Ο Diddy κατέθεσε 3η έφεση - Ζητά να αποφυλακιστεί μέχρι τη δίκη - Υπάρχουν ερωτικές ταινίες με τρεις celebrities

Ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέρρευσε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie - «Είναι αφόρητο να γίνομαι μάρτυρας στο δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου», λέει η μητέρα του - Σοκάρει η νέα καταγγελία «Ημουν αναίσθητη από την κεταμίνη που μου έδωσε και με άφησε έγκυο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Diddy κατέθεσε και τρίτη έφεση, ζητώντας να αποφυλακιστεί, πριν δικαστεί.

Σύμφωνα με την #PageSix, ο μουσικός παραγωγός που βρίσκεται αυτή τη στιγμή κρατούμενος στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις νομικές προσπάθειες, προκειμένου να αποφυλακιστεί προσωρινά, μέχρι τη δίκη του.

Ο 54χρονος κατηγορείται για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση με βιά, απάτη, εξαναγκασμό και προώθηση στην πορνεία. Ο ίδιος φυσικά, δηλώνει αθώος για όλες τις κατηγορίες.

Ο Diddy αμφισβήτησε τις δύο προηγούμενες αποφάσεις του δικαστηρίου, που απέρριψαν την έφεση που έκανε. Δεν είναι ακόμα σαφές πότε κατατέθηκε η φερόμενη έφεση, όμως ο Diddy ισχυρίζεται ότι παρεμποδίζεται η δικαιοσύνη και οι μάρτυρες παραποιούν τα γεγονότα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η νομική του ομάδα ζήτησε «την άμεση απελευθέρωσή του με εγγύηση, επικαλούμενη ανεπαρκή στοιχεία για την κράτηση και υποτιθέμενα νομικά λάθη στην απόφαση του δικαστηρίου».

O Diddy ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ και συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας διέρρευσε το βίντεο που επιτίθεται στην πρώην σύντροφό του, Cassie.

Όπως λέει ο μουσικός στη νέα έφεση που κατέθεσε στο δικαστήριο, ζητώντας την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί, η διαρροή έγινε με την ελπίδα να «υπονομευτεί το δικαίωμα του ράπερ να έχει μια δίκαιη δίκη».

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι επιθυμεί να ζητήσει μια ακρόαση αποδεικτικών στοιχείων «για να διερευνήσει τη φερόμενη κυβερνητική ανάρμοστη συμπεριφορά, σχετικά με παράνομες διαρροές που οδήγησαν σε επιζήμια δημοσιότητα πριν από τη δίκη. Αυτές οι διαρροές, που φέρεται να ενορχηστρώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), υποστηρίζεται ότι έχουν βλάψει το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη».

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι οι πράκτορες του DHS συμμετείχαν σε μια επτάμηνη εκστρατεία για να υπονομεύσουν το δικαίωμα του κου Combs για δίκαιη δίκη, διαρρέοντας εμπιστευτικό υλικό και ζήτησαν ακρόαση σχετικά με το πώς μια βιντεοκασέτα ξενοδοχείου του 2016 διέρρευσε στο CNN. Οι διαρροές οδήγησαν σε άκρως επιζήμια κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας ιδιαίτερα την έρευνα και την εμπλοκή της οικογένειας του κου Combs».

H μητέρα του Diddy έκανε την πρώτη της δήλωση, βλέποντας τις κατηγορίες εις βάρος του γιου της να αυξάνονται καθημερινά.

Η Janice Combs μίλησε στο #USWeekly και υπερασπίστηκε τον γιο της, παρά τις καταγγελίες που τον βαραίνουν για εμπορία λευκής σαρκός, εκβιασμούς και προώθηση στην πορνεία.

«Έρχομαι σε εσάς σήμερα ως μια μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά λυπημένη από τις κατηγορίες εναντίον του γιου μου, Σον Κομπς. Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα», αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω του δικηγόρου της..

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Το να γίνω μάρτυρας σε αυτό που φαίνεται να μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν καν έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του είναι πόνος αφόρητος για να τον εκφράσω με λόγια. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και ο γιος μου αξίζει αυτή τη μέρα στο δικαστήριο, για να συμμεριστούν επιτέλους την πλευρά του και να αποδείξει την αθωότητά του».

Όπως λέει παρακάτω, δεν είναι εδώ για να παρουσιάσει τον γιο της ως τέλειο, γιατί γνωρίζει πως δεν είναι. «Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν του όπως όλοι. Ο γιος μου μπορεί να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής για ορισμένα πράγματα, όπως το να αρνηθεί ότι έχει βιαιοπραγήσει ποτέ εις βάρος πρώην κοπέλας του, όταν η κάμερα του ξενοδοχείου έδειξε το αντίθετο», είπε αναφερόμενη στην Cassie και το βίντεο που δείχνει τον Diddy να τη χτυπάει.

Η μητέρα του συνέχισε λέγοντας: «Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα μπλέκονται τόσο στενά που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να την πιστέψεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να διευθετήσει την αγωγή της πρώην κοπέλας αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να έχει αποτέλεσμα, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτήν την απόφαση εναντίον του γιου μου ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής. Το να μην είναι ξεκάθαρος σε ένα θέμα δεν σημαίνει ότι ο γιος μου είναι ένοχος για όλους αυτούς τους αποκρουστικούς ισχυρισμούς και τις σοβαρές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Πολλά άτομα καταδικάστηκαν άδικα και αργότερα αθωώθηκαν, τους αφαιρέθηκε η ελευθερία όχι επειδή ήταν ένοχοι για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορήθηκαν, αλλά επειδή δεν ταίριαζαν στην εικόνα αυτού που αυτή η κοινωνία θεωρεί ότι είναι "καλός άνθρωπος". Το να βλέπω τον κόσμο να κάνει αστεία και να γελάει με τη ζωή του γιου μου που καταρρέει μπροστά στα μάτια μας είναι κάτι που δεν θα μπορώ ποτέ να ξεχάσω. Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα για ψέματα και παρανοήσεις, χωρίς ποτέ να ακούσω την πλευρά του ή να του δώσω την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλευρά του».

Τέλος, δηλώνει: «Αυτά τα ψέματα προέρχονται από εκείνους που αναζητούν οικονομικό όφελος και όχι δικαιοσύνη. Αυτά τα άτομα είδαν πόσο γρήγορα η νομική ομάδα του γιου μου διευθέτησε την αγωγή της πρώην κοπέλας του, έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να λάβουν μια γρήγορη πληρωμή κατηγορώντας τον γιο μου ψευδώς. Οι ψευδείς ισχυρισμοί για σεξουαλική επίθεση εμποδίζουν τα αληθινά θύματα της σεξουαλικής βίας να λάβουν τη δικαιοσύνη που τους αξίζει».

Αντιμέτωπος με μία ακόμη σοκαριστική καταγγελία είναι ο Sean “Diddy” Combs καθώς μία άλλη γυναίκα έρχεται να ισχυριστεί ότι πριν από 2 χρόνια τη βίασε και την άφησε έγκυο ενώ ήταν αναίσθητη.

Το θύμα αποκάλυψε ότι απέβαλε και υπέστη σοβαρό ψυχικό τραύμα. Η αποτρόπαια πράξη συνέβη αφού ο Combs την πίεσε να χρησιμοποιήσει κεταμίνη και άλλες ουσίες.

Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνονται στη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη από μια γυναίκα με το ψευδώνυμο Jane Doe και δημοσιοποιήθηκαν πρώτα από την εφημερίδα #TheIndependent.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο εξωτερικό το 2020 και στη συνέχεια ο μουσικός άρχισε να στέλνει συνεργάτες στο σπίτι της, οι οποίοι τη μετέφεραν για να τον συναντήσει στις κατοικίες του στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Η γυναίκα ανέφερε ότι ένιωθε ιδιαίτερα πιεσμένη να ενδώσει στις απαιτήσεις του, καθώς οι συνεργάτες του την πίεζαν και κατ’ ιδίαν.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Jane Doe αναγκάστηκε να δει τον κατηγορούμενο Combs να χαστουκίζει και να κακοποιεί άλλες γυναίκες», αναφέρεται στη μήνυση.

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι ξύπνησε ένα πρωί στην έπαυλη του Diddy στο Μαϊάμι και συνειδητοποίησε ότι είχε υποστεί σωματικά τραύματα. Αυτά περιλάμβαναν μελανιές στο σώμα και ένα σημάδι δαγκώματος στη φτέρνα του ποδιού της.

Οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί φέρεται να συνέβησαν το 2022.

Η στιχουργός της Cassie, Tiffany Red, θυμήθηκε την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε λάθος στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Diddy.

Η 37χρονη μίλησε στο «Secret Life of Diddy — A Special Edition» του ABC και περιέγραψε ένα περιστατικό από τη σχέση της Cassie με τον Diddy.

Όπως είπε, ένα βράδυ το 2015, η Cassie είχε βάλει τον σύντροφό της σε ανοιχτή ακρόαση, ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Οι δύο γυναίκες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο μουσικός ξεκίνησε να της φωνάζει, ρωτώντας την αν είναι μόνη της. «Είναι κάποιος στο αυτοκίνητο μαζί σου; Ξέρω ότι κάποιος είναι εκεί μαζί σου», φέρεται να της έλεγε.

«Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους», αναφέρει η στιχουργός. Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό, όταν είδε τον Diddy να εκρήγνυται και να βρίζει την Cassie.

«Τον θυμάμαι να έχει το πρόσωπό του κολλητά στο δικό της και να τη βρίζει. Ήταν πραγματικά τρελός, ήταν πολύ κοντά στο πρόσωπό της κι εκείνη είχε απλά το κεφάλι της κάτω. Η αίσθησή μου ήταν πως όλοι τον φοβόντουσαν», εξήγησε.

Η Tiffany Red έχει γράψει πολλά τραγούδια για την Cassie, συμπεριλαμβανομένων των «Joint», «Don't Let Go» και «Simple Things».

«Η Cassie είναι γλυκιά, είναι ήσυχη κι είναι καλός άνθρωπος», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως συστήθηκε στον κόσμο μέσω του Diddy.

Η δικηγόρος Ariel Mitchell-Kidd,, η οποία εκπροσωπεί ένα από τα θύματα του Diddy, ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε για την ύπαρξη τριών σεξουαλικών ταινιών, με πρωταγωνιστή τον μουσικό παραγωγό.

Όπως λέει μιλώντας στο #NewsNation, σε αυτές τις ταινίες συμμετέχουν τρεις διάσημες προσωπικότητες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τις ταυτότητές τους.

«Τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί μου υποστήριξαν ότι είχαν τρεις διαφορετικές ταινίες με τρεις διάσημες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Diddy και μια ακόμα όπου πρωταγωνιστεί ένας σταρ χωρίς τον Diddy», αναφέρει.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι και τα τρία άτομα έχουν μεγάλη φήμη, ενώ σημείωσε ότι μάλλον η ταινία, όπου εμφανίζεται μόνος του ο/η ανώνυμος/η σταρ, μάλλον γυρίστηκε σε ένα από τα πάρτι του Diddy.

Η δικηγόρος παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει τις ταινίες, αλλά ούτε και στιγμιότυπά τους, ώστε να επιβεβαιώσει με σιγουριά ότι υπάρχουν.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν υπάρχουν ή όχι. Απλώς μου είπαν ότι κατέχουν αυτόν τον "θησαυρό", οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές διασημότητες που γνωρίζουν καλά τι έκαναν», σημείωσε.

Η Ariel Mitchell-Kidd, ήταν η δικηγόρος του πρώην μοντέλου Adria English, που μήνυσε τον Combs για προώθηση στην πορνεία τον Ιούλιο, ισχυριζόμενη ότι ο ράπερ κάποτε την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Jacob Arabov. Ωστόσο, η δικηγόρος άφησε την υπόθεσή της πρόσφατα, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές στη συνεργασία τους».

Οι ισχυρισμοί της δικηγόρου ότι υπήρχαν πολλαπλές σεξουαλικές ταινίες με τον Combs επιβεβαιώθηκαν από έναν αξιωματικό του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, ο οποίος συμμετείχε στις επιδρομές της αστυνομίας στο σπίτι του Diddy, λίγο αφότου κατηγορήθηκε για εμπορία λευκής σαρκός, εκβιασμό και προώθηση πορνείας.

«Υπάρχουν πολλά διάσημα ονόματα στα πλάνα που έχουμε λάβει, αλλά δεν θα επιβεβαιώσω καμία από τις ταυτότητές τους. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό», είχε πει.

Δειτε Επισης

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Εγώ είμαι το γουρούνι; Με έθιξε, θα πάω να κλάψω»
Κατακραυγή για τον Γιώργο Λιάγκα & το ρεπορτάζ για το ακίνητο όπου πέθανε ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Συγκινητικές στιγμές στο Ηρώδειο με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη - Η συνάντηση με τον πατέρα του, Άντη
Η πρόταση γάμου στην κόρη του Νότη Σφακιανάκη - Δεν επιθυμεί να γίνει ο γάμος άμεσα
Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν το βιώνω προσωπικά. Ξέρω πως είναι επίθεση στην άποψη μου. Νιώθω καλά με αυτές»
Al Pacino: «Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός»
Μάρκος Σεφερλής: «Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι λένε -λένε & μου κάνουν διαφήμιση»
Πέγκυ Ζήνα: «Xρωστάω στην Μαρινέλλα που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από εγχείρηση!»
Η Taylor Swift έκανε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα #Milton
H JLo μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck: «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους»