H Ευγενία Σαμαρά προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Έχω κάνει τις κινήσεις που θα μου δώσουν χρόνο»

«Προσπαθώ να τοποθετήσω και να αποδεχτώ τις φοβίες μου, για να δω πραγματικά ποια είναι τα δικά μου θέλω. Το κομμάτι μου που θέλει παιδιά, γιατί τα θέλει; Τα βάζω λίγο κάτω, χωρίς εμμονή για μια απάντηση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στο #ladylike και στη δημοσιογράφο Μαριλέλλα Αντωνοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε για τον φόβο που έχει για να γίνει μαμά και την κοινωνική πίεση που βιώνει μία γυναίκα. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων για να είναι πιο ήρεμη από άποψη χρόνου.

«Αυτό το “γιατί δεν έχεις κάνει παιδιά” ίσως σε ενοχλεί περισσότερο όταν δεν έχεις λύσει κάτι μέσα σου κι εσύ. Φέρνω σαν παράδειγμα φίλες μου που έχουν αποφασίσει ότι δεν θέλουν να γίνουν μάνες. Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν, απαντάνε απλά “δεν θέλω και πολύ” και όλα τελειώνουν εκεί. Ομοίως, εκείνος που ρωτάει, ίσως, ούτε αυτός έχει λύσει κάτι μέσα του, ίσως έχει καθρεφτίσει πάνω στον άλλο άνθρωπο κάτι δικό του. Αυτό συμβαίνει συνήθως. Οι άνθρωποι που έρχονται και μας ρωτάνε είναι γιατί είτε το έχουν κάνει και κάτι τους ζορίζει σε αυτό, είτε δεν το έχουν κάνει και θέλουν να πετάξουν το άγχος τους πάνω στον άλλο. Αν εσύ έχεις πάρει την απόφαση και ξέρεις ποια είσαι, δεν νομίζω ότι μπορεί πια να σε επηρεάζει αυτή η ερώτηση» δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Εγώ θα σου πω ότι σε σχέση με τις φοβίες μου που είναι και πολύ προσωπικές, είμαι σε μία φάση που κάπως προσπαθώ να τις τοποθετήσω και να τις αποδεχτώ για να δω πραγματικά ποια είναι τα δικά μου θέλω. Το κομμάτι μου, δηλαδή, που λέει ότι θέλει παιδιά, γιατί τα θέλει; Τα βάζω λίγο κάτω αλλά πλέον χωρίς εμμονή για μια απάντηση εδώ και τώρα. Παράλληλα, έχω κάνει τις κινήσεις που θα με ηρεμήσουν και θα μου δώσουν χρόνο. Έκανα για παράδειγμα, κρυοσυντήρηση ωαρίων. Φυσικά υπάρχουν άλλες 18.000 λύσεις αν θέλει κάποιος μεγαλώνοντας να γίνει γονιός.

Και όταν βρίσκομαι μπροστά σε ανθρώπους οι οποίοι κάτι θέλουν να προβάλλουν κάτι δικό τους πάνω μου, πηγαίνω στο κέντρο μου και λέω “αυτό δεν έχει να κάνει με μένα τώρα”» πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά.

Photo-shared-by-Evgenia-Samara-on-October-17-2024-tagging-@marilellantonopoulou-@harisstamatopoulos-@ladylike.gr-@aggelikikalamara-@ioanna.angeli_beauty_lounge-and-@_spaceblank_.-Mporei-na-einai-eikona-1-at

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε και στο #PameDanai και από το πρώτο λεπτό έγινε κατανοητό πόσο φιλικές σχέσεις διατηρεί με τη Δανάη Μπάρκα. Ωστόσο, πολύ σύντομα αντιληφθήκαμε ότι μόνο η μία από τις δύο γυναίκες έχει καλή μνήμη…

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να αναφέρει πως μοιραζόταν το ίδιο καμαρίνι με την Ευγενία Σαμαρά όταν έπαιζαν στις «Μάγισσες της Σμύρνης». Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους ήταν ο εξής:

Δ.Μ. Έχουμε κάνει καμαρίνι «Μάγισσες της Σμύρνης» δύο χρόνια.
Ε.Σ. Δύο χρόνια γιατί κάναμε;
Δ.Μ. Δύο σεζόν.
Ε.Σ. Όχι, μία σεζόν παίζαμε.
Δ.Μ. Όχι. Φλεβάρη και μετά συνεχίσαμε και τον Σεπτέμβρη.
Ε.Σ. Όχι.
Δ.Μ. Ναι.
Ε.Σ. Αγάπη μου όχι. Απλά πήραμε παράταση και παίζαμε μέχρι Μάρτιο. Δεν πήγαμε Σεπτέμβριο. Σε λατρεύω! Γεια σας! Αποχωρώ!
Δ.Μ. Είχαμε περάσει ωραία. Γενικά δύσκολος συνδυασμός.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο κινητό της, αποκατέστησε την αλήθεια. «Έχετε δει κάποια μηνύματα που έρχονται και είναι σαν να σε βρίζουν; Μου γράφουν «Έλεος! Μία χρονιά ήταν οι Μάγισσες της Σμύρνης, δεν συνεχίσατε». Ωραία, συγγνώμη! Περάσαμε ωραία, γι’ αυτό», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για τη σειρά «Έχω παιδιά» του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είμαστε 20 ώρες την ημέρα εκεί, είμαστε σαν οικογένεια. Τα παιδιά μας λένε μαμά και μπαμπά. Έχω φτάσει 37 χρονών, θα μπορούσα να είμαι μαμά. Φέτος, μετά από τρία χρόνια στον ‘Σασμό’, δεν ήθελα να κάνω κάτι δραματικό αλλά ήθελα να με δουν σε κάτι άλλο».

