«Λύγισε» ο Τάκης Ζαχαράτος για τη Μαρινέλλα: «Με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση»

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή: «Υπήρχαν θέματα μέσα μου που μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο #The2NightShow για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοφιλής performer δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην δύσκολη περιπέτεια που αντιμετωπίζει η πολυαγαπημένη του, Μαρινέλλα, η οποία βρίσκεται για 15η μέρα στην ΜΕΘ.

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο» εξομολογήθηκε ο performer.

«Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο ταλαντούχος performer για την καιρέρα του: «Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι σε μια δουλειά που νιώθω ασφάλεια, να δημιουργώ ένα κλίμα που δεν το καταλάβαινα παλαιότερα. Αντλείς δύναμη από τον εαυτό σου, λέω στον εαυτό μου “πάμε, θα τα καταφέρεις”. Δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Όταν η πρεμιέρα μας είναι 18 Οκτωβρίου και χθες είχα τη φωτογράφιση και έπρεπε να χαμογελάω, μου είπε ο φωτογράφος “τα μάτια σου”. Όταν η ψυχή σου δεν συνδέεται με την καρδιά σου, πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να συνδέσεις όλο αυτό το σύστημα», παραδέχτηκε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογήθηκε: «Δεν φοβάμαι τη δέσμευση. Απλά υπήρχαν κάποια θέματα μέσα μου που δεν είχα αντιληφθεί και μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ. Κατάλαβα από πού προέρχεται, το δούλεψα και πιστεύω είμαι μοναχικός, ειδικά όταν δουλεύω κάνω καλογερική ζωή, δεν μου ήταν ποτέ πρώτη ανάγκη το να έχω μια σχέση. Πιστεύω ότι η σχέση που έχω με το κοινό, αυτός ο έρωτας που όσο πάει ο καιρός και δυναμώνει, είναι τόσο υψηλά τα βατ που έχει, με αποτέλεσμα μια σχέση μου φαίνεται λίγη.

Από την άλλη δεν είναι ότι δεν είμαι ανοιχτός αλλά πιστεύω ότι είναι τυχερά. Όταν είσαι έτοιμος να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη, γιατί εγώ στη σχέση δεν λειτουργώ σαν αφίσα καταστήματος. Είμαι τυχερός άνθρωπος και μου δόθηκε ένα δώρο από τον Θεό να διασκεδάζω τον κόσμο και εγώ μαζί. Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει! Είναι άλλο πράγμα να το έχεις επιλέξει κι άλλο να σε έχει επιλέξει. Εγώ το έχω επιλέξει! Όταν έχεις εκπαιδευτεί έτσι, μαθαίνεις να είσαι έτσι με τον εαυτό σου».

Δειτε Επισης

Ο Diddy κατέθεσε 3η έφεση - Ζητά να αποφυλακιστεί μέχρι τη δίκη - Υπάρχουν ερωτικές ταινίες με τρεις celebrities
Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: «Εγώ είμαι το γουρούνι; Με έθιξε, θα πάω να κλάψω»
Η πρόταση γάμου στην κόρη του Νότη Σφακιανάκη - Δεν επιθυμεί να γίνει ο γάμος άμεσα
Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν το βιώνω προσωπικά. Ξέρω πως είναι επίθεση στην άποψη μου. Νιώθω καλά με αυτές»
Al Pacino: «Είπαν ότι ο σφυγμός μου είχε χαθεί. Νόμιζα ότι βίωσα το θάνατο. Νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός»
Μάρκος Σεφερλής: «Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι λένε -λένε & μου κάνουν διαφήμιση»
Πέγκυ Ζήνα: «Xρωστάω στην Μαρινέλλα που ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από εγχείρηση!»
Η Taylor Swift έκανε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τους πληγέντες από τον τυφώνα #Milton
H JLo μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Ben Affleck: «Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους»
Ματούλα Ζαμάνη: «Σκέφτομαι να βγω με air condition, με μπούργκα, με κεραία. Όλα έχουν τον συμβολισμό τους»