα του; Τι τον κλώτσησε; Η λέξη Αλβανός τρυπάει τα αυτιά το 2024, όπως το Πακιστανός, το χοντρός κλπ. ».

«Δεν έχω μίσος ούτε για έναν άνθρωπο από όσους έχω αναφέρει. Ό,τι και να πω, εκείνη τη στιγμή είναι μια περσόνα ανάλογα πώς θα ξυπνήσω» κατέληξε!

Aνάμεσα σε αυτούς που τα «έβαλαν» μαζί της ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα.

Η Σούπερ Κική, ανάμεσα σε όλα αυτά που είπε, σχολίασε και το γνωστό ζευγάρι δημοσιογράφων.

«Ξέρεις πόσοι Γκουντάρες, ίδιοι ακριβώς υπάρχουν; Είναι οι πιο κλισέ άνθρωποι που υπάρχουν. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ο κλασσικός μα@@@ς θείος που υπάρχει στη Γη και η γυναίκα του. Η θειά και ο θειός. Γέλα με τη θεία και τον θείο, δες πόσο δυστυχισμένοι είναι. Ξέρεις τι είναι όλη μέρα να κρατιέσαι να είσαι ψεύτικος; Σκέψου αυτό 24/7. Δεν θυμάμαι ποτέ τις κατίνες που με βρίζουν στα πάνελ μου φαίνονται όλοι ίδιοι. Για να μη θυμάμαι ποιοι είναι, κάτι σημαίνει αυτό» είπε, μεταξύ άλλων η γνωστή Influencer για Γκουντάρα – Κάκκαβα.

Δειτε Επισης

Καλλιτεχνικό κατινάζ: Οι Droulias Brothers περιέβαλαν την Κατερίνα Καινούργιου για τη... Δανάη Μπάρκα
Tα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας του Romain Gavras στον Βώλακα με τη Salma Hayek!
O Στηβ Μιλάτος τον αποκάλεσε κακό και κομπλεξικό και ο Fipster άνοιξε on camera τα μηνύματα που του έστειλε
Γιώργος Καπουτζίδης: «Τη δεύτερη σεζόν για τις #Σέρρες την έχω γράψει. Ο ΑΝΤ1 έχει μία στάση ακαταλαβίστικη»
Super Κική: «Eίναι ρατσιστές οι Έλληνες. To Αλβανός τρυπάει τα αυτιά το 2024, όπως το Πακιστανός, το χοντρός»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ακυρώσε εμφάνιση του σε νυχτερινό κέντρο λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας - Η ανακοίνωση
Η Βίκυ Καγιά σε μια εξομολόγηση ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA
Ομορφαίνουν οι Κυριακές μας με τη βραδινή εκπομπή «SUNDAY NIGHT»
Ξέσπασε on air η Λιάνα Κανέλλη για τους Droulias Brothers και την αδι-ανόητη μαντιάδα στον Ηλία Κασιδιάρη
Εξοργισμένη on air η Ελένη Τσολάκη με εκπρόσωπο της εκκλησίας για την πρεμιέρα του #BrocebackMountain