Κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό, η πολυτελής μεζονέτα του Στέλιου Διονυσίου, στη Φιλοθέη

Αντιμέτωπος με την απειλή των πλειστηριασμών βρίσκεται ο λαϊκός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως προκύπτει από σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, έχουν προγραμματιστεί σε βάρος του έξι πλειστηριασμοί, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται σε 839.500 ευρώ.

Πρόκειται για έξι οριζόντιες ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στη συνοικία της Αγίας Φιλοθέης, του Δήμου Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η Αγία Φιλοθέη είναι μία από τις πιο αναβαθμισμένες περιοχές του Δήμου Αμαρουσίου και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της πόλης του Αμαρουσίου, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της Φιλοθέης.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για τη μεζονέτα έχει οριστεί σε 785.000 ευρώ.

Μαζί βγαίνουν άλλες 5 οριζόντιες ιδιοκτησίες και συγκεκριμένα 3 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου υπογείου, επιφάνειας 12 τ.μ. εκάστη καθώς και δύο αποθήκες 19,91 τ.μ. και 17 τ.μ. αντίστοιχα. Για τις θέσεις στάθμευσης η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 14.500 ευρώ η καθεμιά και για τις δύο αποθήκες 6.000 ευρώ και 5.000 ευρώ αντίστοιχα. Έτσι η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 839.500 ευρώ.

Κατά την εξωτερική αυτοψία που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε η πολύ καλή κατάσταση του κτιρίου από άποψη συντήρησης. Ο φέρων οργανισμός της οικοδομής είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα με πληρώσεις από επιχρισμένες οπτοπλινθοδομές. Επίσης σημειώνεται ότι το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με πέτρινο τοιχίο και ξύλινα κιγκλιδώματα όπου υπάρχουν θύρες εισόδου με στέγαστρο, καθώς και ότι στα βορειοδυτικά του Κτιρίου Ε’ υπάρχει κολυμβητική δεξαμενή-πισίνα για τους ιδιοκτήτες του συγκροτήματος.

Η κατάσχεση επιβλήθηκε τον Απρίλιο του 2024 για 300.000 ευρώ, πλέον των τόκων και εξόδων εκτελέσεως, ποσό που αποτελεί μέρος της συνολικής απαίτησης της επισπεύδουσας, ενώ υπάρχουν και άλλες προσημειώσεις.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Ο Στέλιος Διονυσίου απάντησε για τον πλειστηριασμό της πολυτελούς οικίας του στο Μαρούσι, μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και στο #ToPrwino του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής, είχε αγοράσει το σπίτι μέσω δανείου, αμέλησε τη διαδικασία αποπληρωμής του καθώς η τράπεζα δεν τον ενοχλούσε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει το σπίτι του με πλειστηριασμό. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει ανακοπή της διαδικασίας.

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την “πάτησαν” σαν κι εμένα γιατί οκ, σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού» πρόσθεσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι έχει μπει σε κάποια έτερη διαδικασία αποπληρωμής μέρους κάποιας οφειλής.

«Ακριβώς, ακριβώς, κι εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία» δήλωσε ο Στέλιος Διονυσίου ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτό το σπίτι έμενε παλιότερα και τώρα το νοικιάζει.

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega
Γιώργος Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πέρασα μαύρη περίοδο για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω»
Φανή Χαλκιά: «Περνάμε δύσκολα, ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το ανεύρυσμα»
ΟΑΣΑ Vs. Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πήγε να πέσει σε διάζωμα, έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό»
Έκτορας Μποτρίνι: «Σας μιλάω… ζωντανά! Με πέθαναν! Δεν έκανα εγχειρήσεις, στη χολή και στα νεφρά»
Λάκης Γαβαλάς: «Στο σπίτι μου στη Μύκονο έκαναν τα ωραιότερα όργια 200 ατόμων! Με γερανό τα ναρκωτικά»
Ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα για τον Αντρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου
Η Μαρινέλλα βγήκε από την εντατική: «Θέλει χρόνο, είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα»
Η Αλεξάνδρα Νίκα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού