Κατερίνα Μισιχρόνη: «Στην Αίγυπτο μας έβαλαν για δύο μέρες στο κρατητήριο, μας θεώρησαν κατάσκοπους»

«Επικοινωνήσαμε τότε με την πρεσβεία για να εξηγήσουμε τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι άνθρωποι είναι τσιτωμένοι, οπότε έχει αυξηθεί και ο βαθμός της επικινδυνότητας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Κατερίνα Μισιχρόνη φιλοξένησε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό του #Buongiorno στο Μεγάλο Κανάλι.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια του «Ταμπού» μίλησε από καρδιάς για την αδυναμία που έχει στα ταξίδια στο εξωτερικό και το πλέον περίεργο σκηνικό που έχει ζήσει σε ένα απ’ αυτά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και τον ρόλο της στη νέα σειρά «Ταμπού».

«Αυτή η πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που μετά από δύο χρόνια στο θέατρο είχα λίγο κουραστεί, έλεγα ότι θέλω τηλεόραση και ήρθε η πρόταση του Αντρέα. Ήταν ένα timing καλό και ο ρόλος που μου πρότειναν και όλη η συνεργασία».

«Αυτός ο Κυριάκος μάς έχει βγάλει την ψυχή η αλήθεια είναι. Θα συμβούν διάφορα πράγματα, θα φύγει από τα Γιάννενα και θα θελήσει να ζήσει μόνος του στην Αθήνα. Θα μας προκαλέσει μια τεράστια ταραχή. Είναι και αυτό με τη Μυρτώ το βίντεο που έχει κάνει μια τεράστια βλακεία, διακυβεύονται σοβαρά ζητήματα με τον Κυριάκο. Δε θέλω καθόλου να φύγει και φεύγει πολύ απότομα και ξαφνικά και αυτό που συμβαίνει και με το βίντεο και με τη Μυρτώ είναι σοβαρό. Εγώ με τον Λουκιανό είμαι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Κάποια στιγμή ο γάμος μας θα διαταραχθεί σοβαρά επειδή θα δω κάτι», λέει η ίδια.

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει:

«Αγαπώ πολύ τα ταξίδια, την αίσθηση της φυγής. Μου αρέσουν πολύ τα αεροπλάνα, τα τρένα, όλα τα μεταφορικά μέσα και έχω μια… να ανακαλύψω κάπως τον κόσμο, μου αρέσει. Έχω ταξιδέψει πολύ μόνη μου και με παρέα. Τα ταξίδια μόνη μου τα έχω απολαύσει πάρα πολύ. Επειδή είμαι λίγο εξωστρεφής γνωρίζω κόσμο. Έχω γνωρίσει πολύ ωραίο κόσμο μέσα από αυτά τα ταξίδια».

«Το πιο περίεργο που μου έχει τύχει σε ταξίδι ήταν όταν μου συνέβη κάτι πιο επικίνδυνο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε αστείο. Στην Αίγυπτο όπου μας σταμάτησαν, μας πήγαν σε ένα κρατητήριο γιατί θα περνούσαμε από μια περιοχή με τις φίλες μου για να πάμε στην Ερυθρά Θάλασσα. Εκεί λοιπόν, για να πας στο Blue Lagoon, περνάς από μια περιοχή που είναι λίγο περίεργη και επικίνδυνη και έχει στρατό».

«Οπότε θεώρησαν ότι, επειδή είμαστε από την Ευρώπη, είμαστε κατάσκοποι που κάτι θέλουμε. Αυτό ήταν πολύ περίεργο, αρκετά χρόνια πριν, κάπως μας μάζεψαν, μας πήγαν πίσω και μας κράτησαν για δυο μέρες στο κρατητήριο».

«Επικοινωνήσαμε τότε με την πρεσβεία για να εξηγήσουμε τι ακριβώς είχε συμβεί και αυτό είναι το πιο περίεργο περιστατικό που μου έχει συμβεί σε ταξίδι» 

«Ήταν πολύ περίεργο. Δε μου έχουν συμβεί πολύ επικίνδυνα πράγματα αλλά το τοπίο έχει αλλάξει και στα αεροδρόμια και στις πτήσεις, είναι πολύ διαφορετικά. Οι άνθρωποι είναι τσιτωμένοι, οπότε έχει αυξηθεί και ο βαθμός της επικινδυνότητας», συμπλήρωσε, ακόμα, η Κατερίνα Μισιχρόνη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Λιάνα Κανέλλη για τους Droulias Brothers και την αδι-ανόητη μαντιάδα στον Ηλία Κασιδιάρη
Η Μαρινέλλα άρχισε τη φυσικοθεραπεία μέσα στο νοσοκομείο – Στο πλευρό της η κόρη της, Τζωρτίνα
Φώτης Σεργουλόπουλος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Ακούσαμε φρικτά, κακοποιητικά πράγματα από βουλευτές»
Σοκάρουν οι εικόνες από τον χώρο της Μαρίνας Νικολαΐδου, στο «Σπίτι του ηθοποιού» της Άννας Φόνσου
Η Olivia Munn φωτογραφίζεται και δείχνει τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή της
Κατερίνα Μισιχρόνη: «Στην Αίγυπτο μας έβαλαν για δύο μέρες στο κρατητήριο, μας θεώρησαν κατάσκοπους»
Εξοργισμένη on air η Ελένη Τσολάκη με εκπρόσωπο της εκκλησίας για την πρεμιέρα του #BrocebackMountain
Φάνης Μουρατίδης: «Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα σώβρακα, έχω χάσει πολλά, ψάχνω βρακί να βάλω & δεν έχω»
Ο Άρης Σερβετάλης απαντά για τον σάλο αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του
Ο Λούης Πατσαλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου & εξήγησε την διαφορά της λέξης... βίλα