Νέες αγωγές για Diddy: Βίασε 13χρονο κορίτσι μαζί με 2 celebrities - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι

Κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο κορίτσι μαζί με 2 celebrities σε afterparty των #VMAs το 2000 - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι για να τον κάνει αστέρα της μουσικής - Νάρκωσε, βίασε και απείλησε ότι θα σκοτώσει αρκετά θύματα σε νέες μηνύσεις - Όσα δήλωσε ο δικηγόρος Tony Buzbee που εκπροσωπεί 120 φερόμενα θύματα - 50 Cent: «Εγώ σας τα έλεγα εδώ και 10 χρόνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι δικαστικές διαμάχες του Sean «Diddy» Combs συνεχίζονται.

Ο Diddy κρατείται αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν και του έχει αρνηθεί η εγγύηση δύο φορές. Η δίκη του για τις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκβιασμού έχει οριστεί για τον Μάιο του επόμενου έτους. Ο ράπερ αντιμετωπίζει ήδη, περισσότερες από 100 καταγγελίες.

Ο Diddy αρνείται όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος, και ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε «αβάσιμο ισχυρισμό» που προέρχεται από μια «ανεύθυνη μιντιακή εκστρατεία».

Ωστόσο, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Diddy χρησιμοποιούσε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών για να κακοποιεί και να φιμώνει τα θύματά του μέσω βίας, συμπεριλαμβανομένων απαγωγών και ξυλοδαρμών.

Ο Combs έχει επιμείνει στην αθωότητά του μέσω των δικηγόρων του, καθώς έχει δεχτεί έναν καταιγισμό κατηγοριών τους τελευταίους μήνες.

Η νομική ομάδα του Combs σε δήλωση που περιήλθε στην #PageSix ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ο κ. Combs και η νομική του ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, στις νομικές τους άμυνες και στην ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας. Στο δικαστήριο θα επικρατήσει η αλήθεια: ότι ο κ. Combs δεν έχει ποτέ επιτεθεί σεξουαλικά σε κανέναν -ενήλικα ή ανήλικα, άνδρα ή γυναίκα».

Ο δικηγόρος Tony Buzbee που εκπροσωπεί 120 φερόμενα θύματα, επιμένει ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτογραφίες και βίντεο, για να στηρίξουν τις κατηγορίες. Προειδοποίησε επίσης ότι τα ονόματα των εμπλεκόμενων θα προκαλέσουν σοκ, καθώς οι κατηγορίες αφορούν πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και πολλά «βρώμικα μυστικά».

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί 120 άτομα σε αστικές αγωγές που κατηγορούν τον Combs για πρωτοφανή σεξουαλικά εγκλήματα που εκτείνονται σε διάστημα τριών δεκαετιών.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι το νεότερο θύμα του Combs ήταν μόλις 9 ετών όταν ο ράπερ του επιτέθηκε σεξουαλικά. Υποστήριξε επίσης ότι αρκετές διασημότητες συμμετείχαν στις επιθέσεις του Combs.

«Θα αφήσουμε τους ισχυρισμούς στις κατατεθείσες καταγγελίες να μιλήσουν από μόνοι τους και θα εργαστούμε για να δούμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε o Tony Buzbee στο #NBC News την Κυριακή. «Αναμένουμε να καταθέτουμε υποθέσεις σε εβδομαδιαία βάση κατονομάζοντας τον κ. Combs και άλλους ως κατηγορούμενους, καθώς συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία και να προετοιμάζουμε τις καταθέσεις».

Ο μεγιστάνας της μουσικής έρχεται αντιμέτωπος με νέες μηνύσεις που κατατέθηκαν στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης και τον κατηγορούν για βιασμό, ναρκώσεις και απειλές για φόνο φερόμενων θυμάτων.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στη διάθεση του #PageSix τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, μία άγνωστη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Combs τη βίασε το 2004, αφού η τότε 19χρονη φέρεται να προσκλήθηκε σε μια φωτογράφιση και στη συνέχεια σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν.

