Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»

«Η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε πρόβα για το κοστούμι που θα φορέσει στη βάφτιση της κόρης του και έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί.

Ο Ντάνος ανέφερε πως ο ερχομός της κόρης του τον βοήθησε πολύ ψυχολογικά, μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας.

«Υπάρχει μια σχέση εκτίμησης με τον Νίκο Αποστολόπουλο, η οποία δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε:

«Ετοιμαζόμαστε για τη βάπτιση της κόρης μας. Θα γίνει στη Σκιάθο» αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την βάπτιση της κόρης του που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Όποιος έχει παιδιά με καταλαβαίνει. Σίγουρα η πρώτη αίσθηση είναι η ευθύνη που αναλαμβάνεις… Οφείλουμε να είμαστε εκεί για να του δώσουμε αγάπη και να βγει έξω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το καλοκαίρι μένουμε έτσι κι αλλιώς στο νησί… Πρέπει να είμαστε κι εδώ, θα το μοιράσουμε…»

«Έχω μεγάλη ευθύνη για το μεγάλωμα της κόρης μου. Της δίνω αγάπη για να αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η βάφτιση θα γίνει σύντομα. Η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Ουρανία και της Παναγίας, Μαρία».

Σε άλλο σημείο και πρόσθεσε, «Νονός θα είναι ένας ξάδελφός μου και ένας πολύ δικός μου άνθρωπος που γνωρίζει και η Δήμητρα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε ακόμα για το αν πρόκειται να τον δούμε να παρουσιάζει μια εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει, «Η Δήμητρα έχει τη δουλειά της, δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για να κάνουμε μαζί εκπομπή».

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Δε ξέρω ακόμα σε ποιον έχει αδυναμία η μικρή. Εμείς κοιτάμε να είμαστε εκεί για εκείνη… Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς, όχι μόνο γιατί πρέπει αλλά γιατί μου αρέσει κιόλας. Η Δήμητρα είναι μια πολύ καλή μαμά… Το ότι είναι πάνω από το παιδί και το φροντίζει με αυτό το τρόπο είναι πολύ σημαντικό… Σίγουρα η γέννηση της κόρης μου έπαιξε θετικό ρόλο στην ψυχολογία μου και εξομάλυνε οποιαδήποτε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου που χάνει τη μάνα του ή κάποιον άλλο δικό του» ανέφερε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω στη Γη της Ελιάς, δεν έχω συγκεκριμένη πρόταση για την τηλεόραση. Δεν ισχύει ότι θα κάνω τηλεοπτική εκπομπή με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω σε ποιον έχει αδυναμία η κόρη μου. Μου αρέσει ο ρόλος του πατέρα, άλλαξε τη ζωή μου. Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά».

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε και για τον Μάρκο Σεφερλή με τον ίδιο να απαντά, «Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο και έχω συνεργαστεί μαζί του… Ο Μάρκος Σεφερλής αποτυπώνει τη σάτιρα με τον δικό του τρόπο. Είναι άδικο για έναν άνθρωπο που είναι τόσα χρόνια στο χώρο, με το θέατρό του να είναι πάντα γεμάτο, ένας άνθρωπος που έχει γεμάτο το θέατρο και πίσω από τη σκηνή… Το έργο του με τα παιδιά είναι τεράστιο»

Δειτε Επισης

Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
H υπερκαλλονή Penélope Cruz φωτογράφισε τον υπερθεό, Javier Bardem γυμνό!
Ο Bryan Adams υπέγραψε κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children Κύπρου
Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές»
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από το Εδιμβούργο - Περίμενε καρτερικά στην ουρά με 50 άτομα για ταξί
Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια & με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις τεστ;»
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει την Άννα Φόνσου: «Mε πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»
Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη στην αυτοβιογραφία του
Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»