Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για εμμονική stalker: «Παρά το ταραγμένο μυαλό, αυτό που έκανε με συγκίνησε»

«Η ενασχόληση με την πολιτική θόλωσε την εικόνα μου, διαβάζεις πράγματα χυδαία. Είμαστε η χώρα με τις περισσότερες εκδηλώσεις μίσους. Μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει μεγάλο ποσοστό κόμπλεξ, και φθονούν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολιτική, στα αρνητικά σχόλια στα social media, ενώ παραδέχτηκε πως και εκείνος είχε μια εμμονική stalker.

«Έχω δει μεγάλη μερίδα ανθρώπων να απασχολείται με την καρέκλα, την εξουσία και τα λεφτά. Σίγουρα είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολιτικοί, πρέπει να διοικείται η κοινωνία. Επειδή ξέρουν οι άνθρωποι ότι είναι παθογενείς, ότι έχουν άγρια ένστικτα, πρέπει να το περιορίσουν αυτό. Γι’ αυτό χρειάζεται και νομοθετική εξουσία», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να εκτιμάς και την προσφορά που έχουν κάποιοι πολιτικοί. Ο μηδενισμός του “να πάνε να πνιγούν οι 300”, ιδίως όταν τους έχεις ψηφίσει, είναι μία ευκολία και μία ψυχοθεραπεία του κόσμου, δεν το δέχομαι. Μπήκα στην πολιτική κατά κάποιον τρόπο και έχω το δικαίωμα να πω πως ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων είναι μικρομεσαίοι που συνασπίζονται για να μην τους φάει κάποιος άλλος το ψωμάκι».

«Η ενασχόληση με την πολιτική θόλωσε την εικόνα μου. Αποκτάς νέους εχθρούς, οι οποίοι σε ταυτίζουν με κάποιο κόμμα, ενώ δεν κατέβηκα με κανένα κόμμα. Αυξάνονται οι haters στα social media, διαβάζεις πράγματα χυδαία. Δεν επιτρέπεται να είμαστε η χώρα που έχει στα social τις περισσότερες εκδηλώσεις μίσους. Αυτό σημαίνει ότι μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει μεγάλο ποσοστό κόμπλεξ, και φθονούν και ζηλεύουν. Βλέπεις τα clickbaits, σελίδες στα social media. Βάζει ο άλλος φωτογραφία εμπρηστική, “ο Χάρης Ρώμας στην παραλία δροσερός, νεανικός” για να γράψει ο άλλος “κ@λόγερε”, “φασίστα” ή ότι “από τις πλαστικές δεν μπορείτε να χαμογελάσετε”».

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, είχε stalker την οποία ένα βράδυ την είδε κάτω από το σπίτι του, ενώ του έστελνε μηνύματα συνεχώς.

«Μου έγραψε την ωραιότερη ερωτική εξομολόγηση που έχω ακούσει ζωή μου. Ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να μου γράψει κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Με συγκίνησε που αυτό το -κατά τη γνώμη μου- ταραγμένο μυαλό, σκέφτηκε να γράψει ένα ωραίο πράγμα», Η κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Τη δική του άποψη για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής εξέφρασε ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Σοφία Ραυτοπούλου, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά όπως είπε, απαιτείται μια αισθητική για να εμφανιστεί κανείς στην Επίδαυρο ή το Ηρώδειο.

«Εγώ  θα πω στον Μάρκο ότι για καλό του είναι αυτό που γίνεται. Το θέατρό του το δουλεύει με την αξία του ο άνθρωπος. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό. Γούστο του και καπέλο του. Εδώ δεν παίζει το “μου αρέσει-δε μου αρέσει”. Είναι εκεί, και καλά κάνει και κάνει τη δουλειά του με αυτόν τον τρόπο. Η σάτιρα δεν έχει όρια, είναι γεγονός. Απλά επισημαίνω ότι δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες ή σε αυτό το επίπεδο της ευθύβολης σάτιρας του Αριστοφάνη.

Υπάρχει κάποια αισθητική στην Επίδαυρο που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να παίξει εκεί… Το όριο το βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ο καθένας βάζει το δικό του όριο. Για το Ηρώδειο ισχύει το ίδιο που είπα και για την Επίδαυρο. Φαντάζομαι ότι, μέσα από μια κατάλληλα δομημένη παράσταση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα επέλεξε τα τραγούδια του… Δε πήγα να το δω» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δειτε Επισης

Μαρία Σολωμού: «H λαίλαπα των χαστουκιών των εκπομπών, ήταν πληγωτική. Τρόμαξα, έφαγα πολύ ξύλο»
Διαμαντής Καραναστάσης: «Με λένε Μουρίνιο, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»
Ξανά στα δικαστήρια η Όλγα Κεφαλογιάννη! Καταβεβλημένος ο Μίνως Μάτσας - Αναμένεται η απόφαση
Ευγενία Δημητροπούλου: «Είχα αγωνία μήπως δεν περάσω τις "εξετάσεις" για να υιοθετήσω την κόρη μου»
Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Οριστικός χωρισμός μετά από επτά χρόνια σχέσης
H Μαρινέλλα σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό μετά τη νοσηλεία της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο;
Σύλβια Παπαδάκη: «Αν είναι δυνατόν μία μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή!»
Οι πρώτες on camera αντιδράσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για το γάμο του με τον chef Βαγγέλη Γερασίμου
H Britney Spears ποζάρει ντυμένη νύφη: «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου»
H Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της