«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»

Την Καλλιόπη Χάσκα φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στο εξωτερικό και στις σπουδές στην Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη Χάσκα εξομολογήθηκε αρχικά πως «πρώτη φορά μάθημα υποκριτικής έκανα στα 22 μου, δηλαδή μεγάλη πολύ. Το Berklee στην Αμερική, όπου πήγα, έχει μουσική και θέατρο και χορό. Εγώ πήρα πτυχίο και στο τραγούδι και στο θέατρο. Όταν πήγα το πρώτο εξάμηνο, έγινε ένα λάθος στο σύστημα και κατά λάθος πήρα ένα μάθημα που ήταν για τελειόφοιτους. Πήγα δηλαδή σε μια τάξη που ήταν οι τελειόφοιτοι του Berklee».

«Τι να πω… Είχαμε μια κοπέλα που μετά πήγε στο Broadway, ένας άλλος δίδασκε στο Berklee την επόμενη χρονιά. Ε, πήγα και γω χωρίς να έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου μάθημα υποκριτικής. Κάπως αμέσως το πήραμε είδηση αλλά η δασκάλα είπε «δεν πειράζει, κάτσε». Αυτή ήταν η πρώτη επαγγελματική μου συναναστροφή στην υποκριτική».

«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους. Μετά όμως, όταν γύρισα πίσω στην Ελλάδα, μου ήρθε η ζωή και η χαρά, που ήθελα να τα κάνω όλα, το ισορρόπησα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Καλλιόπη Χάσκα στη νέα τηλεοπτική της εκπομπή στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Σήμερα δεν μου λείπει καθόλου η Αμερική. Είμαι τόσο ευγνώμων, ήρθα εδώ στην Ελλάδα και ζω το όνειρο μου. Είναι εδώ οι φίλοι μου, η οικογένεια μου. Θα πήγαινα στην Αμερική για δουλειά αλλά όχι για να μείνω».

Δειτε Επισης

Πυρά κατά Κασσελάκη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο-«Μόστρα, μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα»
Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Κώστα Τσουρό: «Δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου»
«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»
Ο Nick Jonas διέκοψε συναυλία και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή
«Χαίρομαι που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε»
«Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»
Την πρόδωσαν στο τέλος οι δυνάμεις της και αποχώρησε οριστικά από τη #FarmaGr
«Είδα την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο μου, πηγαίναμε στην Επίδαυρο»
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για τα χυδαία, ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί
Η Ντένια Αγαλιανού για τη ζωή της ως ηθοποιός στο Μεξικό: «Tις πρώτες μέρες νόμιζα ότι θα με απαγάγουν»