Ο Σταύρος Ζαλμάς ανακοίνωσε αποχώρηση από την υποκριτική: «Είναι απόφαση ψυχραιμότατη & νηφαλιότατη»

Σταύρος Ζαλμάς για την περίοδο που εργαζόταν στην τράπεζα: «Ήμουν νέος άνθρωπος και είχα χάσει τη λίμπιντό μου» - «Είχα stalker, χτυπούσε το τηλέφωνο και έκλαιγα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκε καλεσμένος στο #Στούντιο4. Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του, ενώ αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει σταδιακά από τον χώρο της υποκριτικής.

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για την πολυετή καριέρα του στην υποκριτική.

«Έχω αποφασίσει σιγά – σιγά να αποχωρήσω από το επάγγελμα, από την ιδιότητα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Η ανακοίνωσή του άφησε άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής: «Τι; Σοβαρά; Είναι απόφαση τώρα, φρέσκια. ψυχραιμότατη και νηφαλιότατη. Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια στη ζωή μου και θέλω να ζήσω λιγάκι. Έχω δουλέψει σκληρά», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Δουλεύω από το 1976, μιλάμε για μισό αιώνα. Πήρα ένα διάλειμμα στον στρατό μόνο. Από τότε δουλεύω ακατάπαυστα. Δεν θέλω άλλο και δεν είναι ηλικιακό το θέμα. Δεν θέλω άλλη δουλειά».

Ενώ πρόσθεσε για τα επόμενα σχέδιά του: «Θα κάνω παράσταση για Δευτέρες και Τρίτες και τις άλλες ημέρες θα απλώνω την αρίδα μου. Θα κάνω τις δραστηριότητες που μου αρέσουν εμένα να κάνω. Δεν είναι εύκολη η δουλειά η δικιά μας», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς καλεσμένος στο #Στούντιο4. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εποχή που είχε μία stalker, και την απόφασή του να αποσυρθεί σιγά – σιγά από το επάγγελμα.

«Είχα μία stalker, ήταν πολύ ενοχλητικό, είχε αρρώστια μεγάλη, ήταν σπάσιμο νεύρων. Η γυναίκα μάλλον δεν ήταν στα καλά της, όποιος το κάνει αυτό δεν είναι ψυχικά ισορροπημένος. Είχα πάει αστυνομία, στον εισαγγελέα, τα μηχανήματα τότε δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Έπαιρνε ανά 30 δευτερόλεπτα.

Όταν δεν το σήκωνα ή δεν της μίλαγα, μου μπλόκαρε το τηλέφωνο αφήνοντάς το ανοιχτό για μέρες. Με παρακολουθούσε, μου έλεγε “Τι δουλειά είχες εκεί χτες βράδυ;”. Εκεί α χάνεις, μπορεί να σε στείλει τρελοκομείο αυτό το πράγμα. Η γυναίκα ήταν σαδίστρια, συνέχιζε για 2 με 3 χρόνια», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο στο θέατρο λέγοντάς μου ότι θα έρθει να με δει, θα μπει στο καμαρίνι να με συγχαρεί κι εγώ δεν θα γνωρίζω την ταυτότητά της. Μιλάμε για θρίλερ. Σε γιορτή με έπαιρνε και δεν έκλεινε το τηλέφωνο αν δεν μιλούσε με όλους τους παρευρισκόμενους. Η εμμονή της σταμάτησε, ευτυχώς, και μάλιστα απότομα. Η αστυνομία δεν την εντόπισε ποτέ, εγώ δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί της… Πιάνεις ποτέ συζήτηση με τον βασανιστή σου;», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τα προβλήματα υγείας που του δημιουργήθηκαν στο παρελθόν, όταν δούλευε στην τράπεζα.
Ο Σταύρος Ζαλμάς μάλιστα αποκάλυψε ότι οι πιέσεις που δέχτηκε από τους γονείς του, ώστε να εργαστεί στην τράπεζα, καταπίεσαν την προσωπική του ευτυχία και πως ένιωθε ότι η δουλειά αυτή ήταν «φυλακή» και «μαρτύριο».

Παρά όμως τις δυσκολίες, ο ηθοποιός, ακολούθησε τελικά τον δρόμο της υποκριτικής, αν και άργησε να το κάνει.