«Με όλα τα παιδιά κάνω πολύ παρέα. Θέλω να περνάω χρόνο μαζί τους. Έχω οικειότητα άρα δεν θα σκεφτώ πως επειδή τώρα έρχομαι σε επαφή με παιδιά, θα σκεφτόμουν αυτόν τον ρόλο. Αν μου πουν θα κάνεις παιδιά και θα είναι σαν αυτά της σειράς, τότε ναι το θέλω».

Όπως λέει, έχει τα Σαββατοκύριακα κενά και δεν δουλεύει.

«Έχω δύο μέρες που θα ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω. Ο ύπνος είναι βασικό πράγμα και το πρωινό ξύπνημα δεν είναι του γούστου μου. Δεν καταλαβαίνω την ‘ανωμαλία’ που έχουν κάποιοι άνθρωποι και ξυπνάνε νωρίς».

Αναφερόμενη στα social media, είπε:

«Δεν καταλαβαίνω τον όρο influencer, δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί. Για εμένα είναι και δουλειά. Μου καλύπτει ένα οικονομικό κομμάτι και με βοηθάει στο επάγγελμά μου στο να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και θέλω να τα δείχνω. Τις πολύ προσωπικής μου ζωής δεν τα μοιράζομαι. Αισθάνομαι ότι δεν θέλω να έχω άποψη για τα πάντα. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου πρώτα. Παλιότερα ήμουν πιο παρορμητική αλλά τώρα παίρνω απόσταση για να αποφασίσω τι πιστεύω».

Όπως λέει,  δεν την ακουμπάει καθόλου το ό,τι γράφεται για εκείνη.

«Είμαι ευνοημένη και δεν έχω πέσει στο ‘μάτι του κυκλώνα’. Δεν έχω νιώσει αυτή τη βία τόσο έντονα. Παλιά ένιωθα την ανάγκη να πω πως δεν ισχύει, αλλά πλέον δεν με ακουμπάει».

Η Ευγενία Σαμαρά λέει πως μετά το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, το «Suits», την άλλαξε και ένιωθε πιο ελεύθερη με τον εαυτό της και με το τι θα πει.

«Δεν έχω εγωισμό με τους φίλους μου. Είμαι δίκαιη. Στις συντροφικές σχέσεις πατιούνται άλλα κουμπιά και μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση. Με τους φίλους μου δεν αισθάνομαι ότι θα με απορρίψουν και είμαι πιο λειτουργική. Στις συντροφικές σχέσεις πιο δύσκολα εκτίθεμαι».

Δειτε Επισης

«Κόλαφος» η Άννα Φόνσου για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Έχει παίξει λίγο θέατρο, έχει παίξει όμως στο τσίρκο»
O Liam Payne αντάλλαζε μηνύματα με τη Nicole Scherzinger λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Το μήνυμα της
O Γιώργος Λιάγκας απαντά σε Γιώργο Καπουτζίδη & Φώτη Σεργουλόπουλο: «Oι gay δεν υποχρεούνται να το πουν»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι γυναίκα περιποιημένη, attractive, θηλυκιά. Για μένα ένας ήταν ο άντρας, ο ναύαρχος»
Καλλιτεχνικό κατινάζ: Οι Droulias Brothers περιέβαλαν την Κατερίνα Καινούργιου για τη... Δανάη Μπάρκα
Η αντίδρασή του Γιάννη Ποιμενίδη όταν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά
Έξαλλη η Μαρία Σολωμου με ομελέτα σε μαγαζί στο Κολωνάκ: «Είπα ότι δεν την θέλω, η κοπέλα δεν είχε ντροπή»
H Μαρία Αντωνά λύγισε για τη μητέρα της on camera: «Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων»
Δύσκολες ώρες για την Κάρμεν Ρουγγέρη - Πέθανε ο σύζυγός της, Ανδρέας Κουλουμπής
Αθηνά Οικονομάκου: «Μία φορά το ανέβασα το βίντεο και υπάρχει… Τι άλλο θα ακούσω…; Είναι προσβλητικό!»