Ο Fipster ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά το βίντεο της Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα και τις αντιδράσεις

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αντιδράσεις για το νέο βίντεο της Σούπερ Κικής στο Youtube στο οποίο συμμετέχει ο Fipster.

Η γνωστή youtuber σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε στον Χρήστο Μάστορα και στη Μαρινέλλα λέγοντας πως  ο “Αλβανός την έφαγε” αφού η τραγουδίστρια πριν καταρρεύσει στο Ηρώδειο, είχε θέσει εκτός συναυλίας τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται στην ίδια βραδιά. 

Στην εκπομπή #StarBreakfastκαι τη Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία χαρακτήρισε ρατσιστικό το σχόλιο που έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει καταλάβει το λάθος της. Όταν δεν αναγνωρίζεις ένα λάθος, πάει να πει πως θεωρείς ότι έχεις πάντα δίκιο. Άρα, θα συνεχίσεις να κάνεις αυτό το λάθος συνέχεια. Νομίζω ότι είναι το στυλ της αυτό, εμένα μού έστελνε μερικά μηνύματα επιθετικά. Τι νομίζει; Ότι θα φοβηθώ; Μου έλεγε στα μηνύματα ότι πάω να ανέβω εις βάρος της. Κορίτσι μου, δεν έχω ανάγκη να ανέβω, πάνω στα σκουπίδια που πετάς και λες. Για μένα όλο αυτό είναι κάτι ίσα με τα σκουπίδια», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο είπε στη συνέχεια: «Ένιωσα πολύ χάλια με τα σχόλιά της. Να συγκρίνεις τους Αλβανούς με τα μάγια; Τι να πει για τον Χρήστο Μάστορα που κάνει καριέρα στην Ελλάδα; Το χιούμορ έχει ένα όριο. Όταν το περνάμε αυτό, είναι προσβολή. Ένιωσα ρατσισμό με αυτό το σχόλιο. Πρέπει να βγει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη».

Μετά τα σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα και την καταγωγή του, ακολούθησε πληθώρα αντιδράσεων. Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου και στο #StarBreakfast, με τον Ετεοκλή Παύλου να κάνει μία τοποθέτηση για τον τραγουδιστή.

Ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά στην καταγωγή του Χρήστου Μάστορα. Ο άνθρωπος είναι βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία. Όχι ότι παίζει κάποιον ρόλο. Από όπου κι αν ήταν, απλά για να λέμε τα πράγματα με την αλήθεια τους, απλά επειδή σχολιάζεται το θέμα, θέλω να το κάνουμε ξεκάθαρο».

«Εγώ προσβλήθηκα. Το άκουσα και δεν πίστευα στ’ αφτιά μου ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Κατάλαβα ότι πάει να το κάνει χιουμοριστικά, αλλά σε κάποια πράγματα δεν χωρά χιούμορ» είπε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Μετά τα σχόλια και τις αντιδράσεις για τον σχολιασμό στο youtuber ο Fipster σε επικοινωνία με την εκπομπή #StarBreakfast ζήτησε δημόσια συγγνώμη. 

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Λανθασμένα, εκείνη την ώρα, ότι κάνοντας αυτό το χιουμοριστικό βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου, θεώρησα έγινε κατανοητό ότι εγώ διαχωρίζω τη θέση μου…

Δεν έγινε κατανοητό μάλλον, δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα και αυτό το σχόλιο γιατί και η Κική δεν έχει ρατσιστικές απόψεις, ούτε υπήρχε κάποια πρόθεση να προσβάλει κανέναν. Ειρωνευότανε την όλη κατάσταση υπερασπίζοντας τον Χρήστο Μάστορα», είπε ο Fipster. 

«Με φέρνει σε άβολη θέση γιατί και η Γαρυφαλλιά (σ.σ. σύντροφος Χρ. Μάστορα) είναι καλή μου φίλη, έχω συναντήσει τον Χρήστο Μάστορα έξω αρκετές φορές. Ένιωσα πραγματικά άβολα, ζητώ συγγνώμη για όποιον έχει θεωρήσει ότι εγώ συμμετέχω και ενστερνίζομαι τέτοιες απόψεις και τέτοια σχόλια», κατέληξε για τα σχόλια στο κανάλι της Σούπερ Κικής στο youtube. 

Δειτε Επισης

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα. Έπάθα 4 εγκεφαλικά. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου»
Συνέλαβαν με το ίδιο πιστόλι, τον 50χρονο που πυροβόλησε Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου το 2016
Κρίση στη σχέση του Κώστα Φραγκολιά και της Δώρας Πατσιώτη; Tον έκανε unfollow!
«Τραμπούκος, βαρύμαγκας, ψευτόμαγκας» οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε λεκτικά στην Μπάγια Αντωνοπούλου
Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ
Δημήτρης Σταρόβας: «Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά»
Ο Fipster ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά το βίντεο της Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα και τις αντιδράσεις
Το ευχαριστώ της Ευρυδίκης, μετά την εμφάνιση στο Ηρώδειο, στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους
Η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι είναι έγκυος
Γιώργος Μανίκας: «Η αδερφούλα μου τα κατάφερε και νίκησε στην μάχη με τον καρκίνο!»