«Δεν ήμουν καριερίστας. Ο καριερίστας έχει αρχείο, εγώ δεν έχω ούτε φωτογραφίες. Ο καριερίστας θα κάνει πολλές θυσίες για την καριέρα του, θα πληρώσει πολλά πράγματα από την προσωπική μου ζωή. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Θα κάνει και ηθικές παραχωρήσεις», είπε χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Ζαλμάς αρχικά.
Στη συνέχεια, ο Σταύρος Ζαλμάς πρόσθεσε: «Η προσωπική μου ζωή ήταν πολλές φορές πάνω από την καριέρα μου γιατί ερωτευόμουν. Ο έρωτας δεν συνδυάζεται, είναι άρχοντας. Επηρεάζεται και η δουλειά. Ο έρωτας είναι πάθος, οπότε αν μπεις στο πάθος, δεν θα μπεις "μπήκα λίγο". Όταν ζεις μια ερωτική απογοήτευση επηρεάζεται όλη σου η ύπαρξη. Έχω πει κάνα δυο φορές "πού πήγα και έμπλεξα", ότι ήταν λάθος. Δεν έχω κλείσει την πόρτα στον έρωτα, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στην περίοδο που εργαζόταν σε τράπεζα, ενώ ανέφερε πως ένιωθε ότι δούλευε σε φυλακή.

«Η τράπεζα ήταν οικογενειακό προνόμιο. Όταν ήσουν γιος τραπεζικός έμπαινες με ειδικές εξετάσεις. Με έβαλαν με το ζόρι ουσιαστικά. Στη δική μου περίπτωση, έχει αγωνία. Αν πετάς σε ένα επάγγελμα που σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και πας στο πουθενά που δεν έχεις κανέναν από πίσω σου να σε σπρώξει είναι στην απόλυτη ανασφάλεια και αγωνία. Ευτυχώς τα νιάτα ανταπεξέρχονται σε αυτά τα πράγματα. Ήμουν αγωνιστής», ανέφερε.
Τέλος, ο Σταύρος Ζαλμάς κατέληξε: «Μπήκα και λέω "θα μπεις και θα ακολουθήσεις το μονοπάτι και όπου σε βγάλει". Αν οι γονείς μου μου είχαν επιτρέψει να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο, θα είχα ξεκινήσει χρόνια πριν. Ήταν "φυλακή", μαρτύριο. Είχα χάσει την λίμπιντό μου. Έβλεπα ταμπέλα "εισαγωγές - εξαγωγές" και με έπιαναν τα κλάματα. Οι συναισθηματικοί εκβιασμοί που ασκούνται μέσα στο σπίτι, δεν είναι θέμα σθένους. Δεν είναι εύκολο. Στο τέλος το έκανα, οδηγήθηκα από μόνος μου εκεί απλώς άργησα».

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη Απόστολου Λύτρα για τη νέα του σύντροφο: «Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω τρίτο γάμο»
Ιωακείμ Φωκάς: «Μου κατέστρεψε τα πνευμόνια. Έμεινα 42 μέρες στην Εντατική. Είδα την Παναγία!»
Η FKA Twigs κατηγορεί τον Shia LaBeouf ότι καθυστερεί σκόπιμα τη δίκη για την κακοποίησή της
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει στιγμές διαύγειας, μας ακούει και μας καταλαβαίνει»
Τα 7 παιδιά του Diddy, τον υποστηρίζουν σε νέα τους ανάρτηση - H υιοθετημένη κόρη παραμένει εξαφανισμένη
Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο 1ος έρωτας ήρθε στα 22! Τώρα θέλω να αγαπηθώ & να μην κουράζομαι για την αποδοχή»
Λήδα Μανθοπούλου: «Με σκότωσε που έφυγε ο πατέρας μου... πριν μάθει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες»
Αναστασία Γιούσεφ για Νίκο Οικονομόπουλο και τα αίσχη στα VIP parties: «Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε!»
Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για τις αντιδράσεις μετά την αδι-ανόητη αφιέρωση στον Ηλία Κασιδιάρη
«Λύγισε» on camera η Δέσποινα Μοιραράκη: «Eσείς βλέπετε την εξωτερική εικόνα. Η ζωή μαζί του ήταν παραμύθι»