Δημήτρης Σταρόβας: «Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά»

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συχωρνήσω τα δυο μου χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με νέο βίντεο στο κανάλι του στο youtube ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Φανερά αδυνατισμένος, ο γνωστός καλλιτέχνης έχασε σχεδόν 40 κιλά, ενώ προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

«Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται» ακούγεται να λέει.

«Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, Δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί», συνεχίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συχωρνήσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», επισημαίνει ο Δημήτρης Σταρόβας στο νέο του βίντεο στο youtube.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στον «αέρα» του #ToPrwino, μετά την προβολή αποσπασμάτων από το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα.

Μετά την κατακραυγή για τα τραγικά που έγιναν τηλεοπτικά, στο θέμα του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, ο παρουσιαστής εμφανίζεται ιδιαίτερα... ευαίσθητος και ευσυγκίνητος.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο καλλιτέχνης περνά το δικό του σπουδαίο μήνυμα, ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα με συγκινεί πολύ ο Δημήτρης. Σας το έχω ξαναπεί, ότι είχα πολλές ενστάσεις στην αρχή όταν ακόμα δεν είχε αποκατασταθεί το πρόβλημά του 100%, βγήκε και μίλησε. Λέω «γιατί να το κάνει στον εαυτό του; Γιατί να μην περιμένει να αποκατασταθεί η ομιλία του στο 100% και το μόνο που θα βλέπαμε διαφορετικό πάνω του είναι τα 40 κιλά που έχει πετάξει από τη σωστή διατροφή. Επέλεξε να βγει ακόμα και λίγες εβδομάδες που μίλαγε χειρότερα από ό,τι μιλάει τώρα. Έδωσε, δε, τώρα λεπτομέρειες που με συγκίνησαν. Ήταν σοκαριστικές οι λεπτομέρειες. Τελικά υποκλίνομαι, είναι μεγάλη του μαγκιά, εγώ δεν θα το έκανα… Θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν».

«Και είναι για εμένα μεγάλο μάθημα, όταν ένας άνθρωπος που έχει δημόσιο λόγο κάνει αυτό που κάνει ο Δημήτρης, διότι δίνει ένα τεράστιο μήνυμα. Το μήνυμα που δίνει ο Δημήτρης είναι «μη ντρέπεστε, μην κρύβεστε, είμαστε άνθρωποι, είμαστε τρωτοί και πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε». Το μήνυμα του Δημήτρη είναι πολύ πιο σπουδαίο από ό,τι και ο ίδιος φαντάζεται. Θέλω να υποκλιθώ και να του πω ένα μεγάλο μπράβο» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Δειτε Επισης

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα. Έπάθα 4 εγκεφαλικά. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου»
Συνέλαβαν με το ίδιο πιστόλι, τον 50χρονο που πυροβόλησε Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου το 2016
Κρίση στη σχέση του Κώστα Φραγκολιά και της Δώρας Πατσιώτη; Tον έκανε unfollow!
«Τραμπούκος, βαρύμαγκας, ψευτόμαγκας» οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε λεκτικά στην Μπάγια Αντωνοπούλου
Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ
Δημήτρης Σταρόβας: «Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά»
Ο Fipster ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά το βίντεο της Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα και τις αντιδράσεις
Το ευχαριστώ της Ευρυδίκης, μετά την εμφάνιση στο Ηρώδειο, στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους
Η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι είναι έγκυος
Γιώργος Μανίκας: «Η αδερφούλα μου τα κατάφερε και νίκησε στην μάχη με τον καρκίνο!»