Στο «πιο αποκλειστικό πάρτι», η φοιτήτρια φέρεται να οδηγήθηκε σε ένα «ξεχωριστό δωμάτιο μακριά από το κύριο πάρτι», όπου η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ισχυρίζεται ότι ο Combs επιτέθηκε σε αυτήν και τη φίλη της. Ο ράπερ φέρεται να «απείλησε ότι θα τις σκοτώσει και τις δύο» αν δεν συμμορφωθούν.

Σε άλλη κατάθεση, ένας ανώνυμος άνδρας κατηγόρησε τον Combs για βαριά σεξουαλική επίθεση σε αποθήκη πολυκαταστήματος το 2008. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήρθε αντιμέτωπος με τον Combs και δύο σωματοφύλακες που απείλησαν να «σκοτώσουν» το θύμα, καθώς ο ράπερ φέρεται να του έκανε στοματικό σεξ.

Ένας άλλος άνδρας αγνώστων στοιχείων κατηγόρησε τον Combs ότι τον νάρκωσε και τον βίασε μέσα σε ένα βαν έξω από ένα πάρτι του το 2006. Ισχυρίστηκε ότι ο Diddy «απέρριψε» τις εκκλήσεις του για βοήθεια λέγοντάς του επανειλημμένα ότι «θα είναι εντάξει».

Ένα τέταρτο φερόμενο θύμα - μια γυναίκα - ισχυρίστηκε ότι ο Combs τη βίασε σε ένα πάρτι το 1995 για την προώθηση του μουσικού βίντεο κλιπ «One More Chance» του Notorious B.I.G. Υποστήριξε ότι ο Combs «τη χτύπησε βίαια, χτυπώντας το κεφάλι της σε έναν τοίχο» πριν τη χτυπήσει άλλη μια φορά και τη βιάσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Combs έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία από τότε που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο.

Νέα αγωγή εναντίον του - Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο αγόρι για να τον κάνει αστέρα της μουσικής

Ο Sean "Diddy" Combs κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, σύμφωνα με νέα αγωγή.

Οι ισχυρισμοί αναφέρουν ότι ο διάσημος ράπερ άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο ένα 16χρονο αγόρι, προσπαθώντας να τον δελεάσει με υποσχέσεις για επιτυχία στη μουσική βιομηχανία.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη σε ένα πάρτι στο Long Island το 1998, όταν ο Diddy ήταν 28 ετών. Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι ο ράπερ τον πίεσε να βγάλει το παντελόνι του, λέγοντάς του ότι η σεξουαλική πράξη ήταν μια «ιεροτελεστία» για να γίνει αστέρας της μουσικής.

Επιπλέον, νέες κατηγορίες υποστηρίζουν ότι ο Diddy ανάγκασε σε στοματικό σεξ έναν άνδρα το 2008 μέσα σε κατάστημα Macy's και πως βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο το 2004.

Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορείται ότι βίασε και ένα 13χρονο κορίτσι μαζί με δύο άλλες διάσημες προσωπικότητες σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards το 2000.

Η 37χρονη σήμερα γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Combs στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Κυριακή (20/10), στην οποία ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν πήγε σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει για λίγο επειδή ένιωσε «ζαλισμένη» από ένα ποτό που είχε πιει κατά τη διάρκεια του πάρτι στις 7 Σεπτεμβρίου 2000.

«Αμέσως μετά, ο Combs, μαζί με έναν διάσημο άνδρα και μια γυναίκα, μπήκαν στο δωμάτιο», αναφέρει η 19σέλιδη κατάθεση, που περιήλθε στην κατοχή του Deadline. «Ο Combs πλησίασε επιθετικά την ενάγουσα με ένα τρελό βλέμμα στα μάτια του, την άρπαξε και της είπε: "Είσαι έτοιμη για πάρτι!"».
Ο Combs, που ήταν τότε 30 ετών, φέρεται να «πέταξε» το κορίτσι, που δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα, προς έναν άλλο άνδρα διάσημο, που αναφέρεται ως Celebrity A, ο οποίος προχώρησε στην αφαίρεση των ρούχων της νεαρής κοπέλας καθώς αυτή «αποπροσανατολιζόταν όλο και περισσότερο».

«Η ενάγουσα κρατήθηκε κάτω από τον Celebrity A, ο οποίος τη βίασε κολπικά, ενώ ο Combs και η Celebrity B, μια γυναίκα, παρακολουθούσαν», υποστηρίζει η αγωγή. «Αφού τελείωσε ο διάσημος άνδρας, ο Combs στη συνέχεια βίασε κολπικά την ενάγουσα, ενώ ο Celebrity Α και η Celebrity Β παρακολουθούσαν».

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι ο Combs προσπάθησε να αναγκάσει το θύμα να του κάνει στοματικό σεξ, αλλά εκείνη αντιστάθηκε χτυπώντας τον στο λαιμό, οπότε σταμάτησε. Στη συνέχεια δραπέτευσε από το δωμάτιο και έβαλε τον πατέρα της να την πάρει από το πάρτι.

«Μετά την επίθεση, η ενάγουσα έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής της», αναφέρει η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι.

Ο Μπάζμπι κατέθεσε τουλάχιστον πέντε νέες αστικές αγωγές στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Αν και οι ενάγοντες δεν κατονομάζονται στα δικαστικά έγγραφα, περιγράφονται ως δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης που ήταν 13 ετών κατά τη στιγμή του φερόμενου βιασμού στα VMAs.

Ένας από τους άνδρες και οι τρεις γυναίκες κατηγόρησαν επίσης τον ιδρυτή της Bad Boy Records, ο οποίος είναι σήμερα 54 ετών, ότι τις νάρκωσε.

Ο 50 Cent νιώθει πως βρήκε το δίκιο του, μετά από τόσα χρόνια που μιλάει δημόσια για τα εγκλήματα του Diddy.

Οι δύο ράπερ βρίσκονται σε διαμάχη εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, με τον 50 Cent να αναφέρεται συχνά στις κατηγορίες που αφορούν τον μουσικό, ο οποίος παραμένει στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του.

Μιλώντας στο #People, ο ράπερ δήλωσε αρχικά: «Κοίτα, φαίνεται πως όλα αυτά που λέω είναι κάτι υπερβολικό ή τολμηρό, αλλά δεν είναι τίποτα τέτοιο. Εγώ σας τα είχα πει αυτά εδώ και 10 χρόνια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα γίνεται πιο ξεκάθαρο στα νέα με την υπόθεση του Puffy (όπως αλλιώς λέγεται ο ράπερ), αλλά πέρα από αυτό, λέω απλά ότι αυτή είναι η δική μου οπτική και ο λόγος που απομακρύνθηκα από όλα, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το στιλ μου».

Πρόσφατα, ο ράπερ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ στο #Netflix, το οποίο θα επικεντρώνεται στην υπόθεση του μουσικού και θα ονομάζεται «Diddy Do It?».

Αναφορικά με αυτό, χαρακτήρισε τις κατηγορίες εις βάρος του Sean Combs «ανησυχητικές» και τόνισε ότι οι θεατές πρέπει να θυμούνται ότι οι πράξεις του Diddy δεν αντικατοπτρίζουν ολόκληρη την ιστορία του χιπ χοπ και της κουλτούρας του.

Ο σταρ ανέφερε επιπλέον, ότι τα έσοδα από τη σειρά θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

Δειτε Επισης

Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα τραγουδάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου»
H υπερκαλλονή Penélope Cruz φωτογράφισε τον υπερθεό, Javier Bardem γυμνό!
Ο Bryan Adams υπέγραψε κιθάρα για δημοπρασία υπέρ του Hope For Children Κύπρου
Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Κάνω με συναίσθημα αυτή τη δουλειά και γι’ αυτό την πατάω πολλές φορές»
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από το Εδιμβούργο - Περίμενε καρτερικά στην ουρά με 50 άτομα για ταξί
Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια & με το που χωρίζεις να πρέπει να περάσεις τεστ;»
Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει την Άννα Φόνσου: «Mε πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»
Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη στην αυτοβιογραφία του
Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνωα Μάτσα
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά τον χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης μου με βοήθησε ψυχολογικά»