Νέα περιπέτεια της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο: «Ρε, πάτε καλά; Να φιμώσω το μωρό; Ουστ!»

«Τι να κάνω; Να φιμώσω το μωρό; Είναι ούτε δυο χρονών. Να του ράψω το στόμα; Βάλε τα ακουστικά σου. Δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να κλαίει το μωρό, αλλά τι να κάνουμε;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια νέα περιπέτεια είχε στο αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν επιβιβαστεί από την Αθήνα στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της, Πάρη.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε μέσα από βίντεο στο Instagram της, δέχτηκε παρατήρηση από άλλο συνεπιβάτη της γιατί ο γιος της έκλαιγε και τον ενοχλούσε, πράγμα που την έκανε έξαλλη.

«Είμαι μια κουρασμένη μάνα. Δύσκολες οι πτήσεις με μωρό συμπεθέρες… Και που λες περιμένω στο Lounge με τον Πάρη για την πτήση μας. Ο Πάρης γενικά είναι σε μια εξαλλοσύνη, φωνάζει, κάνει τα δικά του, αρχίζει και κλαίει. Σπάει τα νεύρα τριγύρω, το καταλαβαίνω… Κι έρχεται μια αεροσυνοδός εδάφους, γλυκύτατη κοπέλα. Δεν έφταιγε, τη δουλειά της έκανε. Και με ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι για το μωρό….» ανέφερε αρχικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Untitled

«Της εξηγώ ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα και ότι απλά θέλει τώρα να γκρινιάξει γιατί είναι μωρό… Και τι μου λέει… Μου είπε ότι παραπονέθηκε συνεπιβάτης για το μωρό που κλαίει και να σταματήσει κάπως. Τι; Λέω μάλλον αυτός ο συνεπιβάτης δε θα έχει μωρό και ότι δε μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει, έχω δοκιμάσει τα πάντα κι αν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός να έρθει να μιλήσει σε μένα και θα του απαντήσω καταλλήλως. Ρε πάτε καλά;…

Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα έκανε τη δουλειά της κι έπρεπε να μου μεταφέρει την πληροφορία αλλά, τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω; Να το φιμώσω το μωρό; Είναι ούτε δυο χρονών. Να του ράψω το στόμα: Καταλαβαίνω. Βάλε τα ακουστικά σου. Δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να κλαίει το μωρό, αλλά τι να κάνουμε: Αυτά είναι μέσα στη ζωή… Τι να κάνω: Να κάτσω να κλειστώ μέσα στο σπίτι για τη μια στις τόσες που θα τύχει το μωρό να κλάψει;» ανέφερε στη συνέχεια της ιστορίας της η Instagramer.

Δειτε Επισης

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα. Έπάθα 4 εγκεφαλικά. Θα έφευγα πλήρης και με την σύντροφό μου»
Συνέλαβαν με το ίδιο πιστόλι, τον 50χρονο που πυροβόλησε Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου το 2016
Κρίση στη σχέση του Κώστα Φραγκολιά και της Δώρας Πατσιώτη; Tον έκανε unfollow!
«Τραμπούκος, βαρύμαγκας, ψευτόμαγκας» οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε λεκτικά στην Μπάγια Αντωνοπούλου
Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτης Γκρέυ
Δημήτρης Σταρόβας: «Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά»
Ο Fipster ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά το βίντεο της Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα και τις αντιδράσεις
Το ευχαριστώ της Ευρυδίκης, μετά την εμφάνιση στο Ηρώδειο, στο πλευρό του Γιώργου Θεοφάνους
Η αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι είναι έγκυος
Γιώργος Μανίκας: «Η αδερφούλα μου τα κατάφερε και νίκησε στην μάχη με τον καρκίνο!»