Κατερίνα Σαλακά έκραξε ξανά μανά, την Μαρίνα Σάττι: «Έπρεπε να πω: ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»

Μήπως ήρθε η ώρα που κάποιος πρέπει να πει στην TikToker - life coach το αντίστοιχο: «ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για τις σχέσεις της με τη Μαρίνα Σάττι μίλησε ξανά η Κατερίνα Σαλακά στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο youtube.

Η viral TikToker - life coach μετά τη συνύπαρξη στη σκηνή με την πετυχημένη τραγουδίστρια, ακολούθησε τη Μαρίνα Σάττι και σε επόμενη συναυλία της, από μόνη της, εκεί όπου οι συνεργάτες της αναγάστηκαν να την απομακρύνουν.

Ένα συμβάν για το οποίο η Κατερίνα Σαλάκα είχε ξεσπάσει μέσα από τα social media, ουκ ολίγες φορές, σε σημείο που μοιάζει να τρέφεται και να υπάρχει, μόνο μέσα από αυτό.

«Αν ήθελε η Μαρίνα πραγματικά να κάνει μια συνεργασία μαζί μου για τον όποιο λόγο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να με βρουν, επικοινωνούν μαζί μου. Η Μαρίνα επικοινώνησε με το διαδίκτυο. Έβγαλε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και έλεγε “παιδιά, επικοινωνήστε με την κα. Σαλάκα”. Ούτε το όνομα μου δεν ήξερε, ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision. Δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει «γεια σας». Έκανε το βίντεο, το έστειλε σε 2.000 άτομα και αυτά τα 2.000 άτομα μου έστειλαν μήνυμα», είπε η Κατερίνα Σαλάκα.

Ενώ πρόσθεσε: «Της έστειλα μήνυμα, ότι “τώρα το είδα, δεν το ήξερα και πολύ ευχαρίστως να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε” και με παρέπεμψε σε έναν συνεργάτη της. Fast forward στη σημερινή ημέρα, εκεί ήταν το λάθος μου.

Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω «ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη, δεν μου μιλάς και στέλνεις το βιντεάκι για να κάνεις, και καλά, καλή εντύπωση;». Δεν γίνονται έτσι οι συνεργασίες» πρόσθεσε η Κατερίνα Σαλάκα για τη Μαρίνα Σάττι

Δειτε Επισης

Κατερίνα Σαλακά έκραξε ξανά μανά, την Μαρίνα Σάττι: «Έπρεπε να πω: ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;»
Ο Γιώργος Λιάγκας παραπέμφθηκε αυταπάγγελτα στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το θέμα με τον Τζορτζ Μπάλντοκ
Πλήθος κόσμου στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία μνήμης για τα θύματα στα Τέμπη
Η Άννα Βίσση παραχώρησε τη σκηνή που εμφανίστηκε στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία αφιερωμένη στα Τέμπη
Tσουνάμι αντιδράσεων κατά Γιώργου Λιάγκα: Οι παρουσιαστές τον δείχνουν με το δάχτυλο
Ιωάννα Τούνη κατά Γιώργου Λιάγκα μετά το ξέσπασμά του εις βάρος της: «Τραγική δημοσιογράφια»
Γιώργος Λέντζας κατά Γιώργου Λιάγκα: «Αν η ντροπή γινόταν ρεπορτάζ. Ευθεία προσβολή νεκρού»
Πρεμιέρα «ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ»: Οικογενειακές απρόβλεπτες καταστάσεις με άφθονο γέλιο
«Παραδοσιακή Βραδιά» με ακούσματα από τον ελληνικό κινηματογράφο
H Άση Μπήλιου επιστρέφει τηλεοπτικά με τις προβλέψεις της