Παρασκευή Κερασιώτη: «Πέρασα 1,5 χρόνο με κρίσεις άγχους, μου έκοψαν τα φτερά σε αυτό τον χώρο»

«Mε στεναχωρούν τα σχόλια του κόσμου για την καταγωγή μου. Αν δεν ξέρεις τα βιώματά μου, δε ξέρεις τι έχω περάσει, γιατί να με κρίνεις; Υπήρχε ρατσισμός και υπάρχει ακόμα και τώρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το #SurvivorGR, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και τη μπούλινγκ που εξακολουθεί να δέχεται λόγω της καταγωγής της.

«Θεωρώ πως το Survivor είναι λίγο σαν να είναι στη φύση μου γιατί λόγω καταγωγής όλες αυτές τις συνθήκες τις έχω περάσει από πάρα πολύ μικρή. Δεν είχα σκεφτεί καθόλου να πάω. Δήλωσα συμμετοχή, είχα κάποια προβλήματα προσωπικά, και ξαφνικά με κάλεσαν για casting, κι έτσι έφτασα εκεί που έφτασα. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα είχα κάποια προσωπικά προβλήματα που δεν ήθελα να δείξω… Αυτά τα προβλήματα δε με άφησαν να συνεχίσω και αποφάσισα να αποχωρήσω οπότε δε μπόρεσα να δείξω αυτό που πραγματικά είμαι.

Δε μπορώ να πω ότι κάποιες φορές δε με στεναχωρούν τα σχόλια του κόσμου κι αυτός ο ρατσισμός… Αν δεν ξέρεις τα βιώματά μου, δε ξέρεις τι έχω περάσει, γιατί να με κρίνεις; Υπήρχε ρατσισμός και υπάρχει ακόμα και τώρα. Και τώρα που βγήκα από το Survivor υπήρχαν αρκετοί ρατσιστές που μιλούσαν για την καταγωγή μου» ανέφερε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Μπήκα στο χώρο του μόντελινγκ με πάρα πολλή αγάπη και στην ουσία μου έκοψαν τα φτερά άτομα που είναι επαγγελματίες σε αυτόν τον χώρο. Πέρασα 1,5 χρόνο με κρίσεις πανικού και κρίσεις άγχους. Άλλαξα τρία πρακτορεία γιατί δε με βοήθησαν όσο θα έπρεπε. Αν γινόταν να μην είχα μπει σε αυτό το χώρο, ίσως να μην έμπαινα ποτέ. Αν μου ξαναδινόταν η ευκαιρία να πάω στο GNTM θα πήγαινα. Από τους κριτές δε με βοήθησε κανένας. Κανένας… Προσπαθώ μόνη μου να βοηθήσω τον εαυτό μου» είπε στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο.

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega
Γιώργος Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πέρασα μαύρη περίοδο για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω»
Φανή Χαλκιά: «Περνάμε δύσκολα, ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ανεύρυσμα»
ΟΑΣΑ Vs. Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πήγε να πέσει σε διάζωμα, έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό»
Έκτορας Μποτρίνι: «Σας μιλάω… ζωντανά! Με πέθαναν! Δεν έκανα εγχειρήσεις, στη χολή και στα νεφρά»
Λάκης Γαβαλάς: «Στο σπίτι μου στη Μύκονο έκαναν τα ωραιότερα όργια 200 ατόμων! Με γερανό τα ναρκωτικά»
Η ολική μεταμόρφωση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη - Έγινε 300 κιλά για την παράσταση «Η Φάλαινα»
Ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα για τον Αντρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου
Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: «Θέλει χρόνο, είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα»