Αναβολή για τον Απρίλιο πήρε η δίκη της stalker που παρενοχλούσε σεξουαλικά τον Γιάννη Πλούταρχο

Χρήστος Αντωνιάδης για Γιάννη Πλούταρχο και stalker: «Πήγαινε να κλειστείς σε ένα μοναστήρι να μην σε ενοχλεί κανείς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά την παρενόχληση που δέχτηκε από 47χρονη θαυμάστριά του.

Ο τραγουδιστής έκανε μήνυση εις βάρος της 47χρονης γυναίκας για διατάραξη οικιακής ειρήνης, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για stalking.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γυναίκα φέρεται να πήγαινε έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή, από το 2019, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, και του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής #StarBreakfast το κατηγορητήριο αναφέρεται σε συνολικά 8 επισκέψεις έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, από τις αρχές Μαρτίου 2022 έως τέλος Απριλίου 2022.

Ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 4 Απρίλιου.

«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», ανέφερε η 47χρονη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 47χρονης, Πωλίνα Βέλτση, η γυναίκα έχει ζητήσει βοήθεια, ενώ υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πλέον δεν είναι επικίνδυνη.

«Υπήρχε μία κατάσταση που την εμπόδισε να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαρακτήρα της πράξης της. Όταν μία συγκεκριμένη ημέρα της κατέστη σαφές ότι ενοχλεί πήγε αναζήτησε βοήθεια, η οποία δεν ήταν μία συνεδρία, κι έγινε πρώτη φορά γνωστή μία κατάσταση που αφορά την ψυχική της υγεία», είπε η δικηγόρος.

Η δικηγόρος συμπλήρωσε πως η 47χρονη δεν είχε εμμονή με άλλους τραγουδιστές.

«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», ανέφερε η 47χρονη στην εκπομπή #Buongiorno.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα άφηνε σημειώματα, γράμματα και προσωπικά αντικείμενα έξω από το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή όπου ζει με την οικογένειά του.

Τα σημειώματα αυτά είχαν έντονα ερωτικό περιεχόμενο και σε αυτά  εξέφραζε τον πόθο της να συνδεθεί ερωτικά με τον τραγουδιστή. Σε κάποια δε, φέρεται να υπέγραφε ως «η γυναίκα σου».

«Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το», γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.

Η μεγάλη έρευνα της Μαρίας Παναγοπούλου για το stalking - Τι λέει για τον Γιάννη Πλούταρχου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε ο Χρήστος Αντωνιάδης, αναφορικά με την υπόθεση stalking σε βάρος του συναδέλφου του, Γιάννη Πλούταρχου, που ήρθε τα τελευταία 24ωρα στο φως της δημοσιότητας. Τον λαϊκό τραγουδιστή συνάντησε ο ρεπόρτερ, Πάνος Παπαδόπουλος, ρωτώντας τον για αντίστοιχες δικές του περιπτώσεις από το παρελθόν.

«Εγώ πάντα είχα είτε άντρες είτε γυναίκες που κάποια στιγμή επέμεναν λίγο περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα, δεν καταλάβαιναν το όχι ή ερχόντουσαν κάθε βράδυ στο μαγαζί έξω από το καμαρίνι. Όσο μένει σε ένα επίπεδο πολιτισμένο, δεν έγινε και τίποτα, εντάξει», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Το παίρνεις σαν μέρος της δουλειάς. Δηλαδή τι θα κάνεις; Αν είναι έτσι, πήγαινε να κλειστείς σε ένα μοναστήρι να μην σε ενοχλεί κανείς. Από τη στιγμή που κάνεις αυτή τη δουλειά και είσαι εκτεθειμένος, είναι μέρος του πακέτου», συμπληρώνει ο τραγουδιστής επί του θέματος.

«Βέβαια, αυτό το να έχεις μία ανοχή σε κάτι τέτοιο έχει και τα όριά του. Κάποια στιγμή με ενοχλούσε πάρα πολύ μία κυρία, είχε τον αριθμό μου και έστελνε μηνύματα. Όταν ξεκίνησα τη σχέση με τη γυναίκα μου, άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο στις 2-3 το πρωί και μου έρχονταν ακαταλαβίστικα μηνύματα. Πλέον είχα ψειλιαστεί και δεν το σήκωνα», περιέγραψε στη συνέχεια ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Και πιο παλιά μου είχε συμβεί με άλλη κοπέλα. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, επειδή δεν σταμάταγε, πήγα στην αστυνομία και της έκανα σύσταση, όχι μήνυση. Τουλάχιστον σταμάτησαν οι κλήσεις στο κινητό. Τη γνώριζα την κοπέλα, από κοντά ήταν ευγενέστατη. Έχω βρει αντίστοιχα μηνύματα και στο YouTube κάτω από τραγούδια μου, μού θυμίζουν κάποιες παλιότερες περιπτώσεις», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Αντωνιάδης

60356802_10156834628443787_7589664527264776192_n

Δειτε Επισης

Ο Diddy κατέθεσε 3η έφεση - Ζητά να αποφυλακιστεί μέχρι τη δίκη - Υπάρχουν ερωτικές ταινίες με τρεις celebrities
Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Εγώ είμαι το γουρούνι; Με έθιξε, θα πάω να κλάψω»
Η πρόταση γάμου στην κόρη του Νότη Σφακιανάκη - Δεν επιθυμεί να γίνει ο γάμος άμεσα
Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν το βιώνω προσωπικά. Ξέρω πως είναι επίθεση στην άποψη μου. Νιώθω καλά με αυτές»
Al Pacino: «Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός»
Μάρκος Σεφερλής: «Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι λένε -λένε & μου κάνουν διαφήμιση»
Πέγκυ Ζήνα: «Xρωστάω στην Μαρινέλλα που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από εγχείρηση!»
Η Taylor Swift έκανε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα #Milton
H JLo μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck: «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους»
Ματούλα Ζαμάνη: «Σκέφτομαι να βγω με air condition, με μπούργκα, με κεραία. Όλα έχουν τον συμβολισμό τους»