Κατερίνα Τσάβαλου: «Ο χωρισμός μου πέρασε...σβηστά από τους δημοσιογράφους. Bγήκε όταν έπρεπε»

«Oι γυναίκες σκεφτόμαστε το διαζύγιο ως αποτυχία. Αλλά τελικά δεν έχει νόημα αυτό. Για ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό! Το παιδί μας είναι πάνω από όλα και είναι καλύτερα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Κατερίνα Τσάβαλου υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή #ΚαλύτεραΑργά την Πέμπτη 24/10.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Δημήτρη Στεργίου.

«Έχω υπάρξει σε σχέση που ένιωθα ότι είμαι τρελή και έλεγα ότι είμαι ένα βήμα πριν από το ψυχιατρείο. Για αυτό σκέφτομαι ότι θέλω να έχω πια στη ζωή μου ή να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που μου βγάζουν τον καλύτερό μου εαυτό! Θέλω να υπάρχει ανταλλαγή ενέργειας με τους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν μου έχει λείψει η θαλπωρή. Ο κόσμος φοβάται να κάνει και να πει αυτό που πραγματικά θέλει. Θέλω πιο ελεύθερους ανθρώπους και στο πλησίασμα, μου έχει λείψει αυτό. Πάντα κάπως προσπαθώ να σπάσω τον πάγο. Γιατί να μην προσπαθήσει να το κάνει και κάποιος άλλος για εμένα; Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν καλά, το έχω ανάγκη, το θεωρώ υποχρέωσή μου! Μου έχει κάνει κακό αυτό. Θα ήθελα να τους κάνω να αισθανθούν άβολα», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Και συνέχισε: «Ο χωρισμός πέρασε όπως ήθελα, πέρασε “σβηστά”. Οι δημοσιογράφοι το ήξεραν και δεν έγραψαν τίποτα. Βγήκε όταν έπρεπε! Νομίζω ότι οι γυναίκες σκεφτόμαστε το διαζύγιο ως αποτυχία. Αλλά τελικά δεν έχει νόημα αυτό. Για ό,τι γίνεται γίνεται για καλό! Το παιδί μας είναι πάνω από όλα. Είναι προτεραιότητα το παιδί και για τους δύο και εκεί λες ότι είναι καλύτερα».

«Επιτυχία θεωρώ ότι είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου κι όταν δεν έχεις τίποτα! Να είσαι ευγνώμων με την ύπαρξή σου. “Αυτομαστιγώνομαι” συνέχεια, ακόμη και για το παιδί. “Γιατί του φώναξα;”, θέλω να το σταματήσω, με έχει κουράσει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και γεμάτη κουβέντα γύρω από τη μητρότητα, το διαζύγιο και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γονείς σε μία τέτοια ιδιαίτερη κατάσταση.

«Η δημοσιότητα πιο πολύ με φρικάρει σε σχέση με άλλες μαμάδες. Μου έχει τύχει να είμαι σε παιδικό πάρτι, σε παιδική χαρά και να μιλάω με μία, αυτή είχε εκείνη την ώρα το κινητό της. Μου μιλάει, κάτι λέμε για τα παιδιά, και σε κάποια φάση με ρωτάει: καλέ, είχες πάρει τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη;», περιγράφει η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Την ώρα δηλαδή που μιλούσαμε με έψαχνε στο ίντερνετ και έβλεπε κιλά, τα πάντα. Αυτό με φέρνει σε μία αμηχανία, όπως όταν με ρωτάνε για άλλους ηθοποιούς να χωρίσανε και τα λοιπά», προσθέτει η ηθοποιός.

«Δεν είναι φοβερό που τα κιλά απασχολούν τόσο πολύ τον κόσμο; Τώρα μου λένε: μπράβο σου, έγινες όπως ήσουν. Είμαστε υποκριτές. Μας απασχολούν τα κιλά, το με ποιον είναι ο ένας και ο άλλος, όλα αυτά που λέγονται στις εκπομπές και λέμε ότι δεν πρέπει να λέγονται. Όλα αυτά περί bodyshaming είναι όλα μούφα. Αν καθίσεις στις παρέες και ακούσεις τι λέγεται…», σημειώνει στη συνέχεια η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Όταν μας κάνουν ένα κομπλιμέντο, είναι σαν να θέλουμε να το διώξουμε. Όταν σου πουν ότι πήρες κιλά, κάπως θα το συζητήσεις», υπογραμμίζει η ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δειτε Επισης

«Κόλαφος» η Άννα Φόνσου για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Έχει παίξει λίγο θέατρο, έχει παίξει όμως στο τσίρκο»
O Liam Payne αντάλλαζε μηνύματα με τη Nicole Scherzinger λίγο πριν φύγει από τη ζωή - Το μήνυμα της
O Γιώργος Λιάγκας απαντά σε Γιώργο Καπουτζίδη & Φώτη Σεργουλόπουλο: «Oι gay δεν υποχρεούνται να το πουν»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι γυναίκα περιποιημένη, attractive, θηλυκιά. Για μένα ένας ήταν ο άντρας, ο ναύαρχος»
Καλλιτεχνικό κατινάζ: Οι Droulias Brothers περιέβαλαν την Κατερίνα Καινούργιου για τη... Δανάη Μπάρκα
Η αντίδρασή του Γιάννη Ποιμενίδη όταν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά
Έξαλλη η Μαρία Σολωμου με ομελέτα σε μαγαζί στο Κολωνάκ: «Είπα ότι δεν την θέλω, η κοπέλα δεν είχε ντροπή»
H Μαρία Αντωνά λύγισε για τη μητέρα της on camera: «Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων»
Δύσκολες ώρες για την Κάρμεν Ρουγγέρη - Πέθανε ο σύζυγός της, Ανδρέας Κουλουμπής
Αθηνά Οικονομάκου: «Μία φορά το ανέβασα το βίντεο και υπάρχει… Τι άλλο θα ακούσω…; Είναι προσβλητικό